YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 Μου ανοιγει το site, αλλα δεν μπορω να ανοιξω την εκαστοτε σελίδα καταχωρησης. Σας συμβαινει και εσας ?Για να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει το μηχανημα μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander_T Οκτώβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 και σε μένα το ίδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Ναι. Όταν ανοίγω οποιαδήποτε καταχώρηση εμφανίζει μήνυμα λάθους "Just in time compilation error." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Java Problem looooooooooooooooooooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Aρα ειμαι ενταξει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Οκτώβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 εΜΕΝΑ ΑΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Σα να έφτιαξε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτών των threadμήπως δουλεύει ποτέ κανονικά (τουλάχιστον τα τελευταία 1-2 χρόνια);κάθε λίγο και λιγάκι τα ίδια: μία δεν μπαίνεις καθόλου, μία σβήνονται καταχωρήσεις, αξιολογήσεις κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.