Jump to content

Βοήθεια για λογαριασμό Facebook

Tazmanx

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

θα ήθελα αν είναι δυνατόν μια βοήθεια. Είχα έναν λογαριασμό στο Facebook o οποίος ήταν ψέυτικος και μέσω αυτού είχα δημιουργήσει σελίδα για το μπλογκ μου. Από απροσεξία μου μάλλον έπεσα θύμα phishing σύμφωνα με αυτό που μου λέει το facebook. 'Εχω κάνει αλλαγή των κωδικών μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ την ερώτηση ασφαλείας για να μπορέσω να συνδεθώ (δεν ξέρω αν είχα ρυθμίσει καν την απάντηση, αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν την είχα ρυθμίσει). Υπάρχει τρόπος να καταφέρω να συνδεθώ;

Aς προσεχες.

2013 εχουμε και οχι 2003, η αμαθεια δεν συγχωρειται. Οι security questions υπαρχουν εκει για καποιο λογο.

Δηλαδή δεν γίνεται τίποτα; Αν δεν έχω βάλει απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας βάζει κατί από μόνο του το facebook? H αλήθεια είναι ότι ψάχνω στο Facebook στον κανονικό μου λογαριασμό για την ερώτηση ασφαλείας (για να μην την ξαναπατήσω) αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

'Eχει ακόμα secret questions? Νομίζω ότι πλέον ζητάει τηλέφωνο για να σου στείλει και καλά SMS με καινούριο code... Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Σε έναν νέο λογαριασμό που έκανα τελευταία δεν μου ζήτησε τίποτα από αυτά. Γι΄αυτό μου δημιουργήθηκε η απορία και ψάχνω να βρω που είναι η ερώτηση ασφαλείας.

από το εργαλείο με τα γρανάζια (πάνω δεξιά) Account Settings/Security/Login Approvals νομίζω είναι τηλ. αριθμός αν κατάλαβα τι ψάχνεις.

Αν σε ρωτάει security question πάει να πει οτι την έχεις ρυθμίσει.. Αλλιώς θα σου έβγαζε επιλογή να στείλεις sms στο κινητό σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.