Jump to content

ΚΡΥΨΙΜΟ IP? Η' ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ?

sakismaverick2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σε ολους ,θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, παιζω ενα παιχνιδι το forge of empires το οποιο ειναι on line game ,και επειδη οπως ολα τα παιχνιδια χρειαζεται ή χρηματα ή φιλους επειδη δεν υπαρχουν χρηματα προσπαθω να βαλω φιλους δυσκολο ομως, οποτε σκεφτηκα να κανω μια παρακαμψη,και σκεφτηκα αν μπορω και αν γινεται βεβαια να χρησιμοποιησω καποιο προγραμα HIDE IP για να μπορω να παιζω πολλαπλους λογαριασμους απο το σπιτι και να μην βλεπουν την ιδια IP , ή μπορω να κανω κατι αλλο ακουω τις γνωμες σας, επειδη μπορω να παρω σβαρνα τα ιντερνετ καφε ξερω οτι θα μπορεσω να το κανω απο εκει, το ζητουμενο ειναι απο το σπιτι γινεται ή οχι?

ταυτοχρονα θελεις να το κανεις αυτο?

Αν οχι ενα VPN με κοστος ~3 ευρω το μηνα και εισαι οκ

Γιατί δεν αλλάζεις ip δηλαδή; έχεις static;

Και είσαι σιγουρος ότι τσεκάρουν μέσω ip; χλωμό...

Τσεκαρουν IP και η χρηση proxy θεωρειτε παρανομη σε τετοια παιχνιδια. Επειδη ακριβως καποιοι προσπαθουν να κανουν αυτο που θελει ο sakismaverick2000

Γιατί δεν αλλάζεις ip δηλαδή; έχεις static;

Και είσαι σιγουρος ότι τσεκάρουν μέσω ip; χλωμό...

Μα είναι σίγουρο ότι είναι η ίδια ip αφού δεν κλείνει το ρουτερ ειναι η ίδια συνέχεια, και το ανοιξε κλεισε δεν αξιζει γιατι μπορει να το χασουμε το ρουτερ.

Τσεκαρουν IP και η χρηση proxy θεωρειτε παρανομη σε τετοια παιχνιδια. Επειδη ακριβως καποιοι προσπαθουν να κανουν αυτο που θελει ο sakismaverick2000

Δλαδη να μην προχωρησω σε χρηση proxy??ειναι σιγουρο ετσι?

ταυτοχρονα θελεις να το κανεις αυτο?

Αν οχι ενα VPN με κοστος ~3 ευρω το μηνα και εισαι οκ

Αν εννοεις ταυτοχρονα ολους τους λογαριασμους, οχι εγω θελω να αν χρονικες στιγμες της μερας να μπαινω με τους αλλους λογαριασμους και να βοηθω τον αρχικο λογαριασμο

Γνωμη μου ειναι να μην μπλεξεις με proxy και χαζομαρες, ιδικα αν ειναι free μπορει καποιος να σου ξεπαστρεψει τους λογαριασμους.

Παρε ενα VPN και πληρωσε για μερικους μηνες να κανεις τη δουλεια σου Unblock-Us - smarter faster VPN (νομιζω δεν ειναι ακριβως vpn αλλα dns, λεπτομεριες)

Βάλε ένα πολύπριζο με διακόπτη πριν την παροχή ρεύματος του router και ταραξέ τον στα restart.

Δλαδη να μην προχωρησω σε χρηση proxy??ειναι σιγουρο ετσι?

Σε παροποιο browser game που παιζω, το Grepolis, η χρηση proxy και η δημιουργια παραλληλων λογαριασμων απογορευτεται και ξερω αρκετα ατομα που εφαγαν ban για proxy...Δεν ξερω αν στο δικο σου παιχνιδι το ελεγχουν τοσο πολυ αλλα εγω θα ελεγα να το αποφυγεις.

