sakinor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2013 Free Shipping 32G 32GB Micro SD Micro SDHC Class C 10 TF Flash Memory Card | eBay μπορει να ισχυει κατι τετοιο.μαλιστα παρεχει λεει και τρακινγ number. Εσεις τι λετε? τιμες απο ελλαδα εχουν +20 ευρω να παραγγειλω αφοβα η θα κλαιω τα λεφτα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 No name? Πουλανε κ στα φαναρια τετοιες.Sent from my Pantoflini N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 θα κανει δουλεια ομως φιλε [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] η θα μου στειλουν 2gb ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Πολύ πιθανό να είναι 32 αλλά αποκλειεται να είναι class 10 Για 2αρακι την κόβω. Και κανεις δε ξέρει πόσο θα ζήσει. Παρε καλύτερα επώνυμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 32GB 32G Micro SD microSDHC SDHC TF Flash Memory Card Class10 | eBayΓια ρίξε μια ματιά εδώ καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 οχι απο ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Σε αυτές τις τιμές που έχουν πλέον οι micro sd βρίσκω πιο σπαστικό να χάσω τα δεδομένα μου, παρά την κάρτα την ίδια. Μου έχουν πεθάνει και επώνυμες sandisk uhs-1 οπότε δε θα το ρίσκαρα. Τώρα αν αυτό δε σε αγγίζει χτύπα τη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Νοέμβριος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 8€ είναι, κάνε μια παραγγελία και πες ότι πήρες ένα καφέ και μια τυρόπιτα σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 5, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 8€ είναι, κάνε μια παραγγελία και πες ότι πήρες ένα καφέ και μια τυρόπιτα σήμερα.Φιλαρακι καφες κ τυροπιτα είναι 3.8€ οχι 8 € Sent from my Pantoflini N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Νοέμβριος 5, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Φιλαρακι καφες κ τυροπιτα είναι 3.8€ οχι 8 € Sent from my Pantoflini N7100Βάλε και το ταξί αδελφέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 5, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Δεν υπάρχει λόγος άγχους. 'Εχω αγοράσει αντίστοιχη 8άρα τάξης 6 και όταν ήρθε ήταν τάξης 3.Ενημέρωσα τον πωλητή και του έστειλα και τα αντίστοιχα στιγμιότυπα.Την επόμενη μέρα είχα την ειλικρινή του συγγνώμη και τα χρήματα (όλα) στο λογαριασμό.Για την κάρτα μου δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν την ήθελε πίσω:banging:Στην χειρότερη θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω.Θεωρώ λιγότερο πιθανή (αλλά υπαρκτή) την περίπτωση να είναι λιγότερα γίγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 6, 2013 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 Ακρίβως, με το ebay δεν υπάρχει λόγος άγχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 6, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Τελικά πήρες; Θέλω να δώ αν παρέλαβες τελικά και τι έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 6, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 οχι φιλε μου προτιμισα ντοπια kingston:getlost: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.