Jump to content

windows στον ένα σκληρό Boot στον άλλον

filthy_dwarf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πήρα ssd έκανα το format Μου ωραία και καλά, αλλά για κάποιο λόγο έβαλε το boot στον καινό παλιό δίσκο ( του έκανα και format) με αποτέλεσμα να γίνει αυτό:

attachment.php?attachmentid=59069&stc=1&d=1383229056

πως θα το διορθώσω γιατί θέλω να αποσυνδέσω τον σκληρό που έχει το boot ( είναι για τα μπάζα)

Ερμ...

Και οι πετρες το ξερουν οτι αποσυνδεεις ολους τους μηχανικους οταν βαζεις φρεσκα παραθυρα σε ssd -(

Πως τη πατησες ετσι ?-(

Δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι φορμάτ...

Απόσύνδεσε τον παλιό δίσκο, μπούταρε με το σιντί εγκατάστασης και κάνε επισκευή λειτουργικού. (ψάξε πώς τρέχει η εντολή fixmbr και σε λίγα λεπτά είσαι έτοιμος)

Εγώ που όσες φορές έχω κάνει format και δεν αποσύνδεα τον μηχανικό δίσκο αλλά ήταν και αυτός πάνω και περνούσα τα windows στον ssd και δεν έχω κάποιο θέμα, τυχερός είμαι δλδ?

Εγώ που όσες φορές έχω κάνει format και δεν αποσύνδεα τον μηχανικό δίσκο αλλά ήταν και αυτός πάνω και περνούσα τα windows στον ssd και δεν έχω κάποιο θέμα, τυχερός είμαι δλδ?

Απλά το σύστημα σου έβλεπε τον ssd σαν πρώτο φυσικό δίσκο.

Σε πολλά μπόρντ υπάρχει θέμα επειδή οι sata θύρες μοιράζονται σε 2 διαφορετικούς controllers ή καμμιά φορά όταν υπάρχει ρύθμιση σε compatibilllity mode από το BIOS και μπερδεύονται με τις ide συσκευές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.