Jump to content

Νεο PC προβλημα :(

thessalos199

Recommended Posts

καλημερα ειμαι καινουργιος στην παρεα σας γιατι εχω προβλημα και ακουσα πολυ καλα λογια για το forum και ελπιζω να με βοηθησετε στο προβλημα μου.

λοιπον εχω ενα pc που το εκανα μονος αγοραζοντας κοματια τα οποια ειναι (intel i7 4770k,asus z87-a,msi 7970 lightning BE,840 evo ssd,τα βασικα,του εβαλα win7 64 και ειναι ολα stock οθονη εχω LG 23EA63V-P.

λοιπον τα φτιαχνω ολα ωραια και παω να παιξω game lol για την ακριβια και παρατηρησα οτι κανει χαζομαρες εβγαζε μικρα κουτακια μισο εκατοστου μονο 2 αλλες φορες εκανε σαν να κανω alt tab σαν flash ενα πραμα μια φορα καθε 1 ωρα,μια κανει κατι χροματισμους σε γραμμες ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου.τον περνω και εγω και παω στον φιλο μου που τον καναμε μαζι και μολις τον ανοιγω παρατηρω οτι οταν εχω τον chrome σε μικρο παραθυρο μολις παω να τον κανω μεγιστοποιηση κανει σας να κολαει καπως βγαζει γραμμες διαφορες και επισης οταν τον τραβαω απο την ακρη για να ριθμησω ποσο μικρο-μεγαλο θα κανω το παραθυρο του chrome αρχιζει και κολαει καπως αφηνοντας πισω του σαν μονοπατι σαν εφε που εβαζαν παλια σε video clip που κουνουσαν τα χερια και εβλεπες τα χερια τι διαδρομη πηραν ([ame=http://www.youtube.com/watch?v=FuKy3pzV1RY]ECHO Chevron Dancing Techno Girl - Flashing Stage Lights - adobe after effects, trapcode - YouTube[/ame] στο 1:00 κοιταξτε ετσι κανει περιπου) και σημπερανα οτι ειναι το ιδιο προβλημα μαλλον που εχω και οταν παιζω game γτ η καρτα μου φαινετε να δουλευει μια χαρα γτ τιν εκανα και τεστ σε στρεσαρισμα και σκοτωνει και ουτε κανει κατι περιεργω εκει.

πιστευω να μην σας κουρασα αλλα κ εγω ειμαι σε απογνωση εχω δοκοιμασει κ αλλη καρτα κ οθονη κ παλι τα ιδια εκανε ο chrome

οποιος μπορει να με βοηθηση παρακαλω πολυ:cry:

δεν σε καταλαβα ...

O επεξεργαστής που έχεις, έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, τη HD-4000.

Αν δεν τη βλέπεις στο Device Manager, ίσως χρειάζεται ενεργοποίηση από το BIOS.

Βγάζεις την 7970, βάζεις το καλώδιο της οθόνης στη θέση που έχει η μητρική σου και βλέπεις αν σου κάνει τα ίδια.

Θεωρώ ότι έχεις βάλει τα απαραίτητα βύσματα ρεύματος στην 7970 και το τροφοδοτικό σου τη σηκώνει, σωστά;

εχω δοκιμασει και αλλη καρτα γραφικων ρε παιδια κ οταν δεν εχω καθολου drivers δεν το κανει

Δε σε κατάλαβα... Στο κάνει με οποιαδήποτε κάρτα αν έχεις drivers αλλά δε στο κάνει αν δεν έχεις drivers;

Δε σε κατάλαβα... Στο κάνει με οποιαδήποτε κάρτα αν έχεις drivers αλλά δε στο κάνει αν δεν έχεις drivers;

ακριβως :( χωρις drivers δεν δοκιμασα να παιξω καποιο παιχνιδι για να δω αν κανει τα ιδια που μ εκανε κ με την καρτα μου κ τους drivers αλα απο την στιγμη που κανει ετσι το chrome πιστευω ειναι το ιδιο

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION] μα το παιδί λέει πως το pc το έφτιαξε μόνος του άρα ίσως έχει αγοράσει τα κομμάτια απο διάφορα μαγαζιά...

