Guest Οκτώβριος 6, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras ηθελα να ηξερα αν ηταν αγορι αν θα μαζευε τοσα welcome posts..... μαλλον οχι... :whistling ΡΕ σταθητε στο υψος σας.... :nuke: οι γυναικες ειναι εχ8ροι των Η/Υ..... :nuke: Κλασικά. welcome catgirl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 6, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras ηθελα να ηξερα αν ηταν αγορι αν θα μαζευε τοσα welcome posts..... μαλλον οχι... :whistling ΡΕ σταθητε στο υψος σας.... :nuke: οι γυναικες ειναι εχ8ροι των Η/Υ..... :nuke: :clap: :clap: :clap: :banging: :banging: :banging: :hehe: :happy2: :happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Οκτώβριος 6, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Καλως ορισες γατουλα:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 6, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Έχω την εντύπωση πως το αρχειάκι το έχω διαβάσει και πριν από χρόνια σε ένα computer για όλους. Τα παλιά τα χρόνια όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 6, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Θα σας ευχαριστήσω όλους σχετικά με τα καλως ορίσματα κ.λ.π.Γιαυτούς που νομίζουν ότι θα φύγω γρήγορα... μάλλον γελάστικαν!Οι γυναίκες ΔΕΝ είναι εχθροί των Η/Υ απλά τους βρίσκουν βαρετό θέμα και πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν καλύτερα πράγματα όπως να βάφονται, χτενίζονται κλπ χρονοβόρα...Αυτό μάλλον σας αρέσει όμως τους άντρες!Any way πάντα θεωρούσα βαρετό να χάνω όλο αυτό το χρόνο για να το παίζω γυναίκα... Δεν συμπίπτω με πολλά κορίτσια της ηλικίας μου που κάνουν κάπως έτσι... παρόλα αυτά το μικρόβιο το κόλλησα από μικρή μιας και είμαι η αγαπημένη των αγοριών. Που να βρείς φίλες όταν σε προτιμούν τα αγόρια... Πράγματα που με αφήνουν σχετικά αδιάφορη... Έχω λίγες έως ελάχιστες φίλες, πολλούς φίλους, έναν έρωτα, αρκετή τρέλα, αγάπη για την τεχνολογία και πολλή όρεξη!Ααα, είμαι και σχετικά φυτό στο σχολείο... (με 19,9 θες δεν θες είσαι... το λένε όλοι)Μένω κάπου έξω από την Αγιά!Οσο αφορα το jargon file... Οι κατηγοριοποιήσεις είναι λίγο γενικές αλλά... μόνο έτσι μπορούν να είναι... Μιλάμε για το θρυλικό αρχείο που συντάσεται από τους πρώτους του είδους και αποτελεί χρόνια τώρα σημείο αναφοράς, και αποκλείεται να το έχετε διαβάσει σε περιοδικό. Ολόκληρο το jargon file είναι ~1,5ΜΒ καθαρό κείμενο, δηλαδή 427 σελίδες (τουλάχιστον η δικιά μου έκδοση που είναι σχετικά παλαιά). Δεν γνωρίζω πόσο εύκολο είναι να το βρεί κάποιος από την πηγή. Μου το έχει χαρίσει κάποιος που ισχυρίστικε πως το βρίσκεις δύσκολα!Αυτά... θα επανέλθω...Φιλάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 6, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Καλώς όρισες. Σου εύχομαι να έχεις κουράγιο και δύναμη για να μας αντέξεις! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Οκτώβριος 6, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos Καλωσήρθες, πότε φεύγεις; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Καλως ηρθες κι απο μενα :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 6, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Χεχε! Μάλλον έχεις αρκετό δρόμο ακόμη στον κόσμο των υπολογιστών... Χωρίς ειρωνία, απλά θα εκπλαγείς με το τι μπορεί να βρεί κανείς στο internet...Welcome to the Jargon FileThis is the Jargon File, a comprehensive compendium of hacker slang illuminating