wendor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Ενδιαφέρομαι για αγορά desktop, για gaming. Budget εως 1000 ευρώ και θα ήθελα κάτι αξιοπρεπές και να περιλαμβάνει μαζί οθόνη+keyboard-mouse. Θα ήθελα αν είναι δυνατόν και κάποιος έχει το χρόνο να μου προτείνει κάτι από e-shop.gr ή κάποια άλλη πρόταση. Με ενδιαφέρει κυρίως το θέμα εγγύησης, για αυτό δε δοκιμάζω να αγοράσω τα parts ξεχωριστά και να τα συναρμολογήσω (να τα δώσω σε κάποιον άλλον βασικά). Με το λειτουργικό των windows βολεύομαι και δεν είναι ανάγκη να περιλαμβάνονται στο σύστημα. Ευχαριστώ, για όποιον μπορεί να διαθέσει λίγο χρόνο και έχει να μου προτείνει κάτι, διότι θα ήθελα μια πιο εμπειρική γνώμη σχετικά με το τι να αγοράσω (πχ amd vs intel, 8gb ram είναι αρκετά, πόσα λεφτά για κάρτα γραφικών? κτλ, έτσι ώστε το desktop να είναι καλό. Δεν ψάχνω και για τούμπανο pc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Τι παιχνίδια θα παίξεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendor Οκτώβριος 31, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 sc2, dota 2 κυρίως, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κανά bf4. δε περιμένω να δώ θεαματικά αποτελέσματα σε fps στο bf4, απλώς να τρέχει "αξιοπρεπώς" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Μπορείς να πάρεις αυτόν εδώ, αφού τους ζητήσεις να σου αλλάξουν τον SSD με έναν άλλον, 120άρη, και την κάρτα οθόνης με αυτήν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 31, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Νομίζω πως ο [MENTION=3559]Oric[/MENTION] τα είπε μια χαρά. Άλλαξε τον SSD με έναν Samsung EVO 120 (ή και 250, δεδομένου ότι σε καλύπτει το budget) και την κάρτα οθόνης. Με αυτή θα παίξεις μια χαρά το BF4 στα High Settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.