LocoDiceGR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2013 Καλησπερα.Μου εφερε ενα φιλαρακι τον υπολογιστη του για φορματ γιατι πηρε καινουριο σκληρο WD 500GB + corsair μνημες 2+2 = 4 gb.πριν ειχε τα windows 7 (32) home premium και εγω του περασα τα 64 ultimate εκανα φορματ αλλα ο υπολογιστης κολαει αρκετα τωρα - ενω πριν δεν κολαγε ετσι (ανοιγε και 2 παραθυρα στο Lineage) γενικα δεν ειχε προβλημα.θα μου τον ξαναφερει να του περασω παλι τα home premium 32 που ειχε πριν αλλασκεφτομαι μηπως του περασω τα starter, δεν θελει XP η linux, καμια ιδεα τι φταει που κολαει μετα το φορματ?2) ενα αλλο προβλημα που εχει μετα το φορματ ειναι οταν παιζει η μουσικη κανει κατι κοληματα σαν 'παυση' και μετα συνεχιζει. ενω πριν οχι.3) επισης αργει πολυ να ανοιξει (boot) ενω πριν οχι.4) καπου διαβασα για καποια services τα οποια ειναι 'περιττα' πως τα κλεινουμε αυτα?5) starter OR home premium?INTEL 6400 (καθαρισα και το ανεμιστηρακι απο της σκονες) 7300 LE ASUS4 GB CORSAIR DDR2 (new) WD 500GB (new) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2013 Τσεκαρε αν εχουν κατσει σωστα οι μνημες (οι επαφες τους)Βαλε και τις παλιες πριν κανεις format Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.