Jump to content

Φτηνό Quad Tablet

swatoner

Recommended Posts

Ψάχνοντας για ένα φτηνό tablet για το σπίτι. Σερφάρισμα, λίγο youtube κλπ.

Έχω κολλήσει και δεν ξέρω ποιο απο τα δύο να παραγγείλω...

Ainol Novo7 Venus Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Dual Camera Black

PIPO S1 Pro RK3188 Quad Core 1.8GHz 7 Inch IPS 1024*600 with Android 4.2 HDMI Tablet PC

Είμαι προς Pipo λόγο καλύτερου επεξεργαστή. Αλλά κολλάω στο θέμα μικρότερης μπαταρίας και λίγο χαμηλότερης ανάλυσης.

Δεν ξέρω απο υποστήριξη τι παίζει και ποιοτικά αν δε κάνω λάθος θεωρούνται καλά.

Έχετε να προτίνεται τίποτε άλλο; Θέλω οπωσδήποτε τετραπύρινο για θέμα μακροζωϊας.

Τελικά παράγγειλα το ainol. Βρηκα αρκετές custom roms και με 4.3 συν οτι εχει μεγαλύτερη μπαταρία κ καλυτερη ανάλυση. Για pipo pro δεν βρηκα roms πουθενά. Οταν έρθει θα παρουσιάσω.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Σήμερα έφτασε στα χέρια μου το Ainol.

Με μια γρήγορη ματιά:

Τα 7άρια είναι μικρά. 8 ιντσών και πάνω όποιος θέλει.

Οθόνη φοβερή IPS. Για tablet

Σέρνεται λίγο, η rom πρέπει να είναι για τα μπάζα. Ξήλωσα κάτι εφαρμογές που έτρεχε απο πίσω και σαν να πήρε αέρα. Περισσότερα θα ασχοληθώ το βράδυ γιατί ήμουν περαστικός απο το σπίτι όταν έφτασε.

Να του δοκιμάσω και καμια rom μήπως πάρει αέρα γιατί δε περίμενα τέτοια καθυστέρηση και με ξένισε πολύ.

Περιμένω σε κανα μήνα άλλα δύο tablet "αν σταλούν ποτέ απο DX" 1 με pls οθόνη 9.7" Quad Core και άλλο ένα με απλή capacitive 7" Dual Core

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.