Αν θες τοσο πολυ να το κανεις δοκιμασε με restart του ρουτερ σου για να αλλαζει οπωσδηποτε η IP και με CCcleaner για καθαρισμο των cookies,κτλ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, αλλά οι γνώσεις μου και τα αγγλικά μου με περιορίζουν λίγο, πάντως με βοηθήσατε ώστε να μην πάθω ζημιά στους λογαριασμούς, θα αρκεστώ σε αυτό που ξέρω αρκετά καλά,30-40 λογαριασμούς και παίξιμο από διάφορα μέρη , άλλωστε ο στόχος είναι να τους φτάσω σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να πάρει δώρο ο αρχικός λογαριασμός.

Υ.Γ Ξέρει κανενας να μου πει , στα Ιντερνετ καφε εχουν διαφορετικη ip σε καθε μηχανημα ετσι δεν ειναι? για να μπορουν να παιζουν οι χρηστες στα online game απο εκει,οποτε μπορω να φτιάξω μπόλικους λογαριασμούς???

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι όλο το internet cafe έχει την ίδια IP εκτός και αν είναι ΤΟΣΟ μεγάλο που χρησιμοποιεί 2 ή 3 ανεξάρτητες συνδέσεις και μετά τις μοιράζει στα PC clients που βρίσκομται στο χώρο.

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι όλο το internet cafe έχει την ίδια IP εκτός και αν είναι ΤΟΣΟ μεγάλο που χρησιμοποιεί 2 ή 3 ανεξάρτητες συνδέσεις και μετά τις μοιράζει στα PC clients που βρίσκομται στο χώρο.

Εκεί τότε πως γίνεται να παίζουν πολλοί χρήστες το ίδιο παιχνίδι, εκεί γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα τότε, μήπως χρησιμοποιούν και τίποτα άλλο?

Μπορει να διαβάζει το mac adress του υπολογιστή.

Συγχωρέστε με αν το λεω λάθος...

MAC address είναι στην κάρτα δικτύου του εκάστοτε υπολογιστή και δεν νομίζω ότι έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία εύκολα ο browser. Από τα λίγα online web games που έχω παίξει αναφέρουν ότι δεν μπορεί να γίνεικαι το απαγορεύουν όπως και τα proxy.

Αυτό που σε σώνει είναι ότι τέτοια παιχνίδια δεν είναι πολύ δημοφιλοί και ίσως να είσαι και ο μοναδικός εκείνη την ώρα στο ιντερνετ καφέ που παίζεις.

Καλημερα σε ολους ,θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, παιζω ενα παιχνιδι το forge of empires το οποιο ειναι on line game ,και επειδη οπως ολα τα παιχνιδια χρειαζεται ή χρηματα ή φιλους επειδη δεν υπαρχουν χρηματα προσπαθω να βαλω φιλους δυσκολο ομως, οποτε σκεφτηκα να κανω μια παρακαμψη,και σκεφτηκα αν μπορω και αν γινεται βεβαια να χρησιμοποιησω καποιο προγραμα HIDE IP για να μπορω να παιζω πολλαπλους λογαριασμους απο το σπιτι και να μην βλεπουν την ιδια IP , ή μπορω να κανω κατι αλλο ακουω τις γνωμες σας, επειδη μπορω να παρω σβαρνα τα ιντερνετ καφε ξερω οτι θα μπορεσω να το κανω απο εκει, το ζητουμενο ειναι απο το σπιτι γινεται ή οχι?

πάιξε το παιχνιδι εντιμα!!!! και μην δινεισ φραγκα...

Έντιμα θα το παίξω, δεν είπα πως θα χρησιμοποιήσω τα κρακ που υπάρχουν στο ίντερνετ για τέτοιου είδους παιχνίδια (για να βάζεις χρήμα και παραγωγή) όπως και για αυτό, εγώ είμαι καθόλα νόμιμος , ήδη το έχω ξεκινήσει και έχω κάνει 10 λογαριασμούς και τους αυξάνω, αυτό λέει το παιχνίδι άλλωστε , βρες φίλους να σε δώσω δώρο, δεν τους κλέβω, άλλωστε δεν νομίζω να μην γίνεται αυτό, το κάνει όλος ο κόσμος. Αν περίμενα να βοηθήσουν οι γνωστοί θα είχα γεράσει!!!Εγώ λίγη ώρα θα γλίτωνα, τίποτα άλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.