kv3d Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 Υποκινουμενος απο την διαφημιση στο site του PCmag ,κατεβασα το Registry Mechanic 3.0 , το οποιο δηλωνει οτι με δυο-τρια κλικ θα αναγνωσει ολα τα προοβληματα του registry και μονο του θα τα διορθωσει. Θα δουλεψει ? η θα μου διαλυσει το συστημα? οκ ξερω,..μη πειραζεις οτι δεν ξερεις ,...κλπ, αλλα το συστημα εχει αρχισει να τα παιζει και δεν εχω κουραγιο να φαω δυο μερες για φορματ και σεταρισμα προγραμματων Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Μπορείς παντα να φας 4 μέρες! 2 μέρες να παλεύεις με το Registry Mechanic και άλλες 2 να κάνεις φορμάτ!:banging: οκ οκ...ριχτου μια ματια..δεν χάνεις τπτ...εμπειρίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Οπως λενε..."Been there, done that" ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount Μπορείς παντα να φας 4 μέρες! 2 μέρες να παλεύεις με το Registry Mechanic και άλλες 2 να κάνεις φορμάτ!:banging: οκ οκ...ριχτου μια ματια..δεν χάνεις τπτ...εμπειρίες.... Αρχική απάντηση από kv3d Υποκινουμενος απο την διαφημιση στο site του PCmag ,κατεβασα το Registry Mechanic 3.0 , το οποιο δηλωνει οτι με δυο-τρια κλικ θα αναγνωσει ολα τα προοβληματα του registry και μονο του θα τα διορθωσει. Θα δουλεψει ? η θα μου διαλυσει το συστημα? οκ ξερω,..μη πειραζεις οτι δεν ξερεις ,...κλπ, αλλα το συστημα εχει αρχισει να τα παιζει και δεν εχω κουραγιο να φαω δυο μερες για φορματ και σεταρισμα προγραμματων Χρησιμοποίησέ το κι αν δεις προβλήματα, ρίχτου format να στανιάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 '' Ο τολμών νικά .... '':happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Όχι...όπως λέμε..."Shit high and look" :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 ".....and stare" (look σημαινει βλεπω, ενω stare ατενιχω/αγναντευω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 έχω την εντύπωση ότι το stare σημαίνει κοιτώ επίμονα...άλλα είμαστε λίγο:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Οκτώβριος 6, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 stare σημαινει αγναντευω.Αλητες με πηρατε στο λαιμο σας ,παει το pcακι μου ,διαλυσεοχι πλακα κανω.Θα το δοκιμασω,και θα σας τα ψαλω αργοτερα,..αστειευομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Stare σημαίνει και τα 2 φίλτατοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Οκτώβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Α ωραια worldlingo thread.....Εχω κι εγω κατι λεξεις για μεταφραση να τις πω??Στο θεμα μας το registry mechanic δεν ξερω αν θα σου κανει ζημια παντως το easy cleaner σιγουρα θα σε σωσει, το χρησιμοποιω και στη δουλεια και ειναι αψογο.http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Οκτώβριος 7, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ευχαριστω Georgeks ,φαινεται ενδιαφερων,θα το δοκιμασω.το Registry Mechanic ειναι πετσοκομμενη εκδοση trial,δημιουργησε κατι προβληματακια,θελουν και χρηματα για την πληρη εκδοση.Ηδη το απεγκατεστησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Οκτώβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από kv3d [Σήμερα, στις 13:29] Ευχαριστω Georgeks ,φαινεται ενδιαφερων,θα το δοκιμασω.το Registry Mechanic ειναι πετσοκομμενη εκδοση trial,δημιουργησε κατι προβληματακια,θελουν και χρηματα για την πληρη εκδοση.Ηδη το απεγκατεστησα. Η έκδοση 4 που έχω χρήσιμοποιήσει πάντως δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα (σε 3 πι-σι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Οκτώβριος 7, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Δεν ανοιγει το Word του Office2000.Εχω την αισθηση οτι οφηλεται στο προγραμματακι αυτο,δεν πειραξα και τιποτα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Η 1η μέρα της πάλης ξεκίνησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 To προγραμμα δεν το ξερω.Βασικα τετοια προγραμματα τα αποφευγω να τα χρησιμοποιω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.