Jump to content

Από round modular σε flat...

mordred

Recommended Posts

Χαιρετώ συμφορουμίτες-ισσες.

Λοιπόν κατέχω ένα Topower Powerbird 1100W PSU full modular (Welcome to Topower) και έχει τα κλασσικά στρογγυλά καλώδια (http://www.hardwareheaven.com/reviewimages/topower_powerbird_1100w/4.JPG). Λόγω περιορισμένου χώρου για cable management στο Cosmos RC-1000 θέλω με κάποιο τρόπο να τα μετατρέψω σε flat. Προτάσεις;

κουλούρα 16/18AWG καλώδιο flat

Corsair Style 4 Conductor Flat Ribbon Cable Wire (18AWG Black) - modDIY.com

Πρέσα

ακροδέχτες

γδάρτης

ATX pin remover

Δάχτυλα 5-6 ζευγάρια θα σου χρειαστούν

κόβεις καλώδιο, πρεσάρεις αντικαθιστάς το μαμα καλώδιο και μετά με βρίζεις!

Δεν αγοράζεις άλλο psu λέω εγώ; :p

Εεεεεεεε.... Ναι θα ήθελα να αποφύγω κοψίματα κλπ κλπ. Όπως είναι μόνο να βγάλω το sleeving...

Άλλο PSU?? Θεωρείται πολύ καλό!

Δε λέω σώνει και καλά να είναι όπως ένα εργοστασιακό flat modular, απλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος για sleevaρισμα που να δίνει ένα φλάτ αποτέλεσμα...

Ε πως θα τα κάνεις flat? :p

Αλλαξε κουτί τότε :hehe:

Σοβαρά τώρα είναι μεγάλη διαδικασία. Καλύτερα να Sleevareis και να τα ρουτάρεις απο πίσω με κάποια δεματικά, clamps παρά να κάνεις ολόκληρη ιστορία στο τροφοδοτικό σου

Ναι το θέμα είναι το εξής... Ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο χώρο πίσω από το κουτί αλλά στα σημεία που έχει ανοίγματα και βγαίνουν τα καλώδια. Εκεί όταν τσακίζουν δημιουργούν θέμα και το side panel κλείνει με το ζόρι...

Αν κλείνει ας κλείνει και με ζόρι.

Με το sleeve που σου λέω θα κλείσει με περισσότερη άνεση. Τα καλώδια φτιάχνονται πιο εύκολα πίσω από ότι με το μαμα Sleeve που τα έχει όλα μαζεμένα σε ένα.

Από την άλλη είναι φασαρία και μεγάλο έξοδο.

btw αν έχω καταλάβει καλά δε σε νοιάζει το εργοστασιακό sleeve του τροφοδοτικού. Οπότε μπορείς να το κόψεις και να απλώσεις καλύτερα το 24πινο ώστε να σε βοηθήσει να κλείσεις πιο εύκολα το πλαϊνό

btw αν έχω καταλάβει καλά δε σε νοιάζει το εργοστασιακό sleeve του τροφοδοτικού. Οπότε μπορείς να το κόψεις και να απλώσεις καλύτερα το 24πινο ώστε να σε βοηθήσει να κλείσεις πιο εύκολα το πλαϊνό

Αα γεια σου... Απλά δε θέλω να είναι χύμα στο κύμα απλωμένο... Να το ντύσω με κάτι...

Ελλάδα στο eworld

eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

Πιο μεγάλη ποικιλία στο εξωτερικό

http://sleeve-modding.com/index.php?route=common/home

Αυτά για την απο πάνω ερώτηση.

Για να τα ντύσεις με κάτι αν δε θες να κάνεις ένα ένα τα καλώδια τότε μπορείς να τα περάσεις ανα 5-6 σε ένα sata sleeve (θα έχεις 4-5 δλδ στο 24πινο έναντι ενός τώρα)

cosmos rc-1000 το είχες ποτέ;

Ναί και συγκεκριμένα το κουτί του [MENTION=16982]mordred[/MENTION] μάλλον είναι το δικό μου.

Το το είχα πουλήσει εγώ http://www.thelab.gr/arxeio-aggelion-polisis/wd-my-book-world-edition-ii-blue-89133.html :)

Όχι μη τρελαθούμε δεν έχω πρόβλημα χώρου... Απλά επειδή έχω περάσει τα καλώδια του τροφοδοτικού από την κάτω τρύπα υπάρχει ζόρι στο να κλείσει το καπάκι... Θα ρίξω φωτός να σας δείξω τι εννοώ...

Όχι μη τρελαθούμε δεν έχω πρόβλημα χώρου... Απλά επειδή έχω περάσει τα καλώδια του τροφοδοτικού από την κάτω τρύπα υπάρχει ζόρι στο να κλείσει το καπάκι... Θα ρίξω φωτός να σας δείξω τι εννοώ...

Φιλε μου για να σε βοηθήσω η λύση για το συγκεκριμένο κουτι είναι μία!!!

Dremel και σφαξιμο....

p6270224-7209.jpg

Αυτό είναι το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω για να κλείσει το πλαϊνό...

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ξήλωμα του αφρολέξ ηχομόνωσης!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.