dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2013 Μπαίνω στο ebay.gr και με κάνει redirect στο com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Νοέμβριος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι θα γίνοταν merge μεταξύ των δυο site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Μου έστειλαν mail ότι θα το καταργήσουν το .gr και θα παίζει το .com μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jden1416003387 Νοέμβριος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 και μένα, αν και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Μόνο στο .com έμπαινα οπότε για μενα καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Νοέμβριος 15, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 τη να το κάνετε το GR ρε παιδιά, ούτε πώληση γινόταν ούτε τίποτα. Πλέον το .com βγάζει τις τιμές σε EUR οπότε βλέπεις και καλύτερα, + το ότι στο COM βλέπεις τα προϊόντα που δεν έχω βάλει αποστολή σε καμία χώρα (ενώ στελνει κανονικά) αυτό στο gr δεν το έβγαζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.