LocoDiceGR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2013 Essential Game Mod's/Tweaks (PC)Εφτιαξα αυτο το Thread για να postαρουμε τα καλυτερα mod's/tweaksπου εχουμε παιξει πανω σε γνωστα/αγνωστα παιχνιδια.Αμα θελετε η οποιος μπορει βαζει και screenshot's απο τα παιχνιδια που παιζει ο καθενας!Tweaks Εννοω (FXAA - SMAA - SweetFX - eFX) setting's που χρησιμοποιει ο καθενας και τα λοιπα!Θα προσθεσω και μερικα link's:Games and mods development for Windows, Linux and Mac - Mod DB (για διαφορα mod's και παιχνιδια απο ανεξαρτητους developers)Nexus Mods (Mod's & tweaks για αρκετα γνωστα παιχνιδια, ισως το πιο γνωστο σιτε)How To: Anti-Aliasing Injection (FXAA, SMAA and SweetFX) (οδηγος για FXAA - SMAA - SweetFX - eFX) www.enbdev.com (Graphic modifications) www.sfx.thelazy.net/games (Presets ετοιμα για το sweetFX)P.S Αν δεν επιτρεπεται κατι απο τα παραπανω (η ακομα και ολο to thread) ζητω συγνωμη και ας με ενημερωσουν οι admin! :nuke:
artyom Νοέμβριος 4, 2013 #2 Νοέμβριος 4, 2013 προσωπικά τα παιχνίδια θέλω να τα παίζω έτσι όπως τα έχουν κάνει oi ιδιοι οι devs. Σχετικά με το sweetfx αλλοιωνει την ατμοσφαιρα των παιχνιδιων. Καποια παιχνιδια εχουν επιτηδες απαλη/θολη εικονα και ξεθωριασμενα χρωματα και αυτη ειναι η μαγεια τους, ετσι σε βαζουν στην ατμοσφαιρα. Το sweetfx (η τουλαχιστον οι καγκουρες που φτιαχνουν presets και ποσταρουν screenshots) πανε να τα κανουν ολα Sin City, τιγκα sharpness και χρωματα που βγαζουν ματι, αντιθεση του θανατου κλπ. Λες και τους ειπε κανεις οτι ειναι καλυτερα ετσι. Μου θυμιζουν τους τυπους που βαζουν τερμα τα πριμα και τα μπασα στο στερεοφωνικο τους επειδη "καλυτερα τερμα απο κατι λιγοτερο". Aυτά σχετικά με το fx, τώρα σχετικά με τα mods αλλα που είναι για το ίδιο παιχνίδι και οχι τυπου stanley parable που είναι mod για το half life 2 και ειναι άλλο παιχνίδι, στην ανάγκη θα το βάλω, πχ τώρα που έβαλα το stalker soc δε νόμιζω να την πάλευα χωρίς complete mod βέβαια κάποτε θα το δοκιμάσω και χωρίς mod για να δω πως ήταν το αρχικό παιχνίδι και να δω διαφορές. Συνοψίζοντας τα παιχνίδια τα θέλω έτσι όπως βγαίνουν απο το εργοστάσιο.
Helly Νοέμβριος 4, 2013 #3 Νοέμβριος 4, 2013 Διαφωνω σε παλια game η διαφορα ειναι τρομακτικη.Π.χ επαιζα Dead Space 1 που δε υπαρχει κανενα σοβαρο custom mod κιολας.Χωρις sweetfx ηταν χαλια με sweetfx παιζεται χαλαροτατα.Εχει τρομερη διαφορα σε IQ.
Havic Νοέμβριος 4, 2013 #4 Νοέμβριος 4, 2013 Και εγώ διαφωνώ με τον δεύτερο… στα game που δεν έχουν φίλτρα anti alising κτλ η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, τα screenshots είναι όλα με antialising on.
Havic Νοέμβριος 4, 2013 #5 Νοέμβριος 4, 2013 Dead Space 1 Αν δεν σας αρέσουν πρόβλημα σας Προτίμησα να τα φτιάξω μόνος παρά να κατεβάσω έτοιμα settings.
LocoDiceGR Νοέμβριος 4, 2013 Author #6 Νοέμβριος 4, 2013 100 Most Popular Mods for Games - Mod DB Τα 100 top mod συμφωνα με το ModDB σημερα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.