ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2013 παίδες καλησπέρα έστησε ένα φιλαράκι ένα amd pcaki με τον 6600k έβαλε windows πέρασε τα drivers του dvd της mobos ASUS F2A55-M και πάει να κατεβάσει από της amd το site drivers της gpu πατάει το αυτόματο τίποτα δεν βρίσκει λέει κάρτα γραφηκών ....α) η ερώτηση η δικιά μου είναι χρειάζεται να πειράξει τίποτα από το bios για να παίξει η κάρτα του cpu ?β) δεν είναι plug and play ?γ) λέτε να φταίνε τα windows που έβαλε ? (είδη του είπα να περάσει άλλα 64bita κανονικά και όχι βλακείες που έβαλε)ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Αντί για αυτόματο, γιατί δεν βάζει εδώ ακριβώς ποιο apu έχει και τι windows έχει;;; Τα windows δεν παίζουν ρόλο.. όποια και να έβαλε, αυτά θα επιλέξει. Ο 6600Κ είναι νομίζω A-xxxx series οπότε με τις παρακάτω επιλογές, κάτι θα του βγάλει να κατεβάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Νοέμβριος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Desktop (win 7 x64)Desktop (win 7x32) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Αντί για αυτόματο, γιατί δεν βάζει εδώ ακριβώς ποιο apu έχει και τι windows έχει;;; Τα windows δεν παίζουν ρόλο.. όποια και να έβαλε, αυτά θα επιλέξει. Ο 6600Κ είναι νομίζω A-xxxx series οπότε με τις παρακάτω επιλογές, κάτι θα του βγάλει να κατεβάσει... ναι αλλά μου έκανε και εμένα εντύπωση όπου το αυτόματο δεν έβρισκε καν gpu ενώ το gpuz την έβλεπε προς το παρών τον έβαλα να περάσει εκ νέου άλλα windows 7 (είχε βάλει 32 bit και έβλεπαν 2,2 gb λογικά πρέπει να είχαν δεσμευτεί και τα mb από την ενσωματωμένη gpu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 To gpuz κάνει αναγνώριση του τι έχεις στο σύστημα σαν hardware.Το αυτόματο προσπαθεί μέσω internet να βρει τι έχεις στο σύστημά σου. Εκτός από του ότι ίσως δεν βρίσκει ότι δεν έχεις ΗΔΗ βάλει drivers... ίσως διάφορες δυσλειτουργίες, να μην το αφήνουν να δει το υποσύστημα που θες.. π.χ. java malfunction, όχι ενημερωμένη έκδοση του flash player, κάποιο add/pop blocker κλπ κλπ κλπ... τα "αυτόματα" ζητάνε πρόσβαση σε κάποια μέρη του συστήματος, που πλέον θεωρούνται "επίθεση" από κάποιες firewall+antivirus λύσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 ναι αλλά μου έκανε και εμένα εντύπωση όπου το αυτόματο δεν έβρισκε καν gpuενώ το gpuz την έβλεπε προς το παρών τον έβαλα να περάσει εκ νέου άλλα windows 7 (είχε βάλει 32 bit και έβλεπαν 2,2 gb λογικά πρέπει να είχαν δεσμευτεί και τα mb από την ενσωματωμένη gpu)Εσυ οριζεις την ραμ στην gpu απο to bios! Raid. Frag. Dominate your games. | GAME.AMD.COM !!! εδω τα εχει ολα μεσα! Καλο θα ηταν να ειχε 64 bit windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 6, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 ok πήγα σήμερα απο εκεί γιατί θα τον έδερνα μέσω τηλέφώνουμπήκα bios έκανα forced το gpu της cpu όρισα και 768mb να έχει η gpu έβαλα o/s 7 64 bit έβαλα drivers μητρικής και μετά έβαλα και της ATI όλα καλά μέχρι εδώ δοκιμάσαμε και το need for speed most wanted σε 1680 *1050 όλα στα low ok (για μένα που έχω συνηθίσει μέτρια πράγματα κοντά στο 25/30 fps πρέπει να τανε) του είπα να μαζέψει κανένα 100αρικο να βάλει και μια κάρτα να γίνει άνθρωπος !οκ παίδες ευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 6, 2013 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 ok πήγα σήμερα απο εκεί γιατί θα τον έδερνα μέσω τηλέφώνουμπήκα bios έκανα forced το gpu της cpu όρισα και 768mb να έχει η gpu έβαλα o/s 7 64 bit έβαλα drivers μητρικής και μετά έβαλα και της ATI όλα καλά μέχρι εδώ δοκιμάσαμε και το need for speed most wanted σε 1680 *1050 όλα στα low ok (για μένα που έχω συνηθίσει μέτρια πράγματα κοντά στο 25/30 fps πρέπει να τανε) του είπα να μαζέψει κανένα 100αρικο να βάλει και μια κάρτα να γίνει άνθρωπος !οκ παίδες ευχαριστώ για τον χρόνο σαςΝα βρει μια που να κανει cross και μια ram παραπανω! τι ταχυτητα εχουν οι ραμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 6, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Να βρει μια που να κανει cross και μια ram παραπανω! τι ταχυτητα εχουν οι ραμ?1600 αρα είναι τούτη εδώ είναι KINGSTON KVR16N11S8/4 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 - RAM -τέλος πάντων για σίγουρα πράγματα του είπα για να γίνεις άνθρωπός PowerColor R7 250 OC ( AXR7 250 1GBD5-HE/OC ), AMD R7 250, AMD, Κάρτες Γραφικών, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίαςμια ερώτηση στο gpuz τι πρέπει να βλέπω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 6, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 βαλε απανω 2133!!! μερα με την νυχτα ειναι!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 6, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 βαλε απανω 2133!!! μερα με την νυχτα ειναι!!!!!!!!!!!!!η διαφορά δεν πρέπει να νε μεγάλα προτιμότερο είναι να δώσει τα λεφτά αυτά σε μια gpu παρά να πάρει 2000+ ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 6, 2013 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Δεκτη η αποψη σου!!! Απλα σου λεω τι εχω δει με τα ματια μ, μιας και ασχολουμε με amd μονο! Αν εχεις να του δανισεις για λιγα τεστ πιστευω θα σου αλλαξει γνωμη!Μια 7750-70 κανει για cross!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 6, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 r7 250 δεν κάνει ? γιατί στην ουσία rebrand της 7770 είναιμιας και καινούργια είναι στα 83 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 6, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 αυτό βλέπουμε στο gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 7, 2013 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Μια χαρα εισαι! Λογικα θα κανει η καρτα που λες για cross αφου ειναι rebrand!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 7, 2013 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 Παιδια ,αν ξερει κάποιος ,αυτές οι δυο καρτουλες μαζί (igpu/gpu) περίπου με ποια μονή καρτα ισούνται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 8, 2013 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 περιπου 7870....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 8, 2013 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Not bad at all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 2, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Να σας πω παίδες για να μην ανοίγω άλλο ποστ το pc freezari και ακούγετε ο κλασικός ήχος του κολλήματος overvcloded δεν έχει γίνει και το gpuz είναι το παραπάνω (λέτε να επειδή και καλά η gpuz είναι κατα 100hz παραπάνω να κολλάει- freezarei )επίσης το κάνει όποτε του έρθει μπορεί να παίζει μια βδομάδα σωστά και την 8 μέρα να freezarei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Δεκέμβριος 2, 2013 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Εχεις κλεισει το τουρμπο???σαν motherboard δεν αντεχει oc!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.