Jump to content

Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται......

mortisboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τον τελευταιο καιρο μπορω να πω οτι με εχει ταλαιπωρησει αρκετα το hardware ....και οχι επειδη τα σκιζω, απλα ετσι χωρις να τα πειραζω....και ενω πριν 2 μηνες που ημουν και χωρις δουλεια τα εσκιζα ολη μερα και δεν παθαιναν τιποτα!!:mad:

Σην αρχη ξεκινησε απο το Epox 4PCA3+ που εχω στο γραφειο ..αρχισε εντελως ξαφνικα να κανει κατι freeze στο ασχετο (με εναν 2.4c @267fsb) τεσπα μετα απο πολυ σιφιλα το εβγαλα εξω και ειδα οτι ειχε αρπαξει το mosfet που ειναι κατω απο την agp και δινει ρευμα σε αυτην!! ....rma ....και ας ειναι καλα τα παιδια στο h@c εγινε επισκευη και τη πηρα πολυ γρηγορα πισω....τελος αυτο...τη επομενη μερα που λετε παω σπιτι πτωμα και λεω ας ανοιξω λιγο το μεγαλο να παιξω λιγο Doom ...εεεε το ανοιγω και αυτο ηταν δεν ανοιξε ποτε DFI nf2 is dead ετσι στο ασχετο ....four leds of death....βεβαια το τελευταιο 5μηνο ετρεχε στα 250χ10

με 2v kai 3.45v στις Μushkin .....παει και αυτο rma στην Quest Τετάρτη η μερα....

Η επομενη μερα ξημερωνει παω δουλεια και το pc που δουλευω με ενα Asus P4C800DLX και εναν 3.0@3.7 εχει αρχισει να κανει τα δικα του ...ανεξηγητα κολληματακια ...και το πιο σπαστικο με το που πηγαινα να ανοιξω το nero ...reset..........τα νευρα μου τσανταλια....συν οτι ειχα κατι μυνηματα απο την nvidia οτι η καρτα δεν τροφοδοτηται με αρκετο ρευμα κτλ...κτλ ....εεε...καιρος λεω για αποσυρση το 400ρι psu...και στην θεση του ηρθε ενα Tagan 480new revision........εεε μετα εστρωσε ουτε κολληματα ουτε μυνηματα ουτε τιποτα...μονο το ρεσετ με το nero ......εκει την ψιλιαστικα.......και τελικα εφταιγε το γ@μο PATata......disable και πλεον stable !!! :)

Δευτερα ξημερωνει και εχω παρει την αποφαση να μην ξαναβαλω πανω το DFI ...και ετσι επειδη το μονο που θα επαιρνα τωρα ειναι FX53 παραγγελνω απο Οktabit το MSI K8N Neo2 Platinum 54G .....και κατα το μεσημερακι μου στελνουν μυνημα και απο Quest οτι το mobo ειναι ετοιμο!!!

Ετσι λοιπον η τριτη ηταν πλεον μια καλη μερα για μενα :D αφου ερχοταν το DFI (gia to backup) και το MSI για δουμε τι λενε και οι 64ριδες μιας και ειναι η πρωτη μου επαφη

.....και η πρωτη εκπληξη ηταν οταν πηγα στην quest ενω εγω τους πηγα μονο το mobo αυτοι μου εδωσαν καινουριο ολα το βαλιτσακι για οσους γνωριζουν:D :D :jump:

Απο cpu τελικα επειδη δεν αντεχα οικονομικα αυτον τον καιρο χτυπησα ενα 3500+ 939 CG ;) που για αρχη φαινεται να πηγαινει καλα!!

...ποοο...τα ειπα ολα...λεμε :turn:

ενα δειγμα με 1.525 απο bios

post-73-1416071294,1318_thumb.jpg

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

...και οι μνημες ....οι οποιες δεν πανε βημα με τα 2.85 που δινει το msi...πανω που ειχαν συνιθισει με τα 3.45 τις DFI :shifty:

post-73-1416071294,2684_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 23:48]

Μεγεια κ καλοδουλευτα...!Κ με προσοχη..........:p

Kaτεβασε και το τελευταιο bios........;)

Thanks Βασιλη ....οσο για το bios εχει γινει κιολας..;):D

Μεγειες μεγειες!