many aspects of hackish tradition, folklore, and humor.This document (the Jargon File) is in the public domain, to be freely used, shared, and modified. There are (by intention) no legal restraints on what you can do with it, but there are traditions about its proper use to which many hackers are quite strongly attached. Please extend the courtesy of proper citation when you quote the File, ideally with a version number, as it will change and grow over time. (Examples of appropriate citation form: Jargon File 4.4.7 or The on-line hacker Jargon File, version 4.4.7, 29 Dec 2003.)linkGoogle is our friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 6, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από catgirl [Σήμερα, στις 16:27] .... απλά τους βρίσκουν βαρετό θέμα και πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν καλύτερα πράγματα όπως να βάφονται, χτενίζονται κλπ χρονοβόρα... Αυτό μάλλον σας αρέσει όμως τους άντρες! ΝΑΙΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ ξες τι γινεται μωρε... καποια πραματα ειναι καλο να τα αφηνουμε ως εχουν... δηλαδη οπως τα εφτιαξε η μητερα φυση.... ειναι οπως λεμε ο καθης στο ειδος του... οχι δεν ειμαι σωβινιστικο φαλοκρατικο γουρουνι... αληθεια.... και δε σε κραζω προς θεου μη το παρεις στραβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 6, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 catgirl>> Δεν γνωρίζω πόσο εύκολο είναι να το βρεί κάποιος από την πηγή.bleo8onhs>>Χεχε! Μάλλον έχεις αρκετό δρόμο ακόμη στον κόσμο των υπολογιστών... Χωρίς ειρωνία, απλά θα εκπλαγείς με το τι μπορεί να βρεί κανείς στο internet...Ευπρόσδεκτο το σχόλιο...Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι ΟΛΑ στο Ιντερνετ! Δεν έχω παρά μια ISDN εδω που μένω και καθόλου χρόνο...Αν δεν σταμάτησες στην πρώτη παράγραφο θα διάβασες πως είναι public domain αλλά σε συμβουλεύουν πριν το διορθώσεις και το διανέμεις περισσότερο να λάμβανες και κάποιες συμβουλές από τους editors....Γράφει:>>Editorial responsibilities include: to collate contributions and suggestions from others; to seek out corroborating information; to cross-reference related entries; to keep the file in a consistent format; and to announce and distribute updated versions periodicallyΥπάρχουν λοιπόν κάποιοι τους οποίους θα αποκαλούσα και θα εκλάμβανα εγώ ώς επίσημους εκδότες του αρχείου. Αυτό εννοώ λέγοντας από την πηγή. Φυσικά δεν αμφισβητώ την τοποθεσία που υποδεικνύεις! Είναι αυθεντική, πιστεύω.Απάντησε μου όμως σε αυτό: Από ποιούς ξεκίνησε; Είναι ακόμα σε δράση οι αρχικοί εμπνευστές του; Γιατί όποιος το διαβάσει (όσο ποιο πολύ μπορεί) θα διαπιστώσει πως είναι εμποτισμένο από μια εξαιρετικής ποιότητας κουλτούρα!Δεν αρκεί να το βρεις.... Διάβασέ το και τα ξαναλέμε...Έχω μια υποψία για την αρχική πηγή... Αλλά νομίζω πως το έχουν εγκαταλήψει οι αρχικοί του εμπνευστές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 6, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Please extend the courtesy of proper citation when you quote the File, ideally with a version number, as it will change and grow over time. (Examples of appropriate citation form: Jargon File 4.4.7 or The on-line hacker Jargon File, version 4.4.7, 29 Dec 2003.)linkGoogle is our friend Εδώ λέει καθαρά αν ακόμη θυμάμαι τα αγγλικά, ότι σε κάθε αναφορά σου στο αρχείο καλό είναι να δηλώνεις και την