Volrath Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2013 Έχω win 7 prof στο desktop μηχάνημα. Θέλω να βάλω άλλη έκδοση win 7 σε δίσκο ενός laptop - στο οποίο laptop δε μπορώ να κάνω κανονική εγκατάσταση. Μπορώ να εγκαταστήσω σε virtual περιβάλλον στο desktop μηχάνημα την νέα έκδοση των windows και να την κάνω sysprep και imagex στο δίσκο του laptop; Εχει κανείς ιδέα (και οδηγίες);Ευχαριστώ.
Volrath Νοέμβριος 1, 2013 Author #3 Νοέμβριος 1, 2013 Γιατί δεn παίζει κανονική εγκατάσταση στo λάπτοπ ;;;Για την ακρίβεια είναι 2 laptop. Το ένα έχει σπασμένη οθόνη και εξωτερική οθόνη χωρίς λειτουργικό δε δουλεύει (aspire 5920g) και το άλλο (toshiba a200-w23) για κάποιο περίεργο λόγο στην εγκατάσταση των win σβήνει - έβαλα δοκιμαστικά ένα δίσκο με λειτουργικό - δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα.Στο pc μου έχω 7 prof, στα laptop άλλες άδειες οπότε δε παίζει να κάνω sysprep το δικό μου. Πρέπει να γίνει μέσω virtual machine κάπως.
dpolal Νοέμβριος 2, 2013 #4 Νοέμβριος 2, 2013 Πολλά φορητά έxουν επιλογή από το BIOS για να ενεργοποιείς και τις 2 οθόνες ταυτόχρονα.Επίσης νομίζω ότι με τον συνδυασμό Fn+F7 (ή όποιο άλλο πλήκτρο έχει το δικό σου) η εξωτερική οθόνη παίζει από την αρχή.Δοκίμασε το.Το άλλο, που σβήνει μήπως υπερθεμαίνεται ;;;
Volrath Νοέμβριος 2, 2013 Author #5 Νοέμβριος 2, 2013 Πολλά φορητά έxουν επιλογή από το BIOS για να ενεργοποιείς και τις 2 οθόνες ταυτόχρονα.Επίσης νομίζω ότι με τον συνδυασμό Fn+F7 (ή όποιο άλλο πλήκτρο έχει το δικό σου) η εξωτερική οθόνη παίζει από την αρχή.Δοκίμασε το.Το άλλο, που σβήνει μήπως υπερθεμαίνεται ;;;Δε παίζει. Fn+F5 είναι αλλά δε δουλεύει. Στο bios δε πρέπει να έχει κάτι. Δε μπορώ βέβαια να το δω γιατί δεν έχει οθόνη αλλά από όσο έψαξα μόνο με λειτουργικό.Όχι. δεν υπερθερμαίνεται. Άλλαξα πάστα, μέσα είναι πεντακάθαρο και όταν έβαλα δίσκο με λειτουργικό έτοιμο έτρεξα και prime και δεν έσβησε. Αναγκαστικά θα ξηλώσω το δικό μου και θα κάνω sysprep το δίσκο στο desktop κανονικά αφού δε βρίσκω άλλη λύση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.