nikos_tntt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2013 Γεια σας παιδια..! ειμαι καινουργιος εδω.. , θα ηθελα να ρωτισω.. εχω intel core i7 940 και 6gb ram DDR3 1333Mhz εκανα O/C στην cpu στα 3.6Ghz οι ram ανεβασαν clock μονες τους ή οχι? Στα bios τις εχω στο Auto... στο cpu-z μου λεει για memory NB Frequency 2.640.0 Mhz DRAM Frequency 660.0 Mhz FSB:DRAM 2:8 και απλα δεν εχω καταλαβει στα ποσα mhz τρεχουν..ανεβικαν ή εμειναν σταθερες..! Ευχαριστω..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Νοέμβριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Βάσει αυτών που λέει το πρόγραμμα οι μνήμες τρέχουν στα 1320MHz (660*2). Στάλθηκε από το C1505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Νοέμβριος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Γεια σας παιδια..!ειμαι καινουργιος εδω.. , θα ηθελα να ρωτισω.. εχω intel core i7 940 και 6gb ram DDR3 1333Mhz εκανα O/C στην cpu στα 3.6Ghz οι ram ανεβασαν clock μονες τους ή οχι? Στα bios τις εχω στο Auto... στο cpu-z μου λεει για memory NB Frequency 2.640.0 Mhz DRAM Frequency 660.0 Mhz FSB:DRAM 2:8 και απλα δεν εχω καταλαβει στα ποσα mhz τρεχουν..ανεβικαν ή εμειναν σταθερες..! Ευχαριστω..!! Γραψε μας τι μητρικη εχεις!!! Επισεις αν δεν εχεις το cpu-z κατεβασε το και κανε ενα screen shot στο τι σου δειχνει στις μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Νοέμβριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 συμφωνα με αυτα που λες εχεις περιθωριο να ανεβασεις ΛΙΓΑΚΙ (κατα 1-2 μοναδες? χμμμ δε μας ειπες ποσο fsb εχεις) το fsb ακομα, ωστε να καρφωσει 1333...Ο περιορισμος που υπαρχει παντα στις cpu με κλειδωμενους πολλαπλασιαστες ειναι αυτος της ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.