Jump to content

Low end gaming vga

icy20

Recommended Posts

Icy εξαρταται για τι αναλυσεις μιλαμε? Αν κοιτας για μεγαλες τοτε πιστευω 7750. Η 240 ειναι χειροτερη απο την 7750 στα ιδια λεφτα αλλα εχει μικροτερη καταναλωση αν σ ενδιαφερει και αυτο. 7750 παιζει στα 55 watts και η 240 στα 30. H 250 και αυτη ελαφρως χειροτερη απο την 7750. Απ οσο εχω διαβασει η 7750 ειναι για recommended 1600χ900. Για τετοια αναλυση μιλαμε. Σε υψηλοτερες λενε δεν αξιζει τα λεφτα της. Αυτα απο εμενα:fun: Απο οσα εχω διαβασει αυτο ειναι το συμπερασμα μου ελπιζω να σε βοηθησα :Ρ

λοιπον, οπως βλεπεις στην υπογραφη μου (HTPC).., εχω αυτην την καρτα (7750), σε μονιτορ με ιδια αναλυση με το δικο σου (1600χ900)...!!

μπορω να σου πω οτι θα παιξεις ικανοποιητικοτατα ολα τα παιχνιδια...!! οχι low end, αλλα medium..!!

μην φοβασαι, δεν καιει τιποτα!!

Θα συμφωνησω με τον darkiller. Αν μπορεις να δωσεις το κατι παραπανω για την 7770 μην το σκεφτεις καν. Δραματικες διαφορες μεταξυ 7770 vs 7750. Η υλοποιηση της sapphire απο αμαζον βγαινει 93 ευρω. 18 ευρω διαφορα δηλαδη απο την 7750. Πιστευω αξιζει να τα δωσεις. Αλλη καρτα εντελως...Θα σε κρατησει δηλαδη για αρκετο καιρο κιολας αμα παιζεις ετσι νορμαλ παιχνιδακια που δεν εχουν τις τρελες απαιτησεις

και προσεξε και κατι αλλο , αυτη που κοιτασ οι μνημεσ τησ ειναι ddr3 ενω αυτη που σε λεω οι μνημεσ ειναι ddr5 επομενοσ ειναι ακομα πιο δυνατη!! επισεισ εαν δεν κανω λαθοσ το μοντελο που σε λεω εχει εργοστασιακα αυξυμενουσ χρονισμουσ απο την μαμα.. αρα ειναι ενα +και αυτο... οφοσον και αν μπορεισ να δωσεισ+25 ευρο ακομα..

μερα με τη νυχτα δεν θα το ελεγα...! η 7790 ειναι μακραν καλυτερη...!!

AMD Radeon

η 7790 ειναι η καλυτερη επιλογη.. το θεμα ειναι οτι ξεκιναει απο 110 ευρο..

ναι εχουν διαφορα μεγαλη η 7750dd3 με την 7770 ddr5

δεν ειπα οτι δεν ειναι πιο γρηγορη. ειναι...!!!

αλλα μερα με τη νυχτα, αναλογικα, ειναι η 7790 που εχει +80% αποδοση απο την 7750, εναντι + 25-30% που εχει 7770!

και οι τιμες δεν ειναι αντιστοιχες των επιδοσεων οταν με 35€ παραπανω, παιρνεις σχεδον διπλασιες επιδοσεις..!!

και μιλαω ολες με DDR5 μνημες..! αλλα το μπατζετ δεν φτανει ουτε για 7770, απο οτι φαινεται....!!

Παιδες δεν διευκρινισα. Δεν ειναι για μενα. Για ενα ξαδερφο. Κανενα pro θελει να παιζει και κανενα fps με low... Αρχικα τον πηγαινα για καρτα των 50 ευρω. Αρα και τα 75 πολλα ειναι ηδη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.