maou28 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, μου έχουν φέρει ένα laptop (το laptop το αναφέρω στον τίτλο του θέματος) από το οποίο η κάρτα γραφικών που έχει η οποία είναι ενσωματωμένη δεν λειτουργεί και χρειάζεται τώρα άλλη μητρική μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω μητρική για το συγκεκριμένο laptop; Με εγγύηση φυσικά. Για να κάνω σωστά την παραγγελία τις μητρικής ποια στοιχεία δίνω; Δίνω μόνο τον αριθμό που έχει το Model; Κάποιος μου είπε ότι ψάχνω με βάση έναν αριθμό που έχει στις μνήμες που γράφει Replace with Hp Spare. Αναμένω τις γνώσεις και τις απαντήσεις για να μπορέσω να προχωρήσω στην επισκευή του laptop. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2013 #2 Νοέμβριος 6, 2013 Εγω είχα μιλησει κατευθειαν με την Infoquest. Να ξερεις οτι τα ποσά είναι της ταξεως των 180-250€. Θα τους πας το λαπτοπ, θα το κοιταξουν και θα σε ενημερωσουν για το κοστος. Αν ειναι εκτος εγγυησης, υπαρχει και ενα ποσο που θα πληρωσεις για τον ελεγχο (ενα 20αρι αν θυμαμαι καλα), και αυτο σε περιπτωση που αποφασισεις να ΜΗΝ στο φτιαξουν. Απο την αλλη αν θες να την αγορασεις, το "DV6-2110sv" αρκει. Μπορεις να ψαξεις σε ebay.
maou28 Νοέμβριος 6, 2013 Author #3 Νοέμβριος 6, 2013 βρήκα μητρική στο e bay αλλά πως μπορώ να ξέρω ότι είναι καλή και δεν ελαττωματική; Γιατί για εγγύηση δεν νομίζω να δινουνΔέστε λίγο αυτή την μητρική HP dv6 dv6 2110 DV6Z 2000 DV6Z 2100 Motherboard 571188 001 Tested Free Shipping 5711045060847 | eBay
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2013 #4 Νοέμβριος 6, 2013 Η βαθμολογια του χρηστη δειχνει να ειναι (χωρις να ξερουμε 100%) οτι ειναι καλος. Το να αγορασεις απο το εξωτερικο παντα ενδεχεται το ρισκο της απωλειας και εξαπατησης.
maou28 Νοέμβριος 6, 2013 Author #5 Νοέμβριος 6, 2013 για επιστροφή σε περίπτωση που δεν είναι καλό να μην το σκέφτομαι; Δεν υπάρχει να αγοράσω την μητρική από Ελλάδα;
Jumex Νοέμβριος 6, 2013 #6 Νοέμβριος 6, 2013 Να έχεις στο μυαλό σου πως η ''καινούρια μητρική'' μπορεί να χαλάσει πολύ εύκολα, όπως χάλασε και η πρώτη. Μάλλον ακόμα πιο γρήγορα, γιατί οι περισσότερες που πωλούνται σε ebay είναι refurbished (παλιές-χαλασμένες, ανακατασκευασμένες) Οι συγκεκριμένες υλοποιήσεις, ήταν ΓΤΠΚ και χαλούσαν για πλάκα. Η υπερθέρμανση του ATI gpu chip ήταν και είναι μόνιμο πρόβλημα.Αν Προχωρήσεις σε αγορά φρόντισε να κάνεις σωστή τοποθέτηση, με καλή θερμοαγώγιμη πάστα και αν σε παίρνει (δεν θυμάμαι το σύστημα ψύξης) αντικατέστησε τα θερμοαγώγιμα pads με χάλκινα plates. Επίσης καλό είναι μια φορά το μήνα να καθαρίζεις τη σκόνη που μαζεύει μέσα.
maou28 Νοέμβριος 6, 2013 Author #7 Νοέμβριος 6, 2013 την μητρική δηλαδή που βρήκα στο e bay δηλαδή είναι 50-50 μπορεί να βγει καλή μπορεί και όχι; Είναι ρίσκο δηλαδή; Για επιστροφή χρημάτων υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο; Ακόμα μία ερώτηση οι ηλεκτρονικοί τηλεοράσεων κτλ μπορούν να επισκευάσουν την κάρτα γραφικών δηλαδή αν έχει καεί να την επισκευάσουν;
Jumex Νοέμβριος 6, 2013 #8 Νοέμβριος 6, 2013 Επιστροφή χρημάτων από τη στιγμή που περάσει η εγγύηση απίθανο. Η μητρική σου επισκευάζεται μόνο με σωστό reballing.
maou28 Νοέμβριος 7, 2013 Author #9 Νοέμβριος 7, 2013 πήγα ρώτησα στα Public μπορούν να το κάνουν το πολύ με 120 ευρό μαζί με εγγύηση, λύθηκε το πρόβλημα, ευχαριστώ πολύ πάντως όλους για την βοήθεια σας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.