προέλευση και την έκδοση, αφού το jargon file συνεχώς αναννεώνεται. Όχι μόνο αναφέρεται στο παράδειγμα η τρέχουσα έκδοση από την οποία πήρα το απόσπασμα, ακόμη και αν δεν είναι απόσπασμα από το αρχείο, και έβαλα και link. Τώρα όσο για το ποιος το έγραψε, αναφέρεται ότι μπορεί οποιοσδήποτε να το πειράξει. Σε λίγο που θα τελειώσω τη δουλεία μου θα το ψάξω μπας και δεν είναι και τόσο δύσκολο να μάθουμε. Εγώ πάντως πέρα από την ιστορία του hacking και την νοοτροπία και την ηθική του, θα πρότεινα να αρχίσεις διαβάζοντας ένα βιβλίο για tcp/ip, δίκτυα και καμιά γλώσσα προγραμματισμού αν δεν ξέρεις καμία για να μπεις στο πνεύμα. Φιλικά πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 6, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 welcome aboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Καλως την πατριωτησα!! Βρε κοιτα κατι φυντανια της νεας γεννιας!! Ευγε τεκνο μου!Ευγε!Θα πας μπροστα εσυ! (σοβαρα εισαι μονο 14χρονων ή μας δουλευεις ??) ΥΓ Μη πτοεισαι αν στην λεμε καμια φορα.....ειμαιστε καλα σκατοπαιδακια κατα βαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 6, 2004 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael(σοβαρα εισαι μονο 14χρονων ή μας δουλευεις ??) Πότε πρόλαβες βρε θηρίο και ανακάλυψες την ηλικία της??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Πότε πρόλαβες βρε θηρίο και ανακάλυψες την ηλικία της??? ΛΟΛ Ο παλιος ειναι αλλιως ρε νεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 6, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Ρε λυσσάρες ήμαρτον!!!!Ρε αφύστε τα πληκτρολόγια και βρείτε καμιά γκόμενα γιατιί δεν μας βλέπω καλά(βάζω και τον ευατό μου μέσα γιατί δεν παώ πίσω)Καλώς ήρθες και από εμένα.Ειλικρινά πρώτη φορά βλέπω κορίτσι σε forum τετοιού είδους!!Ειλικρινά χαίρομαι!Μια ερώτηση τη γλώσσα προσπαθείς να μάθεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 6, 2004 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael ΛΟΛ Ο παλιος ειναι αλλιως ρε νεος... ο παλιος η ο κατασκοπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ο παλιος η ο κατασκοπος? Σσσσστ! Πολλα λες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 6, 2004 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Καλως την πατριωτησα!! Βρε κοιτα κατι φυντανια της νεας γεννιας!! Ευγε τεκνο μου!Ευγε!Θα πας μπροστα εσυ! (σοβαρα εισαι μονο 14χρονων ή μας δουλευεις ??) ΥΓ Μη πτοεισαι αν στην λεμε καμια φορα.....ειμαιστε καλα σκατοπαιδακια κατα βαθος... Δεν είχα προσέξει ηλικεία! Ωραία άλλος ένας (μία στη συγκεκριμένη περίπτωση) της κατηγορίας μου!!! Πάντως μη φοβάσαι. Αν είσαι σοβαρή (που φαίνεσαι να είσαι) δεν θα πάθεις τίποτα. Στο εγγυόμαι λόγω πείρας. Αν αντίθετα πάρεις το στραβό δρόμο θα φας χοντρό δούλεμα. Για να καταλάβεις τι λέω, μπές στο black hole forum στο thread "Terminator". Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 6, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Όπως λοιπόν ανακάλυψε ο bleo8onhsτο jargon file ξεκίνησε από το ΜΙΤLabs. Από κει πάντα βγαίναν και βγαίνουν μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά της Information Technology...Πρωτεργάτες υπήρξαν και Έλληνες από όσο μπορώ να γνωρίζω από άλλες πηγές!Οι Έλληνες ήταν από πολύ παλαιά εκεί!Το σχετικό link που μου έστειλε o bleo8onhs είναι τοhttp://catb.org/~esr/jargon/html/revision-history.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.