Jump to content

Γειά σου ομάδα thelab.gr, γειά σας παιδιά

catgirl

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable

Λιγη ηρεμια ρε παιδια, δωστε την ευκαιρια σε ενα νεο μελος να δειξει ποια ειναι τελικα

το ιντερνετ μας ενωνει μαστορα..

:p

ηταν δεν ηταν ηρεμοι εγω παντως καταλαβα καποια πραγματα για το καινουργιο μελος του φορουμ

:p

Αρχική απάντηση από catgirl [Σήμερα, στις 21:57]

Ακόμα σας αγαπώ και δεν θα σας εγκαταλείψω με το καλημέρα όπως υπαινίχτηκε κάποιος με το καλώς ήρθες!

και εμεις βρε κουτο:D :daisy:

Βασικά έχει γίνει παρεξήγηση, αντί να χαρούμε που μια γυναίκα θα μας συντροφεύβει, είπαμε όχι για σου. Μου θυμίζει τα άτομα στο survivor όταν υποδέχτηκαν την Πάολα. Έλεος ρε παιδιά.

Α και κάτι άλλο προς εσένα catgirl. Όποιος ασχολήται με την τεχνολογία ντίνετε χάλια? λίγο άκυρο αυτό πιστεύω.

Αρχική απάντηση από JiMk

Βασικά έχει γίνει παρεξήγηση, αντί να χαρούμε που μια γυναίκα θα μας συντροφεύβει, είπαμε όχι για σου. Μου θυμίζει τα άτομα στο survivor όταν υποδέχτηκαν την Πάολα. Έλεος ρε παιδιά.

Α και κάτι άλλο προς εσένα catgirl. Όποιος ασχολήται με την τεχνολογία ντίνετε χάλια? λίγο άκυρο αυτό πιστεύω.

Ο ναι τζιμακο , μην νομιζεις οτι τα πουκαμισακια αλλα Τερλεγκα ειναι μοδατα....

Αρχική απάντηση από catgirl [Χθες, στις 21:57]

Εντυπωσική απάντηση, ομολογουμένως. Και άριστη ορθογραφία. Δηλώνει και ευχέρεια με την πληκτρολόγηση. Πολύ καλό.

Καλή μελέτη. Η C++ είναι γλώσσα με πολλές δυνατότητες. Πιστεύω θα σε εντυπωσιάσει (πες μου οτι το CLI είναι το καλύτερο περιβάλλον!)

Anyhow, keep up the good work.

Aν μερικοι ειχαν εστω κ μια αμφηβολια περι του φυλου της φιλης μας μαλλον τωρα ειναι προφανες....οτι δεν θα εχουν :D

Καλως ορισμα #2 κ ελπιζω να μας ζαληζεις συχνα γιατι απο γυναικες εδω μεσα μονο η Estranged κ η Paschalia μας μειναν....(οι αλλες δε μας αντεξαν :hehe: )

Λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ απλά.Εδώ μέσα κάποιος ρωτάει/προτείνει και οι υπόλοιποι απαντούν.Ετσι είναι το thelab και το κάθε thelab σε γενικές γραμμές.Το χιούμορ είναι αναπόφευκτο και βρίσκεται διάχυτο στο forum οπότε καλόγουστο ή κακόγουστο δε το παίρνεις στα σοβάρα απλά γελάς ή ...δε γελάς και μένεις σε αυτά που αφορούν το θέμα ,H/Y δλδ,τα υπόλοιπα...its a mans world κανονικά!!!!!

Welcome λοιπόν και ρώτα,ρώτα,ρώτααααααααα

’σχετη Παρατήρηση:

Πάντως θα ήθελα να βλέπω τόσο θερμό καλωσόρισμα σε κάποιον που παίρνει την πρωτοβουλία να ανοίξει post σχετικά με την εγγραφή του χωρίς να χρειάζετε να έχει nick του στύλ cheerleaderunder20 ή κάτι παρόμοιο.

@jpavly :

Καλή ιδέα αυτή με το "τον" :) ας την βάλουμε να αναβοσβήνει κιόλας να τους μπερδεύουμε :) :)

:hi:

Τωρα που ηρεμησαν τα πραγματα ας ριξω και γω το καλωσορισμα μου.

Καλως ηρθες λοιπον και ευχομαι να νιωσεις οσο το δυνατον πιο ανετα στην παρεα μας.

:daisy:

Υ.Γ. : δεν ειμαστε κακα παιδια.......το αρχικο πειραγμα εγινε καλοπροαιρετα κατα τη γνωμη μου λογω της σπανιας θηλυκης παρουσιας στον χωρο αυτο.........:coax:

Καλώς όρισες κοπελιά κι από μένα..........Μην τους παρεξηγείς..........έτσι είμαστε εμείς εδώ............Μια τρελή-τρελή οικογένεια.........Θα συνηθίσεις....... ;):)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

[ασχετο_2]Kαι ο JimK. λες να φταει η αφιξη νεαρης κοπελας ??? loooool [/ασχετο_2] :rofl:

Owned! :p:hehe: :worship:

Tριτο ασχετο . Και ο νος-ντιο εβαλε ενα πολυ καλο αβαταρ του αρκα ! πολυ γελιο λεμε!

Ασχετο με την catgirl το αβαταρ..

Πασχαλια εγω το ειχα επι εποχη Pctech και το θυμηθηκα ξανα!Ειχα δοκιμασει να το βαλω στο lab και μια αλλη φορα αλλα δεν εμπαινε(μα καλα τι ειναι κασετα:p )....το καλο με το συγκεκριμενο ειναι οτι μπαινει στο κινητο μου :D

Αρχική απάντηση από JimmyFox [07-10-2004 23:07]

Εντυπωσική απάντηση, ομολογουμένως. Και άριστη ορθογραφία. Δηλώνει και ευχέρεια με την πληκτρολόγηση. Πολύ καλό.

Καλή μελέτη. Η C++ είναι γλώσσα με πολλές δυνατότητες. Πιστεύω θα σε εντυπωσιάσει (πες μου οτι το CLI είναι το καλύτερο περιβάλλον!)

Anyhow, keep up the good work.

Προς το παρόν δουλεψα C++ μόνο στο λαπτοπ που έχει ο πατέρας μου εγκατεστημένο το περιβάλλον της Μ$. Δηλαδή λίγα πράγματα... hello world, scanf, prinf...

Δεν ξερω για CLI. Δωσε λεπτομέρειες αν είναι να εγκαταστήσω αυτό στο XPC μου!

Και φυσικά ώς τώρα περισσότερο θεωρία...

To CLI είναι σύντμηση για το Command Line Interface. Kαι φυσικά είναι πολύ πιο "πορωτικό" για να γράφεις κώδικα σε αντίθεση με το παραθυρικό περιβάλλον της Visual Basic και άλλων γλωσσών οπτικού προγραμματισμού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.