Jump to content

Nether (Prey OR Pray)

LocoDiceGR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

images?q=tbn:ANd9GcTUnVSokPfjj7mUIIf04cldQXO8HpafEFPK3znX_BvRe151Vl-g

Nether is a first-person, survival-shooter that introduces players to a desolated, sprawling urban cityscape (based loosely on Chicago). Nether features core survival elements, requiring players to scavenge for resources in order to survive as well as crafting. More importantly, Nether brings unique gameplay elements to the genre, and brings the experience to a new level. The city spans several hundred blocks and players can access most of the buildings, including multi-level skyscrapers that provide huge vantage points. Danger is around every corner, sometimes only a few yards from you, raising tension to a new level. Nether also presents players with a meld of PvE and PvP that fosters unique, emergent gameplay and forces big decisions when it comes to trusting other players. The enemies, called “Nethers,” are unique and each species possesses both demonic and human qualities, making them fast, smart and hard to kill. This also factors in when it comes to working together to defend safe zones or clear out structures. Finally, by setting world objectives, Nether adds another dimension to the survival genre, which further sets it apart from other online games.

P.S: Υπαρχει στο Steam (Early Access Game) για οποιον θελει να το αγορασει στα 27 ευρω.

Προσωπικα η ατμοσφαιρα μου θυμιζει λιγο S.T.A.L.K.E.R.!!!!!

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]
τι εννοεις θυμιζει scam? :hmm:

Δες τι εγινε με το WarZ, όλο το game , στήσιμο, inventory θυμίζει έντονα το ημιτελές αυτό game.

Δες τι εγινε με το WarZ, όλο το game , στήσιμο, inventory θυμίζει έντονα το ημιτελές αυτό game.

Ενταξει μπορει να εχεις ενα δικιο 'αλλα' δεν νομιζω οι developers

να ειναι τοσο χαζοι ωστε να κανουν το ιδιο λαθος γιατι θα πανε απατο.

και νομιζω οτι ειναι ακομα στην ΒΕΤΑ φαση, εχει αρκετα bugs απο οτι διαβαζω στο forum

αλλα για αυτο ειναι η beta.

πολύ θα το ήθελα σαν steam gift :rolleyes:

οποιος αγορασει αυτο με τα 27 ευρω παιρνει 3 κλειδια (Beta)

οποτε μπορει δωσει τα 2 ως gift.

και εγω θα το ηθελα :jump1:

• 2 weeks later...
  • 7 months later...

ρε, μας επιασαν κοροιδα...

2,79ευρω στο steam sales. :wall:

Παρα τα ολα αρνητικα σχολια που διαβαζα, με ετρωγε να το δοκιμασω. Καλα να παθω.

Οχι τσαμπα, και να σας πληρωσουν, μη το παρετε. Μακριααα.

Εχω, κατα καιρους αγορασει μ@λ@κιες, και πιο ακριβες κιολας, αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα κατσω να ασχοληθω με refund στο steam...(σιγα μη μου κανουν :p )

Και εγώ έτοιμος ήμουν παρά τα σχόλια...Kαι για το chosen πακέτο...Aλλά μάλλον άκυρο.

Thanks for the info!

Το game εχει πολλα τεχνικα θεματα.

Τοσα πολλα που ακομα δεν εχω καταφερει να παιξω ωστε να κρινω gameplay.

Kαι ειναι κριμα γιατι το περιβαλλον, το λιγο που εχω δει, ειναι αρκετα ατμοσφαιρικο (αυτο με τραβηξε κιολας απο την αρχη)

Δε θα με ενοχλουσε αν το παιχνιδι ηταν ακομα στο σταδιο του early access, αλλα αυτη τη στιγμη το πουλανε σαν ενα ολοκληρωμενο προιον.

Αν θα το φτιαξουν; το ελπιζω.

Σαν αγορα σε αυτη την τιμη αξιζει μονο αν το δεις καθαρα σαν επενδυση, δηλαδη το τσιμπας τωρα που ειναι φτηνο δεν ασχολεισαι καν να το εγκαταστησεις και περιμενεις ποτε θα ειναι πια playable ωστε να ασχοληθεις μαζι του.

Και εγώ έτοιμος ήμουν παρά τα σχόλια...Kαι για το chosen πακέτο...Aλλά μάλλον άκυρο.

Thanks for the info!

Για το chosen δεν το συζητω. Με τιποτα.

Για το watcher πακετο μονο, στα 2,79, και με την προυποθεση που εγραψα πιο πανω.

Ναι σίγουρα το ποσό δεν είναι αποτρεπτικό για να έχεις κάτι να περιμένεις.Είδωμεν...

Και εγω μαλλον αυτο σκεφτομαι να κανω...να το αγορασω τωρα στα 2,50 ευρω,

και θα και περιμενω οταν θα ειναι πια playable να ασχοληθω μαζι του. :boxed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.