Ασε τα default ρευματα τωρα κ ΧΩΣΕ να δουμε τι κανει.... :D

μιχαλη ασε τα ρευματα για σενα μονο......οι επεξ θελουνε σιγα σιγα ανεβασμα........εσυ γι αυτο κολλησες εκει με την τσεηντεκ........ηρεμα μορτηηηηη........ασε να ψηθει με μαμα ρευμα και μετα ανεβασε το.......γι αυτο ειχες χαθει παλιοπαιδο ε??????

καλοριζικαααααα και καλοκλοκαρισταααααααα

...Τhanks παιδια...οσο για τα ρευματα μεχρι τα 2400 ειμαι stable με 1.45:D ....και Γιωργο αστα να πανε μια με αυτα μια με την δουλεια ....στο τρεξιμο ειμαι......παντος θα τον αφησω για λιγο στα 2500 μεχρι να ερθει και το radiator για την vga να μονταριστει και το κουτι και να μπει και το 550tc που ειναι υπο sleeving κατασταση ;)

55tc?????

τι εννοεις ωρε ?????

παντως σε βλεπω για αγρια πραματα στο λαν παρτυ......θελω να εισαι πανετοιμος!!!!!

θελουμε φωτο απο το ολο συστημα οσο το δυνατον νωριτερααααα

καλη συνεχεια μαν:T:

Αρχική απάντηση από greekfragma

μιχαλη ασε τα ρευματα για σενα μονο......οι επεξ θελουνε σιγα σιγα ανεβασμα........εσυ γι αυτο κολλησες εκει με την τσεηντεκ........

Oι αποψεις διυσταντε επι του θεματος Γιωργακη....

Που ηθελες να παω με την Chaintech κ τα 1,7v ρε??Στα 10Gh?!? :p

...να σαι καλα man ...ελπιζω να το εχω τελιωσει ως τοτε..........Antec 550True Control ...βρεε:p

Μιχαλη ....αστον μην τον ακους αμα το ζηταει χωστα του ...και γω ετσι κανω ,αμα το βαλω στο κουτι θα του ξηγηθω και γω.....:D

Αρχική απάντηση από mortisboy

Μιχαλη ....αστον μην τον ακους αμα το ζηταει χωστα του ...και γω ετσι κανω ,αμα το βαλω στο κουτι θα του ξηγηθω και γω.....:D

Tι να τον ακουσω μωρε....ενας τσαρλατανος που το παιζει κ κλοκερας ειναι :hehe:

Με γεια τον 64αρη Κωστα, καλοδουλευτος. :) Αχ αυτο το μοσφετ κατω απο την Agp με εκαψε και μενα!

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 13:17]

Με γεια τον 64αρη Κωστα, καλοδουλευτος. :) Αχ αυτο το μοσφετ κατω απο την Agp με εκαψε και μενα!

...αστα να πανε δεν μπορουσαν να το βαλουν καπου αλλου:p ...thanks παντος..

Root ,Vouda , Zyx ευχαριστω ρε παιδια...σημερα θα τον τσιτωσω λιγο ακομα....να δουμε!!!;)

..τελικα αλλαξοπιστισες ε?

αυτο το PAT φταει για ολα... :innocent:

Με γεια και καλοδουλευτο....

ΥΓ...χαριζω εναν εξωλκεα και ενα dremel... αν θες...:whistling

μια παρατηρηση , γιατι δουλευεις σε single channel ? (μπορει να κανω και λαθος) , η MSI δουλευει DC στα 1-2 ή 3-4(εδώ πολύ ασταθής) , και απο τη φωτο βλεπω ειναι στα 1-3

EDIT : φαινεται και απο το screenshot του CPU-z

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.