mordred Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2013 Χαιρετώ συμφορουμίτες-ισσες.Λοιπόν κατέχω ένα Topower Powerbird 1100W PSU full modular (Welcome to Topower) και έχει τα κλασσικά στρογγυλά καλώδια (http://www.hardwareheaven.com/reviewimages/topower_powerbird_1100w/4.JPG). Λόγω περιορισμένου χώρου για cable management στο Cosmos RC-1000 θέλω με κάποιο τρόπο να τα μετατρέψω σε flat. Προτάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 κουλούρα 16/18AWG καλώδιο flat Corsair Style 4 Conductor Flat Ribbon Cable Wire (18AWG Black) - modDIY.com Πρέσα ακροδέχτες γδάρτης ATX pin remover Δάχτυλα 5-6 ζευγάρια θα σου χρειαστούν κόβεις καλώδιο, πρεσάρεις αντικαθιστάς το μαμα καλώδιο και μετά με βρίζεις! Δεν αγοράζεις άλλο psu λέω εγώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Νοέμβριος 1, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Εεεεεεεε.... Ναι θα ήθελα να αποφύγω κοψίματα κλπ κλπ. Όπως είναι μόνο να βγάλω το sleeving... Άλλο PSU?? Θεωρείται πολύ καλό!Δε λέω σώνει και καλά να είναι όπως ένα εργοστασιακό flat modular, απλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος για sleevaρισμα που να δίνει ένα φλάτ αποτέλεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Ε πως θα τα κάνεις flat? Αλλαξε κουτί τότε Σοβαρά τώρα είναι μεγάλη διαδικασία. Καλύτερα να Sleevareis και να τα ρουτάρεις απο πίσω με κάποια δεματικά, clamps παρά να κάνεις ολόκληρη ιστορία στο τροφοδοτικό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Νοέμβριος 1, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Ναι το θέμα είναι το εξής... Ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο χώρο πίσω από το κουτί αλλά στα σημεία που έχει ανοίγματα και βγαίνουν τα καλώδια. Εκεί όταν τσακίζουν δημιουργούν θέμα και το side panel κλείνει με το ζόρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 1, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Αν κλείνει ας κλείνει και με ζόρι.Με το sleeve που σου λέω θα κλείσει με περισσότερη άνεση. Τα καλώδια φτιάχνονται πιο εύκολα πίσω από ότι με το μαμα Sleeve που τα έχει όλα μαζεμένα σε ένα.Από την άλλη είναι φασαρία και μεγάλο έξοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 1, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 btw αν έχω καταλάβει καλά δε σε νοιάζει το εργοστασιακό sleeve του τροφοδοτικού. Οπότε μπορείς να το κόψεις και να απλώσεις καλύτερα το 24πινο ώστε να σε βοηθήσει να κλείσεις πιο εύκολα το πλαϊνό Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Νοέμβριος 1, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Γενικά για sleeving που μπορώ να βρω πραγματάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Νοέμβριος 1, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 btw αν έχω καταλάβει καλά δε σε νοιάζει το εργοστασιακό sleeve του τροφοδοτικού. Οπότε μπορείς να το κόψεις και να απλώσεις καλύτερα το 24πινο ώστε να σε βοηθήσει να κλείσεις πιο εύκολα το πλαϊνόΑα γεια σου... Απλά δε θέλω να είναι χύμα στο κύμα απλωμένο... Να το ντύσω με κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 1, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Ελλάδα στο eworldeworld Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΠιο μεγάλη ποικιλία στο εξωτερικόhttp://sleeve-modding.com/index.php?route=common/homeΑυτά για την απο πάνω ερώτηση.Για να τα ντύσεις με κάτι αν δε θες να κάνεις ένα ένα τα καλώδια τότε μπορείς να τα περάσεις ανα 5-6 σε ένα sata sleeve (θα έχεις 4-5 δλδ στο 24πινο έναντι ενός τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 1, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Όχι και πρόβλημα χώρου στο Cosmos ρε παιδιά, μην τρελαθούμε τώρα... :nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 1, 2013 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Όχι και πρόβλημα χώρου στο Cosmos ρε παιδιά, μην τρελαθούμε τώρα... :nono:cosmos rc-1000 το είχες ποτέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 2, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2013 cosmos rc-1000 το είχες ποτέ; Ναί και συγκεκριμένα το κουτί του [MENTION=16982]mordred[/MENTION] μάλλον είναι το δικό μου. Το το είχα πουλήσει εγώ http://www.thelab.gr/arxeio-aggelion-polisis/wd-my-book-world-edition-ii-blue-89133.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Νοέμβριος 4, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Όχι μη τρελαθούμε δεν έχω πρόβλημα χώρου... Απλά επειδή έχω περάσει τα καλώδια του τροφοδοτικού από την κάτω τρύπα υπάρχει ζόρι στο να κλείσει το καπάκι... Θα ρίξω φωτός να σας δείξω τι εννοώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamer1984 Νοέμβριος 8, 2013 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Όχι μη τρελαθούμε δεν έχω πρόβλημα χώρου... Απλά επειδή έχω περάσει τα καλώδια του τροφοδοτικού από την κάτω τρύπα υπάρχει ζόρι στο να κλείσει το καπάκι... Θα ρίξω φωτός να σας δείξω τι εννοώ... Φιλε μου για να σε βοηθήσω η λύση για το συγκεκριμένο κουτι είναι μία!!! Dremel και σφαξιμο.... Αυτό είναι το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω για να κλείσει το πλαϊνό... Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ξήλωμα του αφρολέξ ηχομόνωσης!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Νοέμβριος 10, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 To ξήλωσα κι εγώ... Λες να το σφάξω; Θα το βγάλω να πάρω φωτογραφίες και μετά θα το κοπανάω πάλι να κλείσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.