pc pro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2013 για σας έχω το κουτί CORSAIR CARBIDE SERIES 300R BLACK - - CASES - και θέλω ένα δεξίο καπάκι που να είναι παράθυρο μήπος υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Νοέμβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Ρώτα σε ένα κατάστημα αν το φέρνουν, εγώ πήρα το ίδιο με διάφανο παράθυρο από Msystems.gr - The Original Computer Store Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc pro Νοέμβριος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 απο πού το ίδιο πλαίνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Νοέμβριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Αυτό εννοώ Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.overclock.net/content/type/61/id/1054095/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc pro Νοέμβριος 7, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 οκ φιλε αλλη μια ερώτηση δεν πάει λίγο άσχημο οι τρύπες και ειναι μεγάλλο και χωράει υδροψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc pro Νοέμβριος 8, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 εεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Νοέμβριος 8, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Πηγαινε σε ενα μαγαζι με γυαλικα μαζι με το αρχικο πλαινο απο το κουτακι και πες του αν μπορει να σου κοψει σε ιδιες διαστασεις ενα πλαινο απο plexy glass να κανεις την δουλεια σου.Μετα μπορεις να παρεις μαγνητικη ταινια και να το βαλεις απανω στο κουτακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.