Samael Οκτώβριος 6, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Θα σε παρακαλουσα να ΜΗ βγαινεις off topic Το θεμα εδω ειναι το καλωσορισμα Δε μας ειπες τελικα καλε,ποσων ετων εισαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 6, 2004 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 καλως ορισες....πολυ ντορος ρε παιδι!Σε καλο να βγει! Θελε Μιχαλακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 6, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 20:22] καλως ορισες....πολυ ντορος ρε παιδι!Σε καλο να βγει! Θελε Μιχαλακη Για τα υπόλοιπα (περί ηλικιων κλπ) θα περιμένετε ως αύριο... Πρέπει να πηγαίνω Είστε πολύ φιλόξενοι! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 6, 2004 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από catgirl Για τα υπόλοιπα (περί ηλικιων κλπ) θα περιμένετε ως αύριο... Πρέπει να πηγαίνω Είστε πολύ φιλόξενοι! Ευχαριστώ. ο βασιλης πεπας ξαναχτυπα με αλαγη εφανισεις. δεν προλαβενη παιδια αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 6, 2004 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Θα σε παρακαλουσα να ΜΗ βγαινεις off topic Το θεμα εδω ειναι το καλωσορισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από catgirl Για τα υπόλοιπα (περί ηλικιων κλπ) θα περιμένετε ως αύριο... Πρέπει να πηγαίνω Είστε πολύ φιλόξενοι! Ευχαριστώ. Παρακαλουμε παρακαλουμε..... O Ελλην ειναι πασιγνωστος για την "φιλοξενια" του... Αρχική απάντηση από zyx ο βασιλης πεπας Φτου φτου φτου ΣΚΟΡΔΑ....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 6, 2004 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Πολυ σαλιο ρε overclockers.........θα παθετε αφυδατωση. Εκτος και αν ειναι καπως ετσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 6, 2004 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από catgirl Για τα υπόλοιπα (περί ηλικιων κλπ) θα περιμένετε ως αύριο... Πρέπει να πηγαίνω Ε ναι, σαφως. Αφου το να πεις π.χ. 20 χρονων ειναι θεμα που σηκωνει αναλυση. Αλλα δεν πειραζει, αυριο που θα εχεις περισσοτερο χρονο μας το διατυπωνεις με ανεση.Πολυ μουφα μυριζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Ε ναι, σαφως. Αφου το να πεις π.χ. 20 χρονων ειναι θεμα που σηκωνει αναλυση. Μα δε σε καταλαβαινω....διαφωνεις οτι σηκωνει αναλυση κ μαλιστα εκτεταμενη?? :whistle2: :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 6, 2004 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Σου εχω πει οτι λάτρευω τιε γατες..... Αυτα απο μενα :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 6, 2004 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από ChosenΠολυ μουφα μυριζομαι... Έφτασε μέχρι εδώ η μυρωδια φίλε αλλά ας είμαστε λίγο καλοπροαίρετοι... Στο κάτω κάτω το πολύ πολύ να γελάσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 6, 2004 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Καλώς ήρθες catgirl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 7, 2004 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Καλωσόρισες και καλως σε βρήκαμε...Εισαι φαινομενική περίπτωση στον κομπιουτερόκοσμο οπότε θα ήθελα να μελετήσουμε μαζί την περίπτωσή σου όποτε μπορέσεις για να βγάλω μια καλύτερη διάγνωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 7, 2004 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από TsunamiEισαι φαινομενική περίπτωση στον κομπιουτερόκοσμο οπότε θα ήθελα να μελετήσουμε μαζί την περίπτωσή σου όποτε μπορέσεις για να βγάλω μια καλύτερη διάγνωση... Mηπως της λες να παιξετε "το γιατρο" αλλα με τροπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 7, 2004 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 02:10] Mηπως της λες να παιξετε "το γιατρο" αλλα με τροπο? Ποιός??Εγώ???Μπάαα :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 7, 2004 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ήρεμα ρεεεεεεεεεεεεε........... Πάει.... βγήκε το forum εκτός ελέγχου..... Παρακαλώ να αλλάξει το σλόγκαν του site προσθέτοντας τη λέξη "τον" στο κατάλληλο σημείο..!!! No offence Labis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 7, 2004 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly Ήρεμα ρεεεεεεεεεεεεε........... Πάει.... βγήκε το forum εκτός ελέγχου..... Παρακαλώ να αλλάξει το σλόγκαν του site προσθέτοντας τη λέξη "τον" στο κατάλληλο σημείο..!!! No offence Labis! Xααχαχχαχχ!!