pigassos19 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2004 Σημερα εφτασε ο λογαριασμος του ΟΤΕ και ειχε μια διεθνη κληση 35 ευρω σε μια χωρα στο πουθενα και ο πατερας μου πηρε στον ΟΤΕ και του ειπαν οτι η μαμαμκια εγινε μεσω internet.Το θεμα ειναι πως εγινε την ωρα που ημουν εγω στο νετ και αναρωτιεμαι ειναι δυνατον να με χρεωσει "καποιος" χωρις να παρω καθολου χαμπαρι!!!Το πι-σι ηταν τσεκαρισμενο με spybot και με το firewall των windows επισης αντιβιωτικο εχει ενα της symantec.Το ιδιο επαθαν αλλοι 2 φιλοι τον προηγουμενο μηνα!Τι συμβαινει και τι μπορω να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Για να χρεωθείς παραπάνω απο το ίντερνετ, ο μόνος τρόπος είναι ο dialer, όπου θα σου κόψει τη σύνδεση και θα συνδεθεί σε κάποιο τρελό νούμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Φραγή διεθνών κλήσεων :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 00:28] Για να χρεωθείς παραπάνω απο το ίντερνετ, ο μόνος τρόπος είναι ο dialer, όπου θα σου κόψει τη σύνδεση και θα συνδεθεί σε κάποιο τρελό νούμερο. Και εγω αυτο ξερω αλλα δεν ειδα να γινεται κατι τετοιο!!Τον dialer δεν τον πιανει το spybot s&d ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is [Σήμερα, στις 00:28] Φραγή διεθνών κλήσεων :hi: Μπορεις να με βοηθησεις λιγο με τη φραγη των διεθνων κλησεων γιατι δεν ξερω που ειναι.εχω win xp sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 είναι στο 134 του ΟΤΕ . σου δίνει κάποιο κωδικό τον οποίο χρησιμοποιείς για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της φραγής και ησυχάζεις μια και καλή από όλα αυτά :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Επισης καλό ειναι να εχεις το modem κλειστο (αν προκειται για εξωτερικο φυσικα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpY1416003162 Οκτώβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Ydinopoulos sorry που κάνω ποστ εδώ αλλα απάντησε μου στα πμ που σου έχω στείλει!! Περιμενω τρεις μερες και ακομα δεν έχεις απαντήσει!! Να μην ανοίξω ποστ περι της κάρτας οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Το firewall tτων windows δεν ελέγχει τα εξερχόμενα αλλα μόνο τα εισερχόμενα. Οπότε αν κόλλησες απο κάπου ένα dialer αυτός καλέι ανενόχλητος ότι κλήσεις θέλει.1. Βάλε κάνα άλλο firewall π.χ zonealrm ή kerio ή2 Ενεργοποίησε την φραγή κλήσεων του ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Οκτώβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Τον dialer δεν τον πιανει το spybot s&d ? Επίσης καιρός είναι να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο αντι-spyware πρόγραμμα γιατι το εν λόγο έχει πολύ καιρό να βγάλει update και ακούγονται φήμες οτι δεν θα υπάρχει σύντομα κάποιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από gleon Επίσης καιρός είναι να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο αντι-spyware πρόγραμμα γιατι το εν λόγο έχει πολύ καιρό να βγάλει update και ακούγονται φήμες οτι δεν θα υπάρχει σύντομα κάποιο Υπάρχει η πηγή που το διάβασες αυτό; Γιατί update έβγαλε πριν 5 μέρες το πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Για να κάνει κλήση δεν θα φαινόταν όμως ο dialer???Παλαιότερα με '98 μια φορά είχε φορτωθεί ένας και πήγε να κάνει κλήση...Τον είδα όμως και αφού δεν έκλεινε τράβηξα το modem από την τηλεφωνική γραμμή και έκοψα τη σύνδεση...Και δεν θα τον έπιανε το Antivirus???Εμένα χθες πρώτη φορά μου έβγαλε προειδοποίηση o Nortonας για έναν Trojan και έναν Dialer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Ρε κάντε όλοι φραγή κλήσεων προς εξωτερικό να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is Φραγή διεθνών κλήσεων :hi: ακριβώς η καλύτερη λύση .Το έχω κάνει και εγώ και και είμαι ήσυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Οκτώβριος 6, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 ΟΤΕφραγή ?2,5 ευρώ + φπα = 3 ευρω το μήνα δηλαδή το διμηνο έρχεται +6,00 ευρώ ο λογαριασμόςτο χρόνο 36,00 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Οκτώβριος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Δηλαδή σε 10 χρόνια 360 ευρώ ,δε λέει η φραγή βάλτε ένα Antidialer και τελείωσε το θέμα.Κλειδώνει το νούμερο που καλείται από τις dialup και τελείωσε το θέμα. Google it και θα βρείτε αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 6, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Κατεβασα ενα που λεγεται Dialer watcher.Το ξερεις?Αν εχεις να προτεινεις τιποτα καλυτερο στειλε κανενα καλο link Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 6, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Χαχα! Και αν γίνει μια στραβή σε καλεί ο πΟΤΕ να πληρώσεις κανα δυο εκατομμύρια έτσι για να γουστάρουμε! Στο κάτω κάτω, στα 10 χρόνια περισσότερα από 36 ευρώ χαλάς σε τσίχλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Οκτώβριος 15, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Guys επειδη το φαινομενο παρατηρηται πολυ συχνα για πειτε κανενα προγραματακι που να ειναι εγγυηση οτι δεν θα χτυπισει τιποτα τετιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Οκτώβριος 15, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Digisoft AntidialerΨάξτο απο το google, είναι free και πολύ καλό.Αυτό έχω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.