Jump to content

Ραδιενεργεια στο Praktiker!

Chosen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εκει που ψωνιζα τις προαλλες στο Praktiker, πηρε το ματι μου κατι τυπους (FBI πρεπει να ηταν...) που εψαχναν για ραδιενεργεια...

post-129-1416071293,8443_thumb.jpg

Ευτυχως που ηταν εκει και ατομα της ασφαλειας και διατηρουσαν την ψυχραιμια στα πληθη...

post-129-1416071294,0008_thumb.jpg

Χαχαχαχαχ, ένα πράγμα φοβάμαι από το trip στην Θεσ/κη για την έκθεση....

τις photos που θα ανεβάσει ο Chosen.

Καλα πως παραμορφωθηκαν τοσο γρηγορα?????

Η ραδιοενεργεια δεν εχει μακροχρονια αποτελεσματα!!!!!?????!!!!!

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 23:21]

Υπερβολες... Εξαλλου δεν ποσταρω τιποτα χωρις την (εστω και πλαστη) γραπτη συναινεση του "θυματος"...

Αρχική απάντηση από xrist22

Κοιτα τι κανει η ραδιενεργεια!!

ουψ! Κρυφο ταλεντο ο Χρηστακης. Να σ'εχουμε απο κοντα...

Αρχική απάντηση από Chosen

ουψ! Κρυφο ταλεντο ο Χρηστακης. Να σ'εχουμε απο κοντα...

Mε ολο το θαρρος και την αγαπη μου προς τον Βασιλη.

Βρε ήμαρτον με τη μάπα μου, θα λένε οτι διώχνουμε το κόσμο.. Επειδή σας μυρίστηκα, άλλαξα έγκαιρα avatar με κάτι ακόμα πιο γελοίο :nerd:

Ωχ καλά δεν θα το πιστέψετε!!! Καλά ρε παιδιά σας είδα στο Practiker!!! Μάλιστα κάπου λέω τους ξέρω αυτούς (ειδικά τον AMDάκια)... Αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ από που (έβγαζα Low Memory Error)... Πάντως απορώ πως δεν σας την είπανε στο μαγαζί και εκείνη την ημέρα είχε μια κοπελιά security.....

Σας εύχομαι και στο Carrefour..... ’ντε και μετά στο ΙΚΕΑ!!!

Σίγουρα μας είδες όπως και όλοι εκείνη τη μέρα. Δοκιμάζαμε κράνη, σωλήνες, κολλητικές ταινίες και προφανώς είχαμε πάει για dremel που πήραμε από αλλού..

Εγώ είπα.... Σας εύχομαι και στο Carrefour.....

Μάλιστα το Practiker, θα είχε πολύ πλάκα να δοκιμάζατε τις τουαλέτες του!!! Πολύ FlashMob θυμίζει ε?

Αρχική απάντηση από RootX

loool :)

Ήμαρτον Chosen...

Αρχική απάντηση από DMylonas

Ωχ καλά δεν θα το πιστέψετε!!! Καλά ρε παιδιά σας είδα στο Practiker!!! Μάλιστα κάπου λέω τους ξέρω αυτούς (ειδικά τον AMDάκια)...

όλοι AMDάκιδες είμασταν :p τεσπα Chroma στο είχα πει ότι Vdeseris και Chosen τα έχουνε κάνει πλακάκια...

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Για άλλη μια φορά δίνεις ρέστα ρε Πέτρο. Ελπίζω να μην γίνω εγώ θύμα σου ποτέ βέβαια....

Το avatar είναι όλα τα λεφτά!!!

Ο endu την ψιλογλύτωσε...φαίνεται οτι αυτή την φορά ήταν σειρά του chroma! πάντως για όλα δεν φταίει ο chosen αλλά ένας μανιακός που τραβάει τις φωτο...ονόματα δεν λέμε,συνειδήσεις δεν θίγουμε!

Διονύση άλλαξε την υπογραφή σου! ;-)

Παντως το νεο αβαταρ του Chosen ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο..

Καθε φορα που το εβλεπα ενιωθα λες και εβλεπα ξανα το 7 .. στο αμαρτημα της λαιμαργιας ..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.