GeorgeBlackEye Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2013 καλησπερα.πρωτο μου θεμα στο forum και θελω να ρωτησω πια πιστευετε ειναι η καλυτερη τιμη για να πουλησω την καρτα του τιτλου. MSI Global ? Graphics Card - R5670 Cyclone 1G αγορασμενη καλοκαιρι του 2010 και το pc το χρησιμοποιουσα σπανια για κανα παιχνιδι.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Νοέμβριος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Καλώς ήρθες φίλε μου για την καρτουλα αν δεν θες να την σκοτώσεις κράτησε την πάντως γιατι κάποια στιγμη μπορει να ξεμηνεις απο κάρτα γραφικών εχε μια καβαντζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeBlackEye Νοέμβριος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 εχω αλλη μια ιδια της connect 3d την πηρα απο ενα φιλο πριν απο κανα μηνα για να δοκιμασω crossfire επειδη ειπα να αρχισω να παιζω κανα παιχνιδι.εχω full hd monitor και σκεφτηκα να της πουλησω και να παρω μια καινουρια και να την κρατησω για τα επομενα 2-3 χρονια. οποτε ψαχνω να βρω πια τιμη θα ηταν η καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Νοέμβριος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Κάνα 50άρικο παίζουν αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeBlackEye Νοέμβριος 4, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 εγινε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 γυρω στα 50 ευρω εξαρταται και αν θα θελει παζαρι ο αγοραστης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.