Jump to content

Βοη8εια ο σκληρος αρχιζει να φωναζει!!

Lewnidas

Recommended Posts

ρε παιδια εχω εναν 200αρη maxtor ο οποιος στην αναγνωση κανει 8ορυβο τον οποιο δεν τον εκανε πριν κανα μηνα γιαυτο μηπως ξερεται κανα διαγνωστικο προγραμμα να δω αν σκληρος ειναι στα καλα του?

Υποψην το PowerMax 4.09 δεν τον αναγνωριζει διοτι ειναι σε nforce3 ¨( οποτε οτι αλλο διαγνςστικο προγραμμα ξερεται πεστε μου!

Αρχική απάντηση από Lewnidas

ρε παιδια εχω εναν 200αρη maxtor ο οποιος στην αναγνωση κανει 8ορυβο τον οποιο δεν τον εκανε πριν κανα μηνα γιαυτο μηπως ξερεται κανα διαγνωστικο προγραμμα να δω αν σκληρος ειναι στα καλα του?

Mηπως εχει γεμισει αρχεια και ειναι ολα διασπαρτα απο εδω και απο εκει?

Dafrag εκανες?

Οσο για προγραμμα,δοκιμασε το HD tune (κανει ελεγχο για bad sectors,και ελεγχει ταχυτητα και θερμοκρασιες)

πολυ ωρεο προγραμματακι αλλα σε φαστ τεστ δεν μου εβγαλε bad sectors.η ουσια φιλε ειναι οτι στο διαβασμα κανει ενοχλητικο 8ορυβο ,μπορει να φταινε τα πολλα ,quick format που εχει φαει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.