Pc-Corner Οκτώβριος 15, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 piggasos τυχερός είσαι που πλήρωσες τα πάγια του οτε για φραγή μόνο ενός χρόνου σ έναν λογαριασμό..έχω δει πανικόβλητη μάνα να μπαίνει στο μαγαζί βρίζοντας το πρώην αφεντικό μου για την κατάρα (pc) που πούλησε στον γιο της και της ήρθε 3800κάτι ευρώ λογαριασμός..Matia πόσα χρόνια πάγια είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 16, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 παιδιιά υπάρχει περίπτωση να μπει κανας dialer kai στο εικονίδιο κάτω να φαίνεται η δικιά σου σύδεση ?Αν μπεί dialer σου αλλάζει και την ip λογικά ε?Εφόσον συνδέεσαι μέσω Ταϊτής αλλάζει το ip έτσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 16, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Γιατι ταλαιπωρείστε με antivirus, antidialer, antiadware, anti-απο 'δω κι απο κει monitors? Μόνο την μνήμη σας τρώτε... F I R E W A L L. Πάνω σε καθαρό σύστημα δεν περνάει τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totos571 Οκτώβριος 25, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 ούτως ή άλλως αν ο dialer πάει να καλέσει τον αριθμό δεν θα ακούσεις θόρυβο από το μεγαφωνάκι του μόντεμ?οπότε θα το καταλάβεις...έτσι δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 25, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από totos571 ούτως ή άλλως αν ο dialer πάει να καλέσει τον αριθμό δεν θα ακούσεις θόρυβο από το μεγαφωνάκι του μόντεμ?οπότε θα το καταλάβεις...έτσι δεν είναι? Οχι αν έχεις Isdn Link to comment Share on other sites More sharing options...
totos571 Οκτώβριος 25, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 ευτυχώς που έχω 56Κ( δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Οκτώβριος 26, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Η πιο απλη λυση την οποια εχω ξαναπει. Panda andivirus με ενσωματωμενο firewall. Ελεγχει ολες τις εξερχομενες κλησεις. Μονο αν πατησει ο χρηστης accept καλει καποιο νουμενο. Ευκολα πραγματα σιγουρα και χωρις κανενα κοστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 26, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Δέν κατάλαβες αν έχεις 56Κ τότε μόνο μπορείς να το ακούσεις με την ISDN δέν ακούγεται καθόλου ήχοσ (Handshaking) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Οκτώβριος 26, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα το θεωρω πολυ ξεφτιλα να την πατησεις απο dialer!πρεπει να εισαι τυφλος ρε παιδι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Οκτώβριος 26, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 cattino μη ξεχνάς οτι η συντριπτική πλειοψηφία κατόχων PC με σύνδεση στο Internet είναι όχι απλά τυφλοί αλλά του :devil: (μτφ.:του κερατά τυφλοί !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totos571 Οκτώβριος 26, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από netcrawler [Σήμερα, στις 07:34] Δέν κατάλαβες αν έχεις 56Κ τότε μόνο μπορείς να το ακούσεις με την ISDN δέν ακούγεται καθόλου ήχοσ (Handshaking) ε ναι, το ακούς οπότε κλείνεις το μόντεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 27, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 Οι καλύτερη λύση για dialer, είναι να μην μπένετε σε free site xxxxxxxxx και πάμε λέγοντας, καθώς και να μην κατεβάζετε ότι free βλέπετε μποροστά σας... Υπάρχουνε περιπτώσεις που το τσάμπα μπορεί να βγεί πολύ ακριβότερο...Τώρα από προγράμματα θα συνιστούσα να έχετε σετατιζμένη την παρακάτω συλλογή (εγώ την έχω 5 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με dialers και άλλα τέτοια)...1. SpywareBlaster,2. Spybot - Search & Destroy,3. Lavasoft Ad-aware....Και ότι anivirus τραβάει η ορεξή σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Οκτώβριος 27, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 Παιδιά εγώ την έχω πατήσει άσχημα 2 λογαριασμούς από 70 ο καθένας, μόνο για διεθνείς κλήσεις. Εγώ που κορόιδευα όσους την πατούσαν έτσι. Έχω 2 pcakiα με ΧP, modem 56Κ, και βάζω το firewall των xp. H φώνη του modem στο τέρμα. Το κακό είναι ότι περισσότερο μπαίνουν τα αδέλφια μου net και δεν είμαι σπίτι εγώ. Δεν έχει σχέση με τσοντο site πάντως! Κάθεται στο άσχετο. Στην αρχή νόμιζα ότι κάποιος OTEτζής κάνει τη ζημιά σε κανένα κέντρο, αλλά βλέπω ότι είναι γενικό φαινόμενο.To SP2 κάνει τίποτα? Δεν θέλω να βάλω antivirus-εδικα Norton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.