[MENTION=31209]thessalos199[/MENTION] σίγουρα είναι οι σωστοί drivers ? (32bit / 64bit updates κλπ ?) απο "μνήμη" δεν μας είπες τι έχεις και αν παρατήρισες αν ζορίζονται όταν σου το κπάνει αυτό...

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION] μα το παιδί λέει πως το pc το έφτιαξε μόνος του άρα ίσως έχει αγοράσει τα κομμάτια απο διάφορα μαγαζιά...

[MENTION=31209]thessalos199[/MENTION] σίγουρα είναι οι σωστοί drivers ? (32bit / 64bit updates κλπ ?) απο "μνήμη" δεν μας είπες τι έχεις και αν παρατήρισες αν ζορίζονται όταν σου το κπάνει αυτό...

Μνημη ραμ ? 2x4gb εχω τωρα μοντελο δεν τ θυμαμαι αλλα ειναι αυτες που ειχαν 44 ευρο σε κοτσοβολο κ electroworld νομιζω πριν 2 βδομαδες. Κ ναι τα drivers t σωστα εβαλα

ε τοτε, αφου δεν το εχει παρει απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα ας το παει στο πλαισιο με 10 ευρω νομιζω να τουν κανουν ενα ελενχο.Αν του βρουνε κατι θα παει μετα το χαλασμενο πισω στο καταστημα να παρει αλλο!:cool:

ε τοτε, αφου δεν το εχει παρει απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα ας το παει στο πλαισιο με 10 ευρω νομιζω να τουν κανουν ενα ελενχο.Αν του βρουνε κατι θα παει μετα το χαλασμενο πισω στο καταστημα να παρει αλλο!:cool:

ναι θα μου πει το πλασιο εχεις παρανομο λογισμικο :whistle2:

Ελεγχος καλωδιωv-->Καθαρισμα απο σκονη (Καινουργιο PC οποτε αυτο και να μην το κανεις..)-->Φορματ-->Ινσταλλ μονο drivers πριν οτιδηποτε αλλο.

Ετσι εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι software θεμα..Βρες και απο κανα φιλο μια Nvidia καρτα, δοκιμασε με εκεινην ωστα τα drivers να ειναι σιγουρα αλλα.

Μετα δοκιμασε αλλη οθονη, σε καμια τηλεοραση ξερω γω, και τελικα πανε πισω την καρτα.

Δες αν το τροφοδοτικο μηπως ειναι λιγο bad και δεν δινει αρκετο ρευμα, 7970 ειναι λιγο βαρια σε αυτο το θεμα.

Επισης, κατεβασε MSI Afterburner και βγαλε το OC απο την καρτα, καπου διαβσα παραπονα οτι τελευταια η MSI ναυαγει λιγο με μερικες παρτιδες Lightning και θελουν de-clock.

«ναι θα μου πει το πλασιο εχεις παρανομο λογισμικο»

δεν ασχολείται με αυτό το Πλαίσιο -υποθέτω εννοείς το λειτουργικό κι όχι γενικώς παράνομο υλικό, π.χ φωτογραφίες με ανήλικους κλπ- απλώς αν χρειαστεί επανεγκατάσταση λειτουργικού δεν το κάνουν. Μάλιστα μια φορά αρνιόνταν να μου το κάνουν κι ας τους έδινα το γνήσιο κωδικό κλπ που είχα, είναι κάμποσα χρόνια και ξεχνάω πώς μου το είχαν δικαιολογήσει. Νομίζω επειδή δεν κρατούσα μαζί μου το CD των Windows με το αυτοκόλλητο. Ακόμη κι αν εγκαταστήσουν, νομίζω χρεώνουν ξεχωριστά.

Αν δεν έχεις χρόνο, εργαλεία, δεύτερα εξαρτήματα να τεστάρεις hardware μόνος σου, το Πλαίσιο δεν είναι κακή ιδέα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.