papi13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2013 Είχα τσεκάρει το samsung galaxy s duos (150euro)ένας φίλος μου πρότεινε το samsung galaxy core (200euro)και το LG Optimus L7 II Dual P715 για πείτε καμία γνώμη...το lg έχει και μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα, αλλά με προβληματίζει η μάρκα... είναι εντάξει?? θα προτιμούσα samsungέχει κανείς κάποιο απ τα παραπάνω κινητά να μου πει γνώμες και προβλήματα... ή καμία συμβουλή για κάποιο άλλο Dual Sim κινητόΕπίσηςυπάρχει πιθανότητα να παίζει κάποιο κινητό ταινία με υπότιτλους?? και ποια η διαφορά του να έχει διπυρήνο επεξεργαστή ?? Έχει μεγαλη διαφορα???Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Νοέμβριος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Θα σου έλεγα να δεις και το samsung grand του οποίου είμαι κάτοχος εδώ και κάποιους μήνες. Θα έλεγα οτι είναι το note του "φτωχού". Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση σαν κινητό και σαν ταμπλέτα. Ήθελε λίγο συνήθεια στην καθημερινότητα λόγο του μεγέθους (5") αλλά πλέον είναι πραγματικό εργαλείο. Στα μείον η οθόνη ρουφάει την μπαταρία και θέλει τακτικό φόρτισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 4, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Galaxy core duos απο μενα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Galaxy core κ απο μένα.Επίσης mxplayer για ταινίες με υπότιτλους.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Νοέμβριος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά κάποιου dual sim από κατανάλωση πώς πάει ; τραβάει περισσότερο λόγω του ότι έχει να κάνει με δύο δίκτυα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Νοέμβριος 4, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Παρε κανα Κινεζικο και ασε τα Galaxy Core, ακου εκει dual core A5.Απλα απαραδεκτος cpu για τις μερες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.