Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 Επειδή διάβασα το θέμα της καμένης 9800 θέλω να δώσω μερικές συμβουλές για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο στο μέλλον. 1. Προσπαθείτε να μάθετε τη φάρα είναι αυτός που πουλάει/ζητάει να αγοράσει ένα προϊόν 2. ’μα παραλαμβάνετε ένα προϊόν με αντικαταβολή προσπαθείστε να το τσεκάρετε πριν υπογράψετε οτι το παραλάβατε 3. όταν πουλάτε κάποιο hardware τραβήξτε με κάποιο τρόπο κάποια φωτογραφία που να δείχνει σαφέστατα οτι δουλεύει σε κάποια χρονική στιγμή πριν από την αποστολή. Επίσης άμα αγοράζετε κάτι ζητήστε να δείτε κάποια τέτοια φωτογραφία ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο. ’μα κάποιος έχει να προσθέσει κάτι, πολύ ευχαρίστως!
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #2 Οκτώβριος 6, 2004 Επειδη εχω στειλει, λαβει πολλα ξερω 2-3 πραγματακια.α) Δεν μπορεις να ανοιξεις το δεμα/γραμμα αν δεν υπογράψεις παραλλαβή. Προτιματε πωλητες/αγοραστες που μπορουν να ερθουν και να δουν το προιον σε λειτουργια.β) Αν ο εκαστοτε μεταφορεας (ΕΛΤΑ-Courrier) το χτυπησει/καταστρεψει, να μεριμνησετε απο πριν και να πειτε ποιος θα τηα πληρωσει. Φυσικα μπορειτε και να τα ασφαλίσετε εως ενα ποσοστό.γ) Κοιταχτε για αλλες επιλογες όπως αλλους χρηστες/ καλύτερη τιμή/δ) Πολυ σημαντικό ειναι η εγγύηση και το υπόλοιπο της.
Snips Οκτώβριος 6, 2004 #3 Οκτώβριος 6, 2004 Δεν γίνονται όλα αυτά που αναφέρεις Μάκη. Και γώ τώρα πια σχεδόν όλες τις αγορές πωλήσεις τις κάνω έτσι..... Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση Αλλά αν πέσεις καλύτερα να κοιτάξεις να λύσεις το πρόβλημα σου ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ με τον άλλον προτού "σπείρεις" την αμφισβήτηση μέσα σε μια ομάδα. Αλλά πάλι ότι λέω είναι μόνο η ταπεινή μου γνώμη που βασίζεται στις εμπειρίες μου στο συγκεκριμένο θέμα.Υ.Γ Δηλαδή εμείς που δεν έχουμε DIGITAL δεν πρόκειται να πουλήσουμε ποτέ τίποτα???:...:
RootX Οκτώβριος 6, 2004 #5 Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos :OT:Το DIGITAL που κολαει ??? Camera υποθέτω, lol.
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #6 Οκτώβριος 6, 2004 Η καλυτερα να τραβαμε κ βιντεο την απομακρυνση του hardware,την τοποθετηση σε κουτι, το αμπαλαρισμα και την διαδρομη εως το ταχυδρομειο....
zyx Οκτώβριος 6, 2004 #7 Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Η καλυτερα να τραβαμε κ βιντεο την απομακρυνση του hardware,την τοποθετηση σε κουτι, το αμπαλαρισμα και την διαδρομη εως το ταχυδρομειο.... κιαν εχεις χακαρη το video:P
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #8 Οκτώβριος 6, 2004 Ουφ !!!! πασο.....Δεν ξαναπουλαω τπτ στο νετ! :cry:
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #10 Οκτώβριος 6, 2004 Eπεσε πολυ hijack. Νοιωθω το "OffTopic Archive " να μας πλησιαζει...:hehe:
random Οκτώβριος 6, 2004 #11 Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 16:56] Επειδή διάβασα το θέμα της καμένης 9800 θέλω να δώσω μερικές συμβουλές για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο στο μέλλον. 1. Προσπαθείτε να μάθετε τη φάρα είναι αυτός που πουλάει/ζητάει να αγοράσει ένα προϊόν 2. ’μα παραλαμβάνετε ένα προϊόν με αντικαταβολή προσπαθείστε να το τσεκάρετε πριν υπογράψετε οτι το παραλάβατε 3. όταν πουλάτε κάποιο hardware τραβήξτε με κάποιο τρόπο κάποια φωτογραφία που να δείχνει σαφέστατα οτι δουλεύει σε κάποια χρονική στιγμή πριν από την αποστολή. Επίσης άμα αγοράζετε κάτι ζητήστε να δείτε κάποια τέτοια φωτογραφία ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο. ’μα κάποιος έχει να προσθέσει κάτι, πολύ ευχαρίστως! εγω τι κάνω: 1. δεν αγοράζω ποτέ απο άλλη πόλη, δηλαδή με αντικαταβολές, οσο ευκαιρία και να είναι. αυξάνει το κόστος, και αν μπλέξεις δεν ξεμπλεκεις με την απόσταση. 2. δεν αγοράζω πράγματα που σε 1η χρήση μπορεί να φαίνονται οκ, και μετα να φανερωθεί το πρόβλημα. Σε cpu, vga ειναι λιγος ο κινδυνος, αν παίζει με την 1η, κατα 90% θα παιζει για χρόνια. Σε δισκους (bad sectors), μονιτορ (problem μονο μετα απο πολυωρο ζεσταμα) ειναι πιο επικυνδινο. 3. δεν αγοράζω αντικείμενα μεγάλης αξίας, και ειμαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το ρίσκο, με αντάλλαγμα την φτηνή τιμή. αγοράζω πχ, μια geforce 440 mx με 20-40 ευρω για το 2ο pc, ή ενα case, και αν βγει μαπα, ενταξει θα φωνάξουμε, θα κάνουμε, αλλα αν δεν βρω το δικιο μου, θα χάσω μονο 20 ευρω. Δεν θα πάρω απο αγγελια καμια TFT των 400 Ε, ούτε σκληρω 200 G που θα κραταει τα downloads 1 χρόνου. εδω η εγγύηση ειναι απαραίτητη. 4. αν αγορασεις απο την ιδια πόλη, προσφέρσου να περάσεις απο το σπίτι του πωλητη για παραλαβή. ετσι δεν θα μεινεις απλα με ενα email/κινητο για "στενες επαφές 3ου τύπου" 5. οπως εγραψε ο Μακης, αν ειναι Fleamarket, κοιτάμε τις αξιολογήσεις. Αν ειναι σε forum κοιταμε τουλαχιστον τον αριθμό ποστ. καποιος με πολλα ποστ οπωσδηποτε δεν σημαινει οτι ειναι Αγιος, αλλα ειναι σιγουρο οτι ενας με λιγοτερα απο 50 ποστ, και αν ειναι ολα στις Αγγελιες είναι Τουρίστας (ή διατηρει πολλά nicks). Ενας Τουριστας δεν θα δωσει δεκαρα, αν τον κράξεις στο φορουμ.
Makis Hourdakis Οκτώβριος 6, 2004 Author #12 Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Η καλυτερα να τραβαμε κ βιντεο την απομακρυνση του hardware,την τοποθετηση σε κουτι, το αμπαλαρισμα και την διαδρομη εως το ταχυδρομειο.... Μην το γελάς πάντως. Εγώ αυτό με τη φωτογραφία θα το έκανα αν πούλαγα κάτι.
zyx Οκτώβριος 6, 2004 #13 Οκτώβριος 6, 2004 εγω λεω να κανουμε και μια υπευθηνη δηλοση η και μια καταχηροση στο κοντιεστερο αστινομικο τμημα
Matia Οκτώβριος 6, 2004 #14 Οκτώβριος 6, 2004 Παιδιά όλα τα είπε ο random.Ίδια πόλη και όχι πολύ ακριβά πράγματα απλά για να είσαι προστατευμένος.Το θέμα της μεταφοράς είναι τραγικό.Τα ΕΛΤΑ είναι τραγικά στο θέμα "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" και ακόμη πιο τραγικές είναι διάφορες εταιρίες COURIER.Εκεί να δείτε κλωτσοπάτημα και πέταγμα.Πάντως πρέπει να υπάρχει έστω μια που να το τηρεί με ευλάβια το θέμα εύθραστο αλλά δεν την έχω βρεί ακόμα. @ zyx : Ρε zyx τόσο καιρό μου την μοστράρεις σε κάτι μυστήριες πόζες και μου έχει αλλάξει το μυαλό ,έτσι που το πας σε λίγο θα με κάνεις να γραφτώ στο fan club της
colt3003 Οκτώβριος 6, 2004 #15 Οκτώβριος 6, 2004 Για την ιστορία πάντως στα ΕΛ.ΒΡΑ (Ελληνικά Βραδυδρομεία) τουλάχιστον ΔΕΝ τίθεται θέμα ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΥ. Απλά όταν τους ρώτησα μου το ξέκοψαν οτι δεν υπαρχει περίπτωση ''ιδιαίτερης'' μεταχείρησης. Οσο για τις μεταφορίκες θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλλήσαντα. απλά μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να πάρουν περισσότερα ταχυδρομικά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.