Jump to content

Dagalidi εισαι τρελα με την μαυρη την φανελα!!!

jax7480

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Και πάλι σας ευχαριστώ βρε παιδιά...... ;):T: :daisy:

Οσο για το ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα αφού κάποτε ήμουν σπουδαστής στα ΤΕΙ Πάτρας στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων και όπως ξέρετε έκανα τον Τουρίστα γενικώς αλλά και το SERV στο μάθημα Μαζικής Παραγωγής Φαγητών και ΒAR Ποτά Οινολογία..... :jump: :jump:

Κάποτε το 87 ....... :inlove: αγαπημένες εποχές...... :hi: :hi:

Να ζησεις Δημητρη κ χρονια πολλα,

μεγαλος να γινεις με πολλα flops μαλλια,

παντου να σκορπιζεις της Αbit το φως,

κ ολοι να λενε να ενας AMDας τρελος...!:D

Χρονια πολλα ,καλα,κ ευτυχισμενα κ οτι επιθυμεις να σου συμβει....; - ]

Ρε πως περνάν τα χρόνια.....

Θυμάμαι την εποχή μου έπεσε στα χέρια μου ένας ZINCLAIR ZX-80 και μετά ένας AMSTRAD και κάναμε χαρές και πανυγήρια όταν κάναμε τα πρώτα OVERCLOCK αλλάζοντας τους κρυστάλλους...... :D :D

Αξέχαστες εμπειρίες και εποχές.......

Περνάν τα χρόνια ρεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!! και πίσω δεν γυρίζουν...

Φύγαμε από την εποχή του PAC_MAN και του ARKANOID και ήρθαμε στην εποχή του VIRTUAL REALITY αλλά και πάλι τίποτα δεν μας ικανοποιεί....

Τεσπά ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει..... :(

Πάντα κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνει το νοσταλγικό μου....... :wassat:

Μακάρι κάθε χρόνος που κυλά να είναι ευτυχισμένος αλλά με συνχωρείτε που θα το πώ αλλά δεν υπάρχει σήμερα ευτυχία αλλά ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ και ΜΟΝΑΞΙΑ..... :bye: :bye:

ΟΥΦ.... Ας αλλάξω διάθεση και ας γυρίσω στο σήμερα ελπίζοντας η ΑΜD να βγάλει γρήγορα τους DUAL CORE για να χαλάσω και πάλι αυτά τα χρήματα που δεν έχω..... :D :D :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.