Mischeif Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2004 Λοιπον ειμαι στο ΤΕΙ και παω να συνδεθω με edonkey!δεν συνδεεται ....ερχεται ο υπευθυνος και μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με εξωτερικο server ειναι κλειδωμενο(αλλα internet μπαινω μια χαρα και download σελιδες κανω)!Πως θα κανω bypass ο κλειδωμα για να με δει ο serverY.Γ. με το ποστ μου αυτο δεν ρωτω για να κανω καποιο ποινικο αδικημα αλλα για βαλω p2p ελπιζω να μην ειμαι αντιθετος με τους κανονες του forumεαν δεν θελεται να απαντησεται εδω στειλτε U2UΕυχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Απλά δεν γίνετε... Στα ΤΕΙ και ΑΕΙ παίζει firewall και proxy, οπότε μόνο αν πας στον κεντικό και αλλάξεις τις ρυθμίσεις μπορείς να κάνεις δουλειά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 ξερεις πιο ειναι το θεμα? οτι περσι κατεβαζα οτι ηθλα τωρα τα κλειδωσανε! οποτε γι αυτο ψαχνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Οκτώβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 bitcommet εχει συνδεθει εκει που το γαιδουρακι δε μπορουσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Μπορεις να δοκιμασεις να δεις αν παιζει σε καποιο αλλο port που ειναι ανοικτο, αλλα και αυτο εξαρταται απο το Filtering που κανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Δοκιμασε να μπεις 192.168.1.2 Και κοιτα ΑΝ εκει ειναι το config του proxy και ΑΝ ειναι ξεκλειδωτος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Δοκιμασε να μπεις 192.168.1.2 Και κοιτα ΑΝ εκει ειναι το config του proxy και ΑΝ ειναι ξεκλειδωτος.... Lol, αν συμβαινει κατι τετοιο τοτε μιλαμε για τον πιο βλακα admin στον κοσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.