Jump to content

Backlight σε πληκτρολόγιο

TheHacker

Recommended Posts

Καλησπερα,θα ηθελα να μαθω ενα ξερει καποιος καποιο Mod ή τροπο ωστε να κανω το πληκτρολογιο μ να εχει φωτισμο πισω απ τα πληκτρα...ειναι πολυ καλο μοντελο της Logitech αλλα εχω προβλημα το βραδυ ;p....θα ειναι πολυ δυσκολο να τ κανω μονος μ?

ευχαριστω

το καταλαβα αυτο... ακριβως αυτο το βιντεο ειχα δει και εγω... σκεφτομουν μηπως υπαρχε δυνατοτητα να τρυπησω τα πληκτρα ενα ενα για να περναει το φως απο μεσα και να ειναι φωτιζομενα..

άρα όλα τα modded Pc-parts είναι κατεστραμμένα :getlost:

Kατεστραμένα δεν ξέρουμε, αλλά εκτός εγγύησης σίγουρα...

Στην προκειμένη περίπτωση αν γνωρίζεις τρόπο να τρυπήσει 102+ πλήκτρα χωρίς να τα καταστρέψει πρότεινε τον.

Αν ήταν εύκολο να γίνει με mod δεν θα τα χρέωναν από 60€ και πάνω τα backlit keyboards. Για μηχανικό να μην πω πάνω από 120-130€ εκτός περιορισμένων προσφορών (βλ. CM trigger και Κωτσόβολο).

προσωπικα εχω αρκετο free time για να αξοιοποιηση ο πατερας μ επειδη ασχολειτε με τετοια εχει τρυπανακι απο 1 mm που σημαινει πως μπορεις ευκολα να τρυπησεις το γραμμα πανω στο πληκτρο.. το μονο π χρειαζεσαι ειναι αρκετο χρονο :D...!για ποιο λογο να παω να πληρωσω αυτα τα 60++ ευρω απο την στιγμη που μπορω να το κανω μονος μου και θα εχει ακομα περισσοτερη πλακα :D...

για ποιο λογο να παω να πληρωσω αυτα τα 60++ ευρω απο την στιγμη που μπορω να το κανω μονος μου και θα εχει ακομα περισσοτερη πλακα :D...

Γιατι θα το καταστρεψεις στο τελος και θα αναγκαστεις να το παρεις οπως και να εχει

hint: Γιατί δεν είναι τρύπια τα keycaps στα σημεία που είναι τα γράμματα. Το keycap έχει διπλή επίστρωση η κατω με διαφανές υλικό και η πάνω με το αδιαφανές που σχηματίζει και το γράμμα το οποίο πρέπει να φωτιστεί. Τώρα αν θες να κάνεις το keycap να μοιάζει σαν σπήλαιο προς εξερεύνηση έχεις διαθέσιμο χρόνο να το κάνεις. Πέραν του φωτισμού στην κάτω πλευρά που είναι πολύ έυκολο να πετύχεις όλη η ιστορία είναι στα keycaps. Επιπλεον ακόμα και να θες να "κολλήσεις" κάποιο διαφανές υλικό στη θέση που θα αφαιρέσεις το πλαστικό για να σχηματίσεις το γράμμα με το τρυπάνι θα έχουμε θέμα με την εκάστοτε στήριξη του πλήκτρου. Τα περισσότερα έχουν μηχανισμό που κλειδώνει στο "κέντρο" του keycap.

Δεν ξέρω αν γίνεται αισθητικά σωστό , τείνω να συνταχθώ με τους προλαλήσαντες! :)

Αλλά το κέφι του thread starter είναι αστείρευτο!!! :T:

Έτσι και αρχίσει κάνα project, θέλω να είμαι "από κοντά" να βλέπω! ! !:D

πουλα το παλιο και παρε cm trigger προσφορα

και ποιο πληκτρολογιο ειναι ρε μαστορα που κανει 100 ευρω και δεν εχει backlight

εδω το ms reclusa και sidewinder x6 εχουν και τιμες οταν τα πηρα 45 ευρω!

ππφφ ρε παιδακια ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ D: ...αν ηθελα θα τ εκανα χωρις να ανοιξω thread το θεμα ειναι να κανω κτ δημιουργικο κ ωραιο ...εστω οτι δεν τα τρυπαω βρε παιδι μ , αλλα απλα εγκαθιστω φωτισμο απο κατω ...δεν νομιζω πως θα ειναι κ τοσο δυσκολο ^_- ...με καποιες συμβουλες και αρκετα βιντεο π εχω δει δν ειναι πολυ δυσκολο

ππφφ ρε παιδακια ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ D: ...αν ηθελα θα τ εκανα χωρις να ανοιξω thread το θεμα ειναι να κανω κτ δημιουργικο κ ωραιο ...εστω οτι δεν τα τρυπαω βρε παιδι μ , αλλα απλα εγκαθιστω φωτισμο απο κατω ...δεν νομιζω πως θα ειναι κ τοσο δυσκολο ^_- ...με καποιες συμβουλες και αρκετα βιντεο π εχω δει δν ειναι πολυ δυσκολο

Πάρε τότε ένα πληκτρολόγιο του κιλού, δοκίμασε πρώτα εκεί και μετά, αν σου αρέσει το τελικά αποτέλεσμα, τότε και μόνο τότε προχώρα στο κανονικό.

Διαφορετικά θα καταλήξεις να πάρεις καινούργιο αναγκαστικά αφού δεν θα έχεις πληκτρολόγιο πλέον.

πουλα το παλιο και παρε cm trigger προσφορα

και ποιο πληκτρολογιο ειναι ρε μαστορα που κανει 100 ευρω και δεν εχει backlight

εδω το ms reclusa και sidewinder x6 εχουν και τιμες οταν τα πηρα 45 ευρω!

Υπαρχουν ακομα φθηνοτερα φωτιζομενα οπως το CoolerMaster Devastator | Skroutz.gr :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.