vamei Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2013 Eχω ενα desktop με δυο σκληρους δισκους sata 3.5 κι αφαιρεσα τον εναν για να συνδεσω ενα 2.5 για να τον μετατρεψω απο fat32 σε ntfs. Στο bios και στη διαχειριση συσκευων τον βλεπει αλλα στον υπολογιστη μου δεν τον βγαζει. Τι κανω βρε παιδια βοηθεια...Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Από το εικονίδιο του "υπολογιστή μου" στην επιφάνεια εργασίας δεξί κλικ και ιδιότητες. Διαχείριση. Στο αριστερό tab κάτω από την κατηγορία αποθήκευση βρίσκεις το διαχείριση δίσκων. Θα σοθ ανοίξει νέα καρτέλλα. Εκεί φαίνεται ο δίσκος αλλά δεν έχει μορφοποιηθεί. Τον επιλέγεις με προσοχή και δημιουργείς partition σε NTFS. Αν δεν τον έχεις ήδη φορμάρει έχει και εφαρμογή τα windows για να γυρίζουν τα FAT32 σε NTFS χωρίς να χάσεις τα αρχεία που έχεις μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamei Οκτώβριος 31, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Από το εικονίδιο του "υπολογιστή μου" στην επιφάνεια εργασίας δεξί κλικ και ιδιότητες. Διαχείριση. Στο αριστερό tab κάτω από την κατηγορία αποθήκευση βρίσκεις το διαχείριση δίσκων. Θα σοθ ανοίξει νέα καρτέλλα. Εκεί φαίνεται ο δίσκος αλλά δεν έχει μορφοποιηθεί. Τον επιλέγεις με προσοχή και δημιουργείς partition σε NTFS. Αν δεν τον έχεις ήδη φορμάρει έχει και εφαρμογή τα windows για να γυρίζουν τα FAT32 σε NTFS χωρίς να χάσεις τα αρχεία που έχεις μέσα. Σ' ευχαριστω για την απαντηση αλλα θα ηθελα να με βοηθησεις αν εχεις τη διαθεση στην καρτελα που μου βγαζει. Ο σκληρος αυτος ειναι που δεν εχει ονομα. Τι ακριβως κανω εκει? Δεν με ενδιαφερουν τα partition απλα θα ηθελα να γινει ενιαιος ή ετσι οπως ειναι σε ntfs. http://www.thelab.gr/attachment.php?attachmentid=59068&stc=1&d=1383215458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Σ' ευχαριστω για την απαντηση αλλα θα ηθελα να με βοηθησεις αν εχεις τη διαθεση στην καρτελα που μου βγαζει. Ο σκληρος αυτος ειναι που δεν εχει ονομα. Τι ακριβως κανω εκει? Δεν με ενδιαφερουν τα partition απλα θα ηθελα να γινει ενιαιος ή ετσι οπως ειναι σε ntfs.http://www.thelab.gr/attachment.php?attachmentid=59068&stc=1&d=1383215458Αν δεν σε νοιάζουν τα δεδομένα τότε επιλέγεις κάθε ένα ξεχωριστά και το διαγράφεις. Όταν διαγραφούν όλα θα στο δείχνει σε μαύρο φόντο το κουτάκι και θα επιλέξεις δημιουγία νέου partition. Όταν σου εμφανίσει τον wizzard με τις επιλογές θα δώσεις NTFS και θα επιλέξεις όλο το χώρο για χρήση αν και νομίζω το τελευταίο είναι προεπιλεγμένο. Πατάς δημιουργία και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamei Οκτώβριος 31, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Αν δεν σε νοιάζουν τα δεδομένα τότε επιλέγεις κάθε ένα ξεχωριστά και το διαγράφεις. Όταν διαγραφούν όλα θα στο δείχνει σε μαύρο φόντο το κουτάκι και θα επιλέξεις δημιουγία νέου partition. Όταν σου εμφανίσει τον wizzard με τις επιλογές θα δώσεις NTFS και θα επιλέξεις όλο το χώρο για χρήση αν και νομίζω το τελευταίο είναι προεπιλεγμένο. Πατάς δημιουργία και είσαι έτοιμος.έγινε νασαι καλα, σ' ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.