pro1991 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2013 Καλησπερα ηθελα αν ξερει καποιος καλα ψαγμενος ποια ειναι τα Νο1 προγραμματα αυτη την στιγμη για καλυτερη προστασια του υπολογιστη.Απο οτιδηποτε δλδ για Αντιμετώπιση Virus, Spyware, Adware, Dialers, Trojans κλπ.Ειδα το αλλο post που υπαρχει αλλα αναφερει κυριως προγραμματα τουλαχιστον 2-3ετιας.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Θα βρεις πολλά δωρεάν, αλλά δεν. Προσωπικά εχω επιλεξει την σειρα 2014 της Panda το αγορασα για ενα ετος και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 31, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 panda global protection απο το 2011. κανενα προβλημα,ποτε ιους και διαφορα.αξιζει τα λεφτα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Microsoft Security Essentials που είναι αλαφρύ σε νόμιμα windows και ΠΟΛΥ προσοχή τί κατεβάζω, πού μπαίνω κλπ κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 31, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 comodo internet security, νομίζω το μοναδικό free που έχει και firewall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Οκτώβριος 31, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Microsoft Security Essentials που είναι αλαφρύ σε νόμιμα windows και ΠΟΛΥ προσοχή τί κατεβάζω, πού μπαίνω κλπ κλπ κλπ...Έγραψες την πιο σωστή κουβέντα. #sent from my Amstrad CPC 6128# Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Οκτώβριος 31, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Microsoft Security Essentials που είναι αλαφρύ σε νόμιμα windows και ΠΟΛΥ προσοχή τί κατεβάζω, πού μπαίνω κλπ κλπ κλπ...Kαι θα προσθέσω Malwarebytes + SUPERAntiSpyware, και νομίζω είσαι καλυμμένος:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Οκτώβριος 31, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 NOD32, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Νοέμβριος 1, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Αγοράζω το Eset smart security εδώ και 3 χρονια και σε συνδυασμό με το malwarebytes για κανένα σκαναρισμα που και που δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.. Για εμένα ειναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να προτείνω.Φυσικά πάντα ιδιαίτερη προσοχή στο τι ανοίγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 1, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2013 Avira free + windows firewall(με το windows 7 firewall control) + το malware bytes free (manual scan) + το Bot Revolt full που έδινε τζαμπέ το bitsdujour πριν λίγες μέρες. Ποιο τσιγκούνης δεν γίνεται με λίγα λόγια. Κανένα θέμα μέχρι στιγμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.