Jump to content

στησιμο ενος υδροψηξηματος

MARKOSV

Recommended Posts

για σας εχο αυτό το κουτι THERMALTAKE VL80001W2Z V3 BLACK EDITION - - CASES - και θα ήθελα εν;α συστηματακι για υδροψηξη

τον επεξεργαστή την μητρική και καρτα γραφικών δεν θελο τίποτα πολύ φθινό αλλα οχι και κατι πολυ ακριβο

καταρχας την υδροψυξη δεν την πας με γνωμωνα να γλυτωσεις λεφτα!

πρεπει να πας τη συστηματα εχεις,τι απαιτησεις εχεις ποσα λεφτα διαθετεις

αν απλα θες να πεις <<εχω νερο στο pc μου>> παρε μια ετοιμη υδροψηξη με 60+ ευρω!

Στο κουτι που εχει ..θελει τροπο και κοπο να βαλεις ολα σε υδροψυξη..και οικονομικα δεν θα ειναι.

Παρε μια ετοιμη 2χ12 (corsair H100 πχ) και βαλτη στην οροφη ..και αν σε ενοχλει η καρτα..βαλε μια καλη αεροψυκτρα εκει :p

(ή αλλαξε την με καποια αλλη "αθορυβη" :p)

Στη χειροτερη να χρειαστει να βγαλεις τους ανεμηστηρες απο εξω αν δεν χωρανε μαζι με το ψυγειο πανω απο την μητρικη.

(οριστε κυρια μου...:p)

καταρχάς ευχάριστο πολύ

είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με την υδρόψυξη και δεν ξερό πολλά οπός είπα θέλω στην κάρτα γραφικών στον επεξεργαστή και την μητρική .

το σύστημα μου είναι αυτό

κουτι THERMALTAKE VL80001W2Z V3 BLACK EDITION - - CASES -

επεξεργαστής AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE BOX - - CPU -

μητρική AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE BOX - - CPU -

ram CORSAIR CMZ4GX3M1A1600C9B VENGEANCE 4GB PC3-12800 BLUE - RAM -

και κάρτα γραφικών προβλέπεται σε κανένα μηνά αφτα τα ήχο παραγγείλει τώρα

και άλλη μία ερώτηση τι είναι όταν λέτε οι κάρτες γραφικών να μπουν στο νερό σε όλο το κύκλωμα δεν πάει ψυκτικό υγρό?

εδιτ1

τα πράγματα όλα αυτά θα τα παραγγείλω μεθαύριο και το κουτί μαζί αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνατε ένα άλλο κουτί που να χωράει για τα συστήματα όμως από το e-shop γιατί θα παραγγείλω και άλλα και θέλω να είναι μαζί

εδιτ2

άλλο ένα κουτί που μου αρέσει είναι αυτό SHARKOON REX3 VALUE EDITION WHITE - - CASES - και γραφεί ότι έχει 3 υποδοχές για υδρόψυξη

Eχεις καρτα γραφικων να βαλεις στο συστημα ..ή θα τα εχεις στα κουτια τους μεχρι να σου ερθει και η καρτα?

Θα σε απογοητευσω μαλλον αλλα το εγχειρημα που πας να κανεις δεν αξιζει με την καμμια.

Πεταμενα λεφτα για ενα συστημα που δε το αξιζει.

Βαλε μια καλη αεροψυκτρα στα 40-50€ και εισαι ετοιμος.

Στη χειροτερη παρε καποια ετοιμη υδροψυξη (2χ12) για cpu μονο στο 100αευρω...απλα και μονο για να λες οτι εβαλες νερο.

Και δεν ευθυνεται μονο το κουτι.

ορέα ρε έχω βρει την κάρτα γραφικών ρε είναι αυτί MSI 6670 2GB DDR3 - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr και να σου πο κάτι εσύ τη βοήθεια μου δίνεις στο να φωνάζεις αν θες μην απασχοληθείς με το θέμα δεν σ φτέο εγώ

!ον ηρεμα με τα "ρε"

2ον ..βελτιωσε τον τροπο που γραφεις.Να μπορουμε να καταλαβαινουμε τι εννοεις με μια αναγνωση.

3ον...επειδη προφανως δεν γνωριζεις ..θες κανενα 300ε να τα βαλεις ολα σε νερο στην καλυτερη χωρις κανενα κομματι να "αξιζει" νερο.

Ελευθερος να κανεις οτι θελεις εισαι...

άκουσες τι είπα έκανα μια ερώτηση τι διαφορά είναι το νερό με το αντιψυκτικό και επίσης είχα επιλέξει ένα κουτί και μου είπατε ότι δεν κάνει και είδα εν άλλο που μου άρεσε και χωράει υδροψηξη και μετά μου λες για κάρτα γραφικών και βρήκα μια καλή και στην έδειξα εγώ μια βοήθεια θέλω να επιλέξω ένα σύστημα δεν θέλω τίποτα άλλο

βοήθεια?

ουφ! το διάβασα λοιπόν εγώ είπα τα χαρακτιριστικα του pc μου και μπορώ να διαθέσω 250 με 300 ευρό εγώ θέλω μια βοήθεια είμαι άπυρος και θέλω να μου πείτε υλικά δη λ ψυγείο , δοχιο και τα λοιπά

μαν τα παιδιά προσπαθούν να σου πουν τόση ώρα ότι το pc που θες να πάρεις ΔΕΜ αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις (πεταξεις) για υδροψυξη.....θα δουλεύει μια χαρά και με αερόψυξη

είναι σαν αν έχεις ένα αμαξάκι 1000 κυβικά 50 άλογα ατμοσφαίρα εννοείται και να θες να του βάλεις intercooler

if u know what i mean

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.