Guest Οκτώβριος 6, 2004 #42 Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από DagalidisΟμως από την άλλη ...... μήπως πάτησα σχεδόν τα 40 :cry: :cry: Από εδώ και πέρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση ...... :rip: ’λλα έλεγες πριν έναν χρόνο. Αρχική απάντηση από DagalidisTώρα που πλησιάζω τα 40 λέτε να βάλω μυαλό ??? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν νομίζω ...... Αυτή η παλαβομάρα που με δέρνει με τους AMD δεν περνά με τίποτα....... Χρόνια πολλά τρελέ AMDαρά.
Makis Hourdakis Οκτώβριος 6, 2004 #43 Οκτώβριος 6, 2004 Όπως είπε και ο Κύρος (hipro5) παραπάνω και με πρόλαβε:Χρόνια πολλά σε σένα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Χρονια πολλά στα ΠΑΙΔΙΑ που ερωτευονται Στα παιδιά που δεν τρώνε τη φόλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! :daisy: :daisy: :daisy:
greekfragma Οκτώβριος 6, 2004 #44 Οκτώβριος 6, 2004 τις καλυτερες ευχες και απο μενα κυριε Νταγκαλιδη...........κοιτα να ανοιξεις νεους δρομους στους AMD-ακους για να χαιρομαστε και μεις οι νεωτεροι φανατικοι.και παλι χρονια πολλα
perlepes Οκτώβριος 6, 2004 #46 Οκτώβριος 6, 2004 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ DAG ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ :flower:
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #47 Οκτώβριος 6, 2004 Ο λυκος και αν εγερασε κ ασπρισε κτλ κτλ...! Χρονια πολλα κ καλα παππου! (εισαι ο μεγαλητερος ηλικιακα ή μου φαινετε??)
eleven Οκτώβριος 6, 2004 #48 Οκτώβριος 6, 2004 Χρονια πολλά DAG και ευτυχισμένα Να σε χαίρεται η οικογενια και οτι ποθείςΥ.Γ Για δώρο μια που σε βλέπω να παραπαπονιέσαι για το μπλόκ του ΕΧΟΣ αν θες στείλε το μου να σου φτιάξω κανα καπακάκι να το βάλεις κανονικά πάνω μπας και στρώσει ο 64 ρης
Helly Οκτώβριος 6, 2004 #49 Οκτώβριος 6, 2004 Χρονια πολλα Μητσαρα.Ο,τι επιθυμεις και πανω απ ολα υγεια.Ευχομαι το περασμα απ 'τα 40 να σου φερει λιγοτερες σκοτουρες ,περισσοτερο ελευθερο χρονο και γιατι οχι ενα top οverclock στο κοσμο, σε καποιο κοματι hardware εστω :magic:
mortisboy Οκτώβριος 6, 2004 #50 Οκτώβριος 6, 2004 ...Χρονια πολλα και απο μενα....και καλα ....δεν εχει σημασια ποσο εισαι αλλα ποσο νιωθεις!!!
Dagalidis Οκτώβριος 6, 2004 #51 Οκτώβριος 6, 2004 Σας χιλιοευχαριστώ βρε παιδιά .... Πραγματικά με έχετε σκλαβώσει με τις ευχές σας..... Σας εύχομαι και εγώ πάνω απ'όλα ευτυχία και υγεία και τα άλλα θα έρθουν σιγά - σιγά......
hellrider Οκτώβριος 6, 2004 #52 Οκτώβριος 6, 2004 Χρονια πολλα και για την τρελα με τους AMD μην ανησυχεις την ιδια εχουμε!!!!!!!!!!!!
DarkSaga Οκτώβριος 6, 2004 #53 Οκτώβριος 6, 2004 χρονιά πολλά κύριε Νταγκαϊλίδη και απο εμένακαι υγεία....
Tsunami Οκτώβριος 7, 2004 #57 Οκτώβριος 7, 2004 Τις ευχές και από μένα στον Κομπιουτροπατέρα!!!!!!Dag man να τα εκατοστήσεις και να ευτυχίσεις να δείς την AMD να κλείνει την Intel,τα παιδιά σου να κάνουν εγγόνια και το pc στα 11GHz!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.