Jump to content

Αντικατάσταση nvidia 8800gt

dexter20csgr

Recommended Posts

Καλησπέρα! "Πέθανε" η κάρτα γραφικών του συστήματος της υπογραφής (nvidia 8800gt 512) και θέλω να την αντικαταστήσω με κάποια πιο δυνατή ίσα ίσα να δώσει λίγο αέρα στο σύστημα αν αυτό είναι δυνατό μέχρι να προχωρήσω σε καινούρια σύνθεση.

Ανάλυση gaming 1280x1024, monitor 17'' tft

Υπ' όψην η cpu είναι που ζορίζεται περισσότερο

Μεταχειρισμένη 4870/4890 στα 40-50€. Πολύ καλύτερη της 8800GT. 9800GT στα 30-35€ ή GTX260 στα 50€ αν θέλεις Nvidia.

Από καινούριες οτιδήποτε από HD7750/GTX650 και πάνω θα είναι σαφέστατα καλύτερο της 8800GT.

Thanks yanni, βρήκα μια gtx 260 μεταχειρισμένη στα 59euro. Ο τυπος που την πουλαει μου είπε τα εξής " This GPU was only for testings (game performance), and most of the time it spend on our shelf. It was never over-clocked or disassemble. So theoretically it is full of live product and should work for ages".

Στις αγγελίες πουλάγανε/πουλάνε 280 με 40-50 ευρώ. 59 ευρώ δεν ξέρω αν αξίζει για 260, ιδίως αν ΔΕΝ είναι 216 (μπορείς να τον ρωτήσεις αν είναι απλή ή 216).

Τώρα το "theoretically it is full of live product and should work for ages" είναι μέχρι να σου καεί την επομένη και να μην έχεις εγγύηση στα χέρια σου.

Σε σχέση με την 8800GT βέβαια θα σου φανεί μέρα με την νύχτα, οπότε και να τα δώσεις αυτά τα 59€ δεν θα το μετανιώσεις. Σίγουρα όμως ψάχνοντας στις αγγελίες μπορείς να βρεις παρόμοιες ή και καλύτερες ευκαιρίες.

Αν σου πει ότι δεν είναι 216 παζάρεψέ το λίγο ποιο χαμηλά. ίσως να γλυτώσεις 4-5 ευρώ.

Δεν είναι 216 :/

Sapphire hd 785 Dual-X στα 140 ειναι καλά; Μπορώ να τη ρίξω κ άλλο; Έχει και ενα χρόνο εγγύηση ακόμα

κι άλλη μια

Palit GTX 650Ti OC 2GB στα 130, 9 μηνων (να μας ζήσει)

Στα 60€ πουλάνε δίπλα 285

PNY 285 GTX - Insomnia.gr

260 η οποία νομίζω είναι με 216 cuda cores

Sparkle Calibre X265 GeForce GTX 260 896MB - Insomnia.gr

ή και 5770 που είναι DX11 και αξιοπρεπέστατη

ATI 5770 ΑΡΙΣΤΗ-ΝΕΑ ΤΙΜΗ - Insomnia.gr

450 στα 50€ καλή επίσης επιλογή με DX11

GeForce GTS 450 - Insomnia.gr

4850 με 45

Sapphire HD4850 - Insomnia.gr

αλλά και 5850 με 80€

SAPPHIRE HD 5850 Xtreme 1GB GDDR5 - Insomnia.gr

Πωλείται HD 5850 Sapphire 80 ευρω - Insomnia.gr

που μάλλον είναι και οι καλύτερες επιλογές

Δεν ξέρω αυτούς που τις πουλάνε, απλά ένα γρήγορο τσεκάρισμα στις αγγελίες του insomnia.

Με λίγο ψάξιμο υπάρχουν αρκετά καλές προσφορές στα μεταχειρισμένα.

Sapphire hd 785 Dual-X στα 140 ειναι καλά; Μπορώ να τη ρίξω κ άλλο; Έχει και ενα χρόνο εγγύηση ακόμα

κι άλλη μια

Palit GTX 650Ti OC 2GB στα 130, 9 μηνων (να μας ζήσει)

Καλά που τα βρίσκεις αυτά; 7850 έχει τόσο καινούρια και οι 650ti ξεκινάνε από τα 110€. Αν ήταν boost και πάλι τόσο έχουν οι καινούριες.

Οτιδήποτε αυτή τη στιγμή στην αγορά θα είναι καλύτερο από την κάρτα που είχες. Η διαφορά GTX 260 με 216 και GTX 260 στα 192 δεν είναι μεγάλη. Μιλάμε για θεωρητικό 10% και στην πράξη για κάπου 6-7% επειδή τυχαίνει να έπεσε μια μεταχειρισμένη στα 192 και τελικά έγινε SLI με άλλη στα 216.

Συνυπολόγισε ότι στις GTX 285/290 κτλ έχεις μεγάλη κατανάλωση σε ρεύμα και άρα θες μέτριο προς καλό τροφοδοτικό και καλούτσικη ψύξη στο κουτί αν δεν είναι dual socket με blower fan.

φιλαρακο να χαιρεσαι τη καινουρια σου καρτα!! μην σε ξεγελαει η τιμη τισ.. ειναι αρκετα δυνατη η καρτα!! παει καλυτερα στα παιχνιδια ακομα και απο την 6870 που εχω.. ασε που αν ενεργοποιηθει το mantle σε καμια 15 τιτλουσ που λεει η amd, η καρτα θα αποδιδει ακομα καλυτερα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.