Jump to content

120hz refresh rate - VA panel, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !

GruntGR

Recommended Posts

τα oled εχουν πολυυυυυ δρομο ακομα...εχουν πολλα θεματακια ακομα...καιγοντε πιξελ,μπορει να εχουν τρελα μαυρα αλλα η διαβαθμιση του γκρι δεν ειναι σωστη,εχουν μικρη διαρκεια ζωης και φυσικα ειναι πανακριβες..

8.000 ευρω βγηκε η νεα lg 55"

για να δουμε 24-27 μονιτορ led σε τιμες λογικες το βλεπω για τουλαχιστον 3 χρονια.

Αν και αυτη την στιγμη δεν εχω το συστημα να δοκιμασω πρεπει να πω οτι με την οθονη της υπογραφης μου και μια 680 που ειχα ενα καιρο σε 1440p@120Hz και battlefield 3 δεν ειχα προβλημα ghosting .

Μην ξεχνάμε και τις curved η αρχη εγινε με τα κορεοκινητά γιατι οχι και σε ομορφα gaming monitors.

Πολύ θα γούσταρα μια ultra wide curved οθόνη.

Δυστυχώς δεν κλείνει ποτέ ο κύκλος της τεχνολογίας. Πάντα κάτι καλύτερο θα βγαίνει οπου θα ξενερώνουμε την ζωή μας και θα ξαναπληρώνουμε για τα ίδια αγαθά.

• 3 weeks later...

[H]ard|Forum - View Single Post - Eizo Foris FG2421: 120hz VA Panel

VS

[H]ard|Forum - View Single Post - Eizo Foris FG2421: 120hz VA Panel

Η Λοταρια των panel δηλαδη .... μακαρι να μπουνε στο παιχνιδι και αλλοι κατασκευαστες μεσα στο 14 με πιο λογικες τιμες και αυστηροτερο quality control ( made in japan σου λεει μετα :wall: )

Αλλιως, υπολογιζω μεχρι να ψοφησει το "ταπεινο" μου 120αρι να εχουν βγει τα αντιστοιχα σε OLED, οπου εκει το μαυρο ειναι εγγυημενα κορυφαιο λογο απουσιας backlight, αυτες εχουν αλλα κουσουρια βεβαια :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.