Jump to content

Συνθεση υπολογιστη για games

harmem

Recommended Posts

Καλησπερα σ΄ ολους!! Εχω φτιαξει μια συνθεση και θα ηθελα να μου πειτε τις δικες σας προτασεις. Το κοστος ειναι μεχρι 1500 ευρω

Corsair 500r CORSAIR CARBIDE SERIES 500R BLACK - - CASES -

Αsus Z87 Pro C2 ASUS Z87 PRO C2 RETAIL - -

i7 4770K INTEL CORE I7-4770K 3.50GHZ LGA1150 - BOX - - CPU -

CZ 750W OCZ OCZ750FTY-UN FATAL1TY SERIES POWER SUPPLY 750W - -

Ή πιστευετε οτι χρειαζομαι 850w ? πχ XFX ή Corsair TX V2

Σκληρος WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 - -

ή το μαυρο WESTERN DIGITAL WD1002FAEX 1TB CAVIAR BLACK SATA3 - -

SSD ο V300 KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL - - ή να παω σε καποιον πιο γρηγορο? HyperX ας πουμε?

Για μνημες δεν ξερω. Να ξεκινησω με 8 και αργοτερα να παω στα 16 ή να παω απευθειας στα 16; Τι προτεινετε;

Καρτα την gtx 770 2gb ή 4gb? Υπαρχει περιπτωση με 300 ευρω περιπου που βρισκω τη gigabyte 2gb να παρω κατι καλυτερο αν περιμενω λιγο λετε;

Οθονη τι προτεινετε;

Δε θα κανω αμεσως oc οποτε λεω να μην παω αμεσως σε εξτρα υδροψυξη κ οταν αποφασισω να ασχοληθω να παρω. Τι λετε;

Ξεχασα να πω οτι θελω να παιζω battlefield κυριως οποτε το φτιαχνω για αυτου του επιπεδου τα παιχνιδια.

1)Ωραιο κουτι κυριως γιατι παει με 80i/100i που ειναι τελειες επιλογες για OC σε Haswell.

2)Κοιτα για φτηνοτερη μοβο, Ζ87-Α για παραδειγμα, εκτος αν χρειαζεσαι τα εχτρα σατα που νομιζω εχουν οι ακριβοτερες μοβο.

3)Αν δεν σκοπευεις να κανεις SLI/Crossfire δηλαδη 2 καρτες, πανω απο 550W ειναι αχρηστα, και τα 550 αχρηστα ειναι αλλα για να ειμαστε καλυμενοι απο καθε αποψη εκει στα 500-550W εκτος αν σκοπευεις να βαλεις 10 δισκους και 4 PCI καρτες μαζι με OC στα 5.5Ghz ε τοτε ναι..

4)Black με Blue εχουν αρκετη διαφορα, αλλα αφου βαζεις SSD και εκει θα εχεις τα Windows κοιτα για Blue μιας και για αποθηκη παει, και διαφορα στα loading times αν βαλεις κανα game σε HDD δεν θα δεις, τωρα αν θες the best βαλε black.

5)Για τα λεφτα του, μια χαρα ο kingston, αλλα γενικα η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη ειναι 840 EVO.

6)Για Battlefiled απλα κοιτα για AMD εκτος αν πραγματικα θες Nvidia λοφω fanboyism.

Οσο αφορα το BF4 ..AMD ειναι καλυτερη επιλογη, κοιτα για 280X.

Battlefield 4 VGA graphics performance benchmark review - DirectX 11 class graphics card performance up-to Full HD

Ssd πηρα σημερα απο το πλαισιο τον 120gb 840 evo σε προσφορα 75 ευρω.

Για το battlefield 4 ισως η r9 280χ να δινει καποια fps παραπανω, γενικα ομως η 770 δεν ειναι αποδοτικοτερη; Οκ, σημερα παιζεις αυτο, αυριο δοκιμαζεις κατι αλλο κτλ. Συνολικα απ΄ ο,τι διαβαζω η 770 ειναι πιο δυνατη. Φυαικα κανεις δεν μπορει να πει οτι κ η αλλη δεν ειναι μια δυνατη καρτα!!

Λενε οτι θα εχουμε νεες καρτες, νεες τιμες γενικως στις καρτες κ δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω ή οχι.

Καποιο ας το πουμε "εγκυρο" site που να κανει μετρησεις σε καρτες υπαρχει;

Εγω εχω βρει το gpuboss και κοιταζω καποια πραγματα.

Κατι τελευταιο ως απορια. Πραγματικα η διαφορα των 4-5 fps που βλεπω στα συγκριτικα στο link που εβαλες, γινεται αντιληπτη απο καποιο χρηστη ή οι διαφορες αυτες ειναι μονο για να υπερηφανευονται οι οπαδοι των δυο εταιριων ; Αυτην την απορια την εχω γενικα για τις μετρησεις. Μηπως τελικα απο καποια fps και πανω, δε βλεπεις ιδιαιτερη διαφορα;

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.