marouli Οκτώβριος 18, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από tsompanos [06-10-2004 18:40] Όταν έκανα την δισκέτα και την έδινα για να βρει από εκεί τους drivers μου έλεγε πως το τάδε αρχείο της δισκέτας προκάλεσε ένα σφαλμα και ζητούσε επανεκίνηση το κανει και σε εμενα αυτο...το αρχειο txtsetup.oem με την μονη διαφορα οτι δεν εχω ακομη windows επειδη εχω μονο σατα και δεν βλεπει σκληρουσ το setup(το array και τα bios settings πρεπει να ειναι σωστα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 18, 2004 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 το πρόβλημα είναι γνωστό: κατέβασε τους drivers από net και δοκίμασε με αυτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
marouli Οκτώβριος 18, 2004 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 απο την ιντελ τουσ φρεσκους και τιποτε...αρχιζω και απογοητευομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 19, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Ερώτηση απο καινούργιο στους SATA. Έχω ένα 200άρη και θα τον βάλω σε μια epox nf3 ultra 939. Ούτε raid ούτε τίποτα. Σκέτος, βασικός δίσκος όπου θα γίνει και η εγκατάσταση.Τα πράγματα είναι απλά; Ο δίσκος αναγνωρίζεται όπως με τους ide και δεν χρειάζεται f6 για μυστήριους οδηγούς στην εκκίνηση των παραθύρων; Να τονίσω ότι θα μπει στα ports κοντά στην μητρική γιατί αυτά κλειδώνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpan Μάρτιος 22, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 σε ASUS K8N ενας sata wd 80gb μπαινει ανετα ή θελει μανουρα? Απλα τον συνδεεω στην υποδοχη για Sata που εχει η M/B και τον οριζω απο το BIOs τη Priority θα εχει? (First/Secornd/Thrid...) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.