Johny1416003182 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 Έχω ενα πρόβλημα με το pc και θέλω να το κάνω format αλλά δεν θέλω να ξανακατεβάσω μετα τα updades ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 στο directory wutem αλλά μετά την εγκατάσταση σβήνονται αυτόματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Μην το λες. Εμενα υπαρχουν ακομα. Και δεν ειναι μονο ενα,. αλλα καμια 20αρα. Σαν να ειναι το καθε patch ενας φακελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 στις default ρυθμίσεις / setup σβήνονται αυτόματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Οκτώβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Μπορεις να τα κατεβασεις και να τα σωσεις?χθες κατεβασα το sp2,75mb,με 64kbps.Κανονικα συντομα πρεπει να κανω format, θα πρεπει να ξανακατεβασω καμια 300αρια mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 ρε παίδες έτσι όπως τα έχει κάνει η microsoft τώρα δεν υπάρχει ο φάκελος WUTEMP άρα που αποθηκεύονται τα updates πριν την εγκατάσταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Λογικά σε κάποιο temp φάκελο που υπάρχει στo enviromental variables του system properties->advanced.Επίσης το SP2 είναι cumulative που σημαίνει ότι περιέχει τα πάντα πριν από αυτό, άρα αν έχετε το SP2 είστε καλυμένοι όσον αφορά τα updates μέχρι τότε που βγήκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 sta system variables ή στου administrator?εμ΄να μου βγάζει ότι είναι στο temp mμεσα στα local settingskai στο συστεμ έχει sto c:\windows\temp Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Και μένα έτσι είναι.Δεν ξέρω όμως που πάει και τα βάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.