filthy_dwarf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2013 πήρα ssd έκανα το format Μου ωραία και καλά, αλλά για κάποιο λόγο έβαλε το boot στον καινό παλιό δίσκο ( του έκανα και format) με αποτέλεσμα να γίνει αυτό: πως θα το διορθώσω γιατί θέλω να αποσυνδέσω τον σκληρό που έχει το boot ( είναι για τα μπάζα)
Narzul Οκτώβριος 31, 2013 #2 Οκτώβριος 31, 2013 Ερμ...Και οι πετρες το ξερουν οτι αποσυνδεεις ολους τους μηχανικους οταν βαζεις φρεσκα παραθυρα σε ssd -(Πως τη πατησες ετσι ?-(
filthy_dwarf Οκτώβριος 31, 2013 Author #3 Οκτώβριος 31, 2013 εγώ δεν το ήξερατο θέμα είναι πως το φτιάχνω. με βλέπω να κάνω format πάλι ;
Narzul Οκτώβριος 31, 2013 #4 Οκτώβριος 31, 2013 You learned it the hard way.(κι εγω ετσι την ειχα πατησει xD)
dpolal Οκτώβριος 31, 2013 #6 Οκτώβριος 31, 2013 Δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι φορμάτ...Απόσύνδεσε τον παλιό δίσκο, μπούταρε με το σιντί εγκατάστασης και κάνε επισκευή λειτουργικού. (ψάξε πώς τρέχει η εντολή fixmbr και σε λίγα λεπτά είσαι έτοιμος)
chroma Νοέμβριος 1, 2013 #8 Νοέμβριος 1, 2013 Δε θέλει παίδεμα. Με το easybcd κάνεις αυτό και πολλά άλλα.
venom7 Νοέμβριος 1, 2013 #9 Νοέμβριος 1, 2013 Εγώ που όσες φορές έχω κάνει format και δεν αποσύνδεα τον μηχανικό δίσκο αλλά ήταν και αυτός πάνω και περνούσα τα windows στον ssd και δεν έχω κάποιο θέμα, τυχερός είμαι δλδ?
filthy_dwarf Νοέμβριος 1, 2013 Author #10 Νοέμβριος 1, 2013 με το easyBCD με ένα κλικ λύθηκε thnx!!! venom τι να πω δεν είσαι ο μόνος πάντως
dpolal Νοέμβριος 1, 2013 #11 Νοέμβριος 1, 2013 Εγώ που όσες φορές έχω κάνει format και δεν αποσύνδεα τον μηχανικό δίσκο αλλά ήταν και αυτός πάνω και περνούσα τα windows στον ssd και δεν έχω κάποιο θέμα, τυχερός είμαι δλδ?Απλά το σύστημα σου έβλεπε τον ssd σαν πρώτο φυσικό δίσκο. Σε πολλά μπόρντ υπάρχει θέμα επειδή οι sata θύρες μοιράζονται σε 2 διαφορετικούς controllers ή καμμιά φορά όταν υπάρχει ρύθμιση σε compatibilllity mode από το BIOS και μπερδεύονται με τις ide συσκευές.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.