Jump to content

καρτα γραφικων?

toykaki

Recommended Posts

δεν ξερω εαν ειναι προβλημα της καρτας γραφικων η της μητρικης,εχθες εκλεισα τον υπολογιστη κανονικα χωρις κανενα προβλημα σημερα παω να τον ανοιξω,και δεν φαινοταν τιποτα στην οθονη,ουτε bios,και ουτε αλλαζε το χρωμα απο το λαμπακι τις οθονης,εβγαλα την καρτα και επαιξα με την On board καρτα γραφικων και ολα οκ,οταν εχω συνδεμενη την εξωτερικη καρτα γραφικων και ανοιγω τον υπολογιστη και το καλωδιο τις οθονης ειναι στην on board δεν μπορω να δω τιποτα,πρεπει να βγαλω την εξωτερικη καρτα και να ανοιξω το Pc ..τοτε λειτουργη η On board...Πειτε μου ειναι η γραφικων ή ειναι η θυρα pci-e της μητρικης??

Να αναφερω οτι και πριν 2 χρονια μου εκανε το ιδιο ακριβος σε αλλη καρτα μητρικη και ειχε εγγυηση την πηγα την καρτα και μου την επεστρεψαν μετα απο 2 μερες δεν ειχε τιποτα μου ειπε αυτος,εκαναν λεει κατι τεστακια,κατι reset δεν θυμαμαι τι...αλλα αυτην την φορα δεν ξερω,εσεις τι λετε??

Σαν αρχη κλεισε την onboard μεσα απο το βιος της μιτρικης σου!Μετα δοκιμασε να αλλαξεις θεση στην καρτα γραφικων.Μετα ελενξε εαν το τροφοδοτικο σου ειναι σωστα συνδεδεμενο στην καρτα γραφικων την pci.και τελος εαν δεν βγαλεις ακρη μετα απο αυτα βρες ενα pc καποιου γνωστου σου φιλου και δοκιμασε εκει την καρτα γραφικων!Εαν δεν δουλευει παλι πας για αλλαγη καρτας εαν εχει εγγυηση λογικα θα στο καλειψουν

ηταν στην εγγυηση και την εστειλα να την δουνε..Δεν με προλαβες..Αν κλεισω την On board καρτα γραφικων και μετα βαλω την αλλη και δεν παιξει,πως θα την ενεργοποιησω παλι?αυτο που εχω κανει αυτην την στιγμη ειναι απεγκατασταση του driver της Invidia

ηταν στην εγγυηση και την εστειλα να την δουνε..Δεν με προλαβες..Αν κλεισω την On board καρτα γραφικων και μετα βαλω την αλλη και δεν παιξει,πως θα την ενεργοποιησω παλι?αυτο που εχω κανει αυτην την στιγμη ειναι απεγκατασταση του driver της Invidia

Eαν εχεις αλλη βαλτην οπως ειναι και μετα δοκιμαζεις ετσι οπως σου ειπα

κατι ακομα..η μητρικη μου εχει 2 θυρες pci-e (για crossfire,εγω εχω μια καρτα γραφικων) τα χαρακτηριστικα της καρτας μου ειναι τα

GPU Clockspeed : 810 MHz Memory : 1024 MB GDDR5 (128 bits) Memory Clockspeed : 1600 MHz Pixels per clock (peak) : N/A Bandwidth : 51.2 GB/s Ramdac : 400 MHz Bus : PCI-Express 2.0 Cooling : 2-Slot Fan Video-Features : HDMI Connectivity : DVI + VGA

και η μητρικη εχει 2 θυρες

- 1 PCI EX x16

- 1 PCI EX x4

Σε πια θα λειτουργει καλύτερα?

με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν πως η καρτα ειναι μια χαρα και εχει περαση τα τεστακια..μοιπως εχω παλιο Bios λεει κατι τετοια... :/ εχει σχεση αυτο?εαν ειναι ετσι απο την αρχη δεν πρεπει να επαιζε..

πηρα την καρτα γραφικωω σημερα..αυτος μου ειπε οτι ειναι οκ μου εδωσε και τα τεστ..την βαζω επανω εγω τιποτα..βαζω μια αλλη που εχω δουλευει κανονικα..τι να κανω?τι μπορει να ειναι?

Φιλε μου ξερεις κατι;

Εχεις ενα προβλημα μαλλον σοβαρο, αλλα δεν εχεις γραψει τοσα ποστ τωρα, ουτε τι καρτα γραφικων εχεις, ουτε τι συστημα εχεις.

Πως θες λοιπον να σε βοηθησουμε;

Σε ποιο σερβις την πηγες;

ηθελε Bios update τελικα...το εκανα και μια χαρα δοξα τον θεο...κατι τελευταιο...κατεβασα το αρχιακη αυτο απο την Gigabyte και μου το εκανε extrac μεσα στις ληψη.το εκανα εγκατασταση..εχει εγκαταστησει κατι αρχεια. 1) autoexec 2) b85hd3.f5 3) efiflash 4) mb_bios_ga-b85-hd3_f5 το exe...Μπορω να τα σβησω αυτα μεσα απο το φακελο ληψεις?

οχι ακριβος.πηγα στην σελιδα της Gigabyte -> support and download βρηκα την μιτρηκη μου bios Για windows 7 τα κατεβασα τα εγκατεστησα.μετα κατεβαζω driver για την καρτα μου κανω εγκατασταση κανω επανεκινηση και δεν την βλεπει παλι,μονο οταν την βαζω στην απλη εισοδο vga της καρτας γραφικων και οχι σε εκεινη που την εβαζα εγω διπλα απο την vga με ενα ανταπτορακι που εχω...Και την αναγνωριζει μονο οταν ανοιξουν τα windows δηλαδη δεν μπορω να δω ουτε bios ουτε τιποτα..μονο οταν μπαινω στα windows τοτε...αλλα τωρα μου αναγνωριζει και την Onboard oταν μπαινω στα windows και μονο τοτε...καποια αλλη βοηθεια..τι αλλο μπορει να θελει Update?

τελικα εκανα format γιατι επρεπε κιολασ..μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω Update το βιοσ?και πιο αρχειο να κατεβασω??Γιατι εκανα φορματ εβαλα και την καρτα αλλα Την αναγνωριζει μονο οταν μπω μεσα στα windows...Δεν μου δειχνει δηλαδη στην αρχη το βιοσ απλα βλεπω μια μαυρη οθονη και μονο οταν μπαινω στα windows λειτουργη αλλα και παλι δεν μου αφηνει να βαλω την Native αναλυση της οθονης που ειναι 1440χ900 μου το βγαζει οτι δεν το υποστιριζει ενω λεει οτι ειναι native...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.