Jump to content

Διεθνης κληση 35 ευρω!

pigassos19

Recommended Posts

piggasos τυχερός είσαι που πλήρωσες τα πάγια του οτε για φραγή μόνο ενός χρόνου σ έναν λογαριασμό..έχω δει πανικόβλητη μάνα να μπαίνει στο μαγαζί βρίζοντας το πρώην αφεντικό μου για την κατάρα (pc) που πούλησε στον γιο της και της ήρθε 3800κάτι ευρώ λογαριασμός..Matia πόσα χρόνια πάγια είναι? :p

παιδιιά υπάρχει περίπτωση να μπει κανας dialer kai στο εικονίδιο κάτω να φαίνεται η δικιά σου σύδεση ?

Αν μπεί dialer σου αλλάζει και την ip λογικά ε?

Εφόσον συνδέεσαι μέσω Ταϊτής αλλάζει το ip έτσι ?

Γιατι ταλαιπωρείστε με antivirus, antidialer, antiadware, anti-απο 'δω κι απο κει monitors?

Μόνο την μνήμη σας τρώτε... F I R E W A L L. Πάνω σε καθαρό σύστημα δεν περνάει τίποτα!:T:

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από totos571

ούτως ή άλλως αν ο dialer πάει να καλέσει τον αριθμό δεν θα ακούσεις θόρυβο από το μεγαφωνάκι του μόντεμ?οπότε θα το καταλάβεις...έτσι δεν είναι?:blink:

Οχι αν έχεις Isdn

Η πιο απλη λυση την οποια εχω ξαναπει. Panda andivirus με ενσωματωμενο firewall. Ελεγχει ολες τις εξερχομενες κλησεις. Μονο αν πατησει ο χρηστης accept καλει καποιο νουμενο. Ευκολα πραγματα σιγουρα και χωρις κανενα κοστος.

Αρχική απάντηση από netcrawler [Σήμερα, στις 07:34]

Δέν κατάλαβες αν έχεις 56Κ τότε μόνο μπορείς να το ακούσεις με την ISDN δέν ακούγεται καθόλου ήχοσ (Handshaking)

ε ναι, το ακούς οπότε κλείνεις το μόντεμ.

Οι καλύτερη λύση για dialer, είναι να μην μπένετε σε free site xxxxxxxxx και πάμε λέγοντας, καθώς και να μην κατεβάζετε ότι free βλέπετε μποροστά σας... Υπάρχουνε περιπτώσεις που το τσάμπα μπορεί να βγεί πολύ ακριβότερο...

Τώρα από προγράμματα θα συνιστούσα να έχετε σετατιζμένη την παρακάτω συλλογή (εγώ την έχω 5 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με dialers και άλλα τέτοια)...

1. SpywareBlaster,

2. Spybot - Search & Destroy,

3. Lavasoft Ad-aware....

Και ότι anivirus τραβάει η ορεξή σας....

Παιδιά εγώ την έχω πατήσει άσχημα 2 λογαριασμούς από 70 ο καθένας, μόνο για διεθνείς κλήσεις. Εγώ που κορόιδευα όσους την πατούσαν έτσι. Έχω 2 pcakiα με ΧP, modem 56Κ, και βάζω το firewall των xp. H φώνη του modem στο τέρμα. Το κακό είναι ότι περισσότερο μπαίνουν τα αδέλφια μου net και δεν είμαι σπίτι εγώ. Δεν έχει σχέση με τσοντο site πάντως! Κάθεται στο άσχετο. Στην αρχή νόμιζα ότι κάποιος OTEτζής κάνει τη ζημιά σε κανένα κέντρο, αλλά βλέπω ότι είναι γενικό φαινόμενο.

To SP2 κάνει τίποτα? Δεν θέλω να βάλω antivirus-εδικα Norton

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.