blade_pan Οκτώβριος 7, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Πηρα ντουκοχαρτο και ειναι λιγο σαγρε...Δε πιστευω να μου κανει γραμμες απο κατω!!Πηρα και μια αλοιφη που γυαλιζει(το ονομα δε θυμαμαι)...............κανει και για αυτοκινητα!Ελπιζω να κανει δουλεια....αν και λιγο που εκανα στην παλια ψυκτρα ηθελε πολυ τριψιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Πηρα ντουκοχαρτο και ειναι λιγο σαγρε...Δε πιστευω να μου κανει γραμμες απο κατω!! Πηρα και μια αλοιφη που γυαλιζει(το ονομα δε θυμαμαι)...............κανει και για αυτοκινητα! Ελπιζω να κανει δουλεια....αν και λιγο που εκανα στην παλια ψυκτρα ηθελε πολυ τριψιμο! Θυμάσαι νούμερο στο ντουκόχαρτο? ξέρεις, έχει σημασία, Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 7, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:29] Θυμάσαι νούμερο στο ντουκόχαρτο? ξέρεις, έχει σημασία, Το πιο μικρο πηρα...440 ή κατι τετοιο!θα σου πω σιγουρα μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 7, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Για να τρίψεις κανέναν τοίχο το πήρες; Σε γενικές γραμμές ξεκινάς με χοντρό (μικρά νούμερα) για να καταλήξεις σε πολύ λεπτό (μεγάλα νούμερα) και βρεγμένο, αλλά μόνο στη περίπτωση που ο πάτος του μπλοκ είναι λες κι έκαναν πατινάζ στους χειμερινούς ολυμπιακούς. Διαφορετικά και με τα λεπτά νούμερα (1000 και πάνω) μια χαρά θα έκανες το γύαλισμα. Για να το κάνεις καθρέφτη όμως πρέπει να χρησιμοποιήσεις και κάποια αλοιφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 7, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Οχι ειναι πολυ λεπτο και μου ειπε αυτη να βαλω και νερο....Το νερο το μαλακωνει?Και κατι αλλο....μετα οταν βαζεις την αλοιφη βγαινει πολυ μαυριλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 7, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Παιδες μιας και λεμε για νουμερα...Ποια θεωρειτε την πιο σωστη σειρα χρησης του ντουκοχαρτου? Εννοω για του νουμερα..Πχ πρωτα χχχ, μετα ψψψ, ωωω, κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 7, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 συνηθως το πανε απο 300 στα 600 στα 1200 και μετα 1200 βρεγμενοη αλοιφη μετα απο λιγο μαυριζει. οταν δεις πως δεν κανει ολο δουλεια, τη βγαζεις και βαζεις αλλη. με καθαριστικο για τζαμια βγανει πολυ ευκολα.για ποια ακριβως αλοιφη μιλαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 8, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 19:10] για ποια ακριβως αλοιφη μιλαμε; Εγω παντως πηρα μια wenol....Στην αρχη βγαινει πολυ μαυριλα αλλα μετα ειναι jet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Οκτώβριος 8, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 δεν βρισκω glasurit ρε παιδια καμια εναλακτική? Απο τιμες ποσο κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 8, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Παιδες μιας και αυριο παω HAC ποια να παρω τελικα?????AS5 ή Ceramique και ποια η διαφορα?????Προς το παρων για αερα...εν αναμονη του 11 μπλοκ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Οκτώβριος 8, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 H Ceramique είναι πιο φτηνή :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 8, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Πάρε Ceramique Φάνη. Έχουν πολύ μικρή διαφορά στην απόδοση και μεγάλη στην τιμή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 8, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Οκ Shaman και Piero ευχαριστω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Οκτώβριος 9, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 ακουστε κουφό!!!Ειχα στη vGA μου Arctic silver 5 και μου έκανε κολπάκια με την θερμοκρασία!! Την έβγαλα εντελώς και τώρα χωρίς πάστα σταμάτησε!!!??Προτεινω στων .38 - .45 να κάνει thread με το γυλόχαρτο και με την αλοιφή!Ξέρεις... απο που, πως , και με τι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 9, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από medthomΠροτεινω στων .38 - .45 να κάνει thread με το γυλόχαρτο και με την αλοιφή!Ξέρεις... απο που, πως , και με τι!! Αυτό το έχεις δει; Δίνοντας ζωή σε ένα παλιό μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.