Thrael Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2013 Την αποψή σας θέλω παιδιά. Το Πλαίσιο έχει ένα συγκεκριμένο προϊόν με την ένδειξη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Φαίνεται πως είναι μια υπηρεσία με την οποία παραγγέλνεις κάτι σε τιμή internet χωρίς πιστωτική ή επιπλέον χρέωση και το παραλαμβάνεις ο ίδιος τη μέρα και ώρα που σε βολεύει. Πριν το κάνω είπα να πάρω τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα να δω μπας κι έχει διαθεσιμότητα. Μου απάντησε κάποιος ότι υπάρχουν 2 κομμάτια στις αποθήκες για πάνω απο 20 καταστήματα κι ότι πρέπει να το κλείσω με προκαταβολή αν το θέλω να έρθει στο κατάστημα.Καλές οι παραγγελίες στο χώρο σου αλλά προσωπικά θέλω να δω συσκευασία κλπ μπροστά τους πριν τα σκάσω. Πείτε με παράξενο...Δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε επείγομαι αλλά πως συνάδει αυτή η "υπηρεσία" με την ανάγκη προκαταβολής; Αν ισχύει τότε απλώς το κλείνει όποιος προλάβει διαδικτυακά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 1ον)ΜΑΚΡΙΑ από Π.2ον)Και να το παραγγείλεις έχοντας δώσει προκαταβολή, μετά άμα θες το ακυρώνεις και μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.3ον)Έχω παραγγείλει κάτι παλαιότερα και αυτός είναι είναι ένας από όλους τους λόγους και όταν το είδα από κοντά είδα ότι ήταν από rma!Δε θα πω τπτ άλλο, είναι εκτός θέματος.Ψάξε και βρες το από αλλού και στην τελική καλύτερα από amazon χίλιες φορές από ότι από ελληνικό μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Νοέμβριος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Φίλε venom7 ειναι λίγο off topic βέβαια αλλα θα κάνω μια παρατήρηση. Το οτι εχεις δυσαρεστηθεί απο ενα κατάστημα ή ακομα και απο 5, δεν ειναι ανάγκη να τα βάζεις όλα τα ελληνικά καταςτηματα στο ίδιο τσουβάλι. Καλα κανεις και αγοράζεις απο όπου θες, αλλα πιστεύω οτι αν ακολουθούσαμε ολοι αυτή την λογική, τωρα θα είχαμε ψωμολυσαξει της πείνας. Πάντα φιλικά Και να σημειώσω οτι δεν ειμαι ιδιοκτήτης κάποιου καταστήματος... Όσον αφορά φίλε το πλαίσιο και την προκαταβολή που σου ζητάνε, εγω θα το απέφευγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Νοέμβριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 προκαταβολή δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Φυσικά είναι ο εύκολος τρόπος να δεσμέυσεις στο σύστημα τους το προϊόν αλλά αν δεν σου αρέσει τελικά το προϊον την προκαταβολή την χάνεις. Αν έχει πάντως 2 μόνο κομμάτια για 20 καταστήματα πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για κομμάτια που έχουν ξεμείνει, επιστραφεί η βρεθεί ελαττωματικά από έμπειρο μάτι. Π.χ. μητρικές με ελαττωματική σειρακή θύρα ή power led ή οποιαδήποτε άλλη μικρή ατέλεια που μπορεί να παραβλέψεις αν δεν ψάχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Νοέμβριος 6, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Μα συμμεριζομαι τις απόψεις σας, γι' αυτό κι εγώ είμαι επιφυλακτικός. Πάντως πρόκειται για καινούριο προϊόν αλλά επειδή έχω ενδείξεις από το παρελθόν προτιμώ να ελέγχω αν μπορώ. Λυπάμαι αλλά ειδικά σε τέτοιες περιόδους έχω επιφυλάξεις για Ελλάδα. Απ' την άλλη, αν ισχυριζονται κάτι (την εν λόγω υπηρεσία) τότε να φροντίζουν να ισχύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggoz Νοέμβριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Έριξα μια ματιά στους όρους του Πλαισίου και με το ctrl+f δεν βρήκα να γράφει κάτι για "προκαταβολή". Αντιθέτως, υπάρχει παράγραφος για Παραλαβή και Πληρωμή παραγγελίας στο πλησιέστερο κατάστημα". Ρωτάς "πως συνάδει αυτή η υπηρεσία με την ανάγκη προκαταβολής;" Δεν συνάδει αλλά το κάνουν προφανώς για να αποφύγουν τους μη αξιόπιστους πελάτες. Το κατάστημα είναι μακριά από τις αποθήκες; Βλέπω ότι μένεις στη ΔΝΤ/κη Δημοκρατία της Ελλάδος, αλλά που ακριβώς; Προσθήκη: Κάνε τη παραγγελία ηλεκτρονικά και μην τους πάρεις τηλ. Άμα σε πάρουν αυτοί ξεκαθάρισε ότι δεν δίνεις προκαταβολή και ότι πρέπει απλά να σε εμπιστευτούν.. Άμα τους πείσεις και το φέρουν στο κατάστημα 1. πας το βλέπεις 2. άμα το θέλεις πληρώνεις αλλιώς 3. τους λες "Ωπ, συγνώμη λάθος" και φεύγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Φίλε venom7 ειναι λίγο off topic βέβαια αλλα θα κάνω μια παρατήρηση. Το οτι εχεις δυσαρεστηθεί απο ενα κατάστημα ή ακομα και απο 5, δεν ειναι ανάγκη να τα βάζεις όλα τα ελληνικά καταςτηματα στο ίδιο τσουβάλι. Καλα κανεις και αγοράζεις απο όπου θες, αλλα πιστεύω οτι αν ακολουθούσαμε ολοι αυτή την λογική, τωρα θα είχαμε ψωμολυσαξει της πείνας.Πάντα φιλικά Και να σημειώσω οτι δεν ειμαι ιδιοκτήτης κάποιου καταστήματος... Όσον αφορά φίλε το πλαίσιο και την προκαταβολή που σου ζητάνε, εγω θα το απέφευγα... Φαντάζομαι ,όπως και πολλοιιι εδώ περα,δεν εχει δυσαρεστηθεί από "καποιο"... Μαλλον από το συγκεκριμένο,και μου κάνει εντύπωση κιόλας που το υπερασπίζεσαι,γιατί αφορμές εχει δώσει,οχι απλά πολλές,άπειρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Νοέμβριος 6, 2013 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Φαντάζομαι ,όπως και πολλοιιι εδώ περα,δεν εχει δυσαρεστηθεί από "καποιο"...Μαλλον από το συγκεκριμένο,και μου κάνει εντύπωση κιόλας που το υπερασπίζεσαι,γιατί αφορμές εχει δώσει,οχι απλά πολλές,άπειρες....ε; υπερασπίστηκα καποιο ή συγκεκριμένα το πλαισιο;;; δυσαρεστημένος ειμαι κι εγω γενικά απο το συγκεκριμένο. απλά ειπα μην τα ισοπεδώνουμε ολα και τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 6, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Καλές οι παραγγελίες στο χώρο σου αλλά προσωπικά θέλω να δω συσκευασία κλπ μπροστά τους πριν τα σκάσω. Πείτε με παράξενο...Εύκολο είναι αυτό, παραγγέλνεις αντικαταβολή και ελέγχεις το δέμα μόλις στο φέρουν κ πρίν το παραλάβεις.Πάντα έτσι κάνω όταν δεν εμπιστεύομαι τον αποστολέα.Αν κάτι δε σ'αρέσει απλά δεν παραλαμβάνεις κ το δέμα πάει πίσω στο μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 6, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 ε; υπερασπίστηκα καποιο ή συγκεκριμένα το πλαισιο;;; δυσαρεστημένος ειμαι κι εγω γενικά απο το συγκεκριμένο. απλά ειπα μην τα ισοπεδώνουμε ολα και τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι Το οτι εχεις δυσαρεστηθεί απο ενα κατάστημα ή ακομα και απο 5, δεν ειναι ανάγκη να τα βάζεις όλα τα ελληνικά καταςτηματα στο ίδιο τσουβάλι - πιστεύω οτι αν ακολουθούσαμε ολοι αυτή την λογική, τωρα θα είχαμε ψωμολυσαξει της πείνας.Πάντα φιλικά Ο venom είπε για το πλαισιο. Καθαρά. Οχι για ολα τα εν ελλάδι καταστήματα. Και βγαίνεις και λες μην τα βάλουμε ολα στο ίδιο τσουβάλι και τα ισοπεδώνουμε ρε παιδια... Δε καταλαβα ότι τους εβριζες με τέτοιο τακτ που το παρεξήγησα... Μη δουλευομεθα και μεταξύ μας τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 6, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Την αποψή σας θέλω παιδιά. Το Πλαίσιο έχει ένα συγκεκριμένο προϊόν με την ένδειξη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Φαίνεται πως είναι μια υπηρεσία με την οποία παραγγέλνεις κάτι σε τιμή internet χωρίς πιστωτική ή επιπλέον χρέωση και το παραλαμβάνεις ο ίδιος τη μέρα και ώρα που σε βολεύει. Πριν το κάνω είπα να πάρω τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα να δω μπας κι έχει διαθεσιμότητα. Μου απάντησε κάποιος ότι υπάρχουν 2 κομμάτια στις αποθήκες για πάνω απο 20 καταστήματα κι ότι πρέπει να το κλείσω με προκαταβολή αν το θέλω να έρθει στο κατάστημα.Καλές οι παραγγελίες στο χώρο σου αλλά προσωπικά θέλω να δω συσκευασία κλπ μπροστά τους πριν τα σκάσω. Πείτε με παράξενο...Δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε επείγομαι αλλά πως συνάδει αυτή η "υπηρεσία" με την ανάγκη προκαταβολής; Αν ισχύει τότε απλώς το κλείνει όποιος προλάβει διαδικτυακά...Το μπερδεμα με την προκαταβολη πιστευω πως εγινε γιατι ο υπαλληλος καταλαβε πως θελεις να κανεις την παραγγελια απο το καταστημαΓενικα σαν τροπος παραγγελιας, η παραλαβη απο το καταστημα δεν χρειαζεται ουτε προκαταβολες ουτε επικοινωνια με το καταστημα απο οπου θα παραλαβεις.Ειναι μια κανονικη ονλαιν παραγελια, απλα σου δινουν σαν επιπλεον τροπο παραδοσης το να πας να το παραλαβεις απο το καταστημα εσυ και να μην στο φερνει η μεταφορικηΓια αυτο και δεν εχει σημασια να ρωτησεις την διαθεσημοτητα στο καταστημα απο οπου σκοπευεις να παραλαβεις, γιατι η παραγγελια σου γινεται μεσα απο το online συστημα που εχουν και τις κεντρικες τους αποθηκες και οχι απο το διαθεσημο στοκ του εκαστοτε καταστηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 6, 2013 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 [MENTION=10736]Thrael[/MENTION] θέλεις να μας στείλεις το link να σε πουμε με σιγουριά περί τίνος πρόκειται; Αν σου γράφει "Διαθέσιμο εντός 24 ωρών" λογικά έχει και αποθεμα στις αποθήκες του. Αν και παραλαβή απο το κατάστημα το έχει βάλει πρόσφατα για όλα τα προϊόντα του πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 6, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Και κάτι ακομα για τον obelix και για κάθε έναν που αμφιταλαντεύεται για τα ελληνικα μαγαζιά :http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1063587206τα καλα ελληνικα μαγαζιά ειναι λίγα.Καλύτερο.των πάντων θεωρώ το m systems,κανα vision studio ,e gate και mg manager απο αυτά που εχω ασχοληθεί εγω.Κάτι παει να κανει και το public βλέπω με το after sales...Ειδωμεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Νοέμβριος 6, 2013 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Ο venom είπε για το πλαισιο. Καθαρά.Οχι για ολα τα εν ελλάδι καταστήματα.Και βγαίνεις και λες μην τα βάλουμε ολα στο ίδιο τσουβάλι και τα ισοπεδώνουμε ρε παιδια...Δε καταλαβα ότι τους εβριζες με τέτοιο τακτ που το παρεξήγησα...Μη δουλευομεθα και μεταξύ μας τωρα...φιλε μου, προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως εννοείς. αλλα δυσκολευομαι πραγματικά.εγώ σχολιάσα την φράση "καλύτερα από amazon χίλιες φορές από ότι από ελληνικό μαγαζί". ουτε προσπάθησα να βρισω κανεναν ουτε τιποτα. πιο λιανά δεν μπορώ να το κανωας μην συνεχίσουμε γιατι ειναι offtopic και κανουμε ανουσια σχόλια στο προβληματισμου του παιδιού για το Πλαισιο.δεν διαφωνω καθολου στο προηγουμενο Post σχετικα με msystems κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Νοέμβριος 6, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Άργησα να απαντήσω σε κάποια σχόλια παιδιά. Ιδού: LG Gpad V500 Black - plaisio.grΤο "περιορισμένα κομμάτια" νομίζω προστέθηκε χτες. Ας είναι... το διάλεξα για κάποιους λόγους. Ίσως βρω καλύτερο ή πιο συμφέρουσα αγορά. Μπορεί και το ίδιο.Όσον αφορά τον έλεγχο είχα πάρει τηλέφωνο στο παρελθόν για διάφορα πράγματα και μου είχαν φέρει στο κατάστημα. Μια φορά, όχι απλώς είχα ελέγξει τη συσκευασία σε μητρική αλλά την άνοιξα μπροστά τους και κοίταξα όλα τα περιεχόμενα κι ας μην τους άρεσε. Τυχαίνει να περνάω απο το κατάστημα πηγαίνοντας κι αλλού οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο να τα ελέγχω μπροστά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.