Element79 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2013 Γεια σε όλους!Θα αγοράσω έναν Εσωτερικό Σκληρό Δίσκο στα 2TB,και είμαι ανάμεσα σε δύο δίσκους!Νο 1https://www.skroutz.gr/s/2386854/Western-Digital-Caviar-Green-2TB-SATA-III.html?from=account_favoritesΝο 2https://www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.html?from=account_favoritesΠοιόν μου Προτείνετε..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Τον δευτερο ,και οταν τον παραλαβεις να μας πεις serial number (τα πρωτα ψηφια μονο) να σου πουμε αν εκανες καλα. Eνδεχεται να σου κατσει με 2 platter και θα σου ειναι γρηγορος αθορυβος και κρυος (σε σχεση με αυτον που θα εχει 3 platters). Ο wd ειναι πιο αργος (αν σε ενδιαφερει) αλλα θα ειναι και πιο κρυος-αθορυβος. Αθορυβος...τεσπα...αν εχεις αθορυβο συστημα οτι δισκο και να παρεις αμα γυριζει ακουγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Νοέμβριος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Και αν το serial number που θα σας πω δεν είναι καλά τι κάνουμε τότε?Πες μου λίγο και για τα platter τι ρόλο κάνουνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Νοέμβριος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 https://www.skroutz.gr/s/3018656/Seagate-Constellation-CS-2TB-ISE.html Αν ειναι, παρε αυτον , απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 2, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 To πιο πιθανο ειναι να σου ερθει με 2 πλαττερ.(θες το δευτερο "γραμμα" του sn να ειναι "1"...πχ w1e..)Αν πας στο μαγαζι το ελεγχεις επιτοπου...αν κανεις παραγγελια το ζητας να το ελεγξουν..αλλιως το επιστρεφεις πισω σφραγισμενο και παιρνεις ο,τι θες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Νοέμβριος 2, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 https://www.skroutz.gr/s/3018656/Seagate-Constellation-CS-2TB-ISE.htmlΑν ειναι, παρε αυτον , απο εμενα Φίλε μου είναι πολλά τα χρήματα SORRY To πιο πιθανο ειναι να σου ερθει με 2 πλαττερ.(θες το δευτερο "γραμμα" του sn να ειναι "1"...πχ w1e..) Αν πας στο μαγαζι το ελεγχεις επιτοπου...αν κανεις παραγγελια το ζητας να το ελεγξουν..αλλιως το επιστρεφεις πισω σφραγισμενο και παιρνεις ο,τι θες.. Μπορεί να τον κάνω παραγγελία μέσου τηλ.. και να του πω αν είναι σε 2 πλαττερ και να μου πούνε τον SN. Γίνεται..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 2, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 Oτι και να σου πω εγω δεν εχει σχεση με το τι θα σου πει το μαγαζι.Το ρωτας και βλεπεις..αν εχουν καλη διαθεση και ετοιμοπαραδωτο το δισκο γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 3, 2013 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2013 παρεπιπτόντως ο δικός μου SG από amazon ήρθε και έχει 2 platters!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Νοέμβριος 3, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2013 Oτι και να σου πω εγω δεν εχει σχεση με το τι θα σου πει το μαγαζι.Το ρωτας και βλεπεις..αν εχουν καλη διαθεση και ετοιμοπαραδωτο το δισκο γινεται.Από ότι βλέπω είναι ετοιμοπαράδοτος!Θα τους κάνω μια ερώτηση αν μπορούν να το κάνουνε..Αλλά εμένα με πάει το μάτι και που ρώτησα κάνα δύο φίλοι μου είπαν για WD... Και ο Seagate καλός είναι... Βασικά στα χρήματα που έχουν και οι δύο,είναι καλά!Λες να τους χτυπήσω και τους δύο..... :whistlingΣυγνώμη που παρέβλεψα για τον δίσκο,τον θέλω για αποθηκευτικού χώρου δλδ θα κάνω δημιουργία Partition 1TB και 1TB !!!!!π.χ στον έναν για εικόνες,βίντεο,έγγραφα και κτλ.Και στον άλλον προγράμματα (setup) και Games (setup)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 3, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2013 αν σε ενδιαφερει η ταχυτητα (οσο μπορει τελως παντως ενα μηχανικος) seagate.Για αποθηκευση δεν εχει νοημα.Απλα ο WD μαλλον θα ειναι πιο κρυος-ησυχος και πιο αργος...ακομα και αν ο seagate σου ερθει με 3platter.(ως προς την ταχυτητα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 3, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2013 Πρίν μια βδομάδα άλλαξα τους 2 Blue 1ΤΒ(που μου τα'χαν κάνει blue απ τη φασαρία) της "αποθήκης" με Green, 100% ευχαριστημένος μιας και είναι σχεδόν αθόρυβοι.Το μόνο που ακούγεται στο PC μου βασικά είναι η αντλία, αυτοί ίσα που γουργουρίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.