Καλο! Ποτε ηταν εντως ελενχου κ δε θυμαμαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 7, 2004 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:15] Πολυ σαλιο ρε overclockers.........θα παθετε αφυδατωση.Εκτος και αν ειναι καπως ετσι: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2004 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Ε ναι, σαφως. Αφου το να πεις π.χ. 20 χρονων ειναι θεμα που σηκωνει αναλυση. Αλλα δεν πειραζει, αυριο που θα εχεις περισσοτερο χρονο μας το διατυπωνεις με ανεση.Πολυ μουφα μυριζομαι... Ελα, αφου ειπε οτι παει σχολειο σε προηγουμενο Post αρα κατω απο 18 σιγουρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 7, 2004 Author #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Όπως καταλαβαίνω πολλοί εδώ μέσα τρέμουν και μόνο στη σκέψη, ότι μια γυναίκα (μάλιστα τόσο μικρή) τα καταφέρνει αρκετά καλά στο αντικείμενο που θεωρούν δικό τους! Αγωνίζεστε κάθε μέρα για να αποδείξετε πόσο καλοί είστε... Δεν μπήκα εδώ γιαυτό το σκοπό. Μπήκα για να βρω κάποια άτομα να μοιραστώ τις ανησυχίες μου για την Πληροφορική. Το ήξερα πως δεν θα ήμουν απόλυτα αποδεκτή.Παιδάκια, μόνο άντρες δεν μοιάζετε πλέον το καταλάβατε; (Το σχόλιο αυτό δεν αφορά όλους). Το θέμα έχει ως εξής...Όσες αλήθειες είχα να πω για το άτομό μου τις αναφέρω στο προφίλ.Δηλαδή πόσο χρονών είμαι, που μένω και τι μου αρέσει, τα υπόλοιπα δεν σας αφορούν! Εύκολα προσβάσιμα από όλους... Δεν χρειαζόταν λοιπόν να απαντήσω στην ερώτηση της ηλικίας.Στο θέμα του προφίλ όπως βλέπω κινούμαι πάνω από τον μέσο όρο της αξιοπιστίας. Οι περισσότεροι από εσάς δεν δίνεται εκεί καμία πραγματικά αξιοποιήσιμη πληροφορία!Όσοι θέλουν να παίξουν τον γιατρό μάλλον δεν θα τα καταφέρνουν γενικώς αν κρίνω από τα σάλια και εφόσον πάντα αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναίκες.Επίσης η κοπέλα που υποδύεται την γατάρα στη φωτογραφία αυτή σίγουρα είναι απρόσιτη από άτομα που ασχολούνται με την τεχνολογία και συνήθως ντύνονται με άθλια παπούτσια και γελοίες ζακέτες! Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά όμορφη και δεν έχω την ανάγκη της αποδοχής από εσάς σε αυτό το ζήτημα (ματαιοδοξία ναι, γυναικείο χαρακτηριστικό). Θα ήθελα την αποδοχή σας σε άλλο τομέα αλλά δεν με πειράζει αν δεν την έχω και εκεί...Κάποιος σε π.μ. μου έγραψε ότι θεωρεί δευτερεύουσας σημασίας την κλασσικά αποδεκτή μόρφωση και αρέσκεται στα χειροπιαστά πράγματα. Στην έρευνα π.χ. που κάνει κάποιος ανακαλύπτοντας πόσο υπερχρονίζεται ένα cpu? Εγώ απαντώ ότι την cpu κατασκεύασαν άνθρωποι που πέρασαν από όλα τα επίπεδα μόρφωσης. Για να πας πιο πέρα πρέπει πρώτα να δεις τι κάνανε οι προηγούμενοι άνθρωποι, να διαβάσεις. Στο ίδιο π.μ. μου έλεγε ότι δεν αρέσκεται στο διάβασμα αλλά σε κάποιο μήνυμα παραπάνω στο thread με συμβουλεύει να διαβάσω κανένα βιβλίο...Δεν πειράζει... ας μην πιστεύετε ποια είμαι. Εγώ θα είμαι εδώ και θα σας πρήζω με διάφορες ανησυχίες μου!Εντομαιταξί εξασκοίσται κε λίγω την ορνιθογραφεία σας βριε πεδοιά. Θα πάθω εγκεφαλικό με αυτά που βλέπω, έλεος!Αααα! Να μην ξεχάσω... Ανέβαλα την απάντηση χτες το βράδυ (όχι δεν ήταν δύσκολο να απαντήσω για την ηλικία μου) γιατί ήθελα να γράψω μερικά πράγματα σχετικά με τι υπολογιστή χρησιμοποιώ και να ρωτήσω κάτι για κρυπτογράφηση δεδομένων και προγραμμάτων... Δεν πειράζει άλλη φορά!Τέλος μερικές γρήγορες απαντήσεις... (για όποιον ενδιαφέρεται)Χρησιμοποιώ PC 8 χρόνια (πριν τα έξη μάλλον καταλάβαινα λίγα σχετικά με τα κουμπιά που πατούσα στα laptop που κυκλοφορούσαν από πάντα στο σπίτι), έχω δικό μου PC 3 μήνες, internet 2 μήνες, άρχισα να διαβάζω C++ εδώ και ένα μήνα (The C programming language by Kernighan, Ritchie), gaming 1 χρόνο (το πολύ 4 παιγνίδια όλα κι όλα). Xχρησιμοποιώ ένα XPC με AthlonXP 2800+, 2x512MB DDR333 CORSAIR TwinX, 180GB HDD, Liteon DVD-RW, VGA ATI Radeon 9800pro 128MB, WinXP prο και ένα Shuttle XP17 TFT monitor.Ακόμα σας αγαπώ και δεν θα σας εγκαταλείψω με το καλημέρα όπως υπαινίχτηκε κάποιος